- 15 Ağustos 2015
- 4.964
- 3.590
- 133
- 40
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #38.541
Merhabalar..
Oglumuz geliyordu.. Bugun karar degistirmis kiz dedi doktorumuZ. :)
Cok sasirdik.. 17 haftaligiz tam bu arada..
Kızlar az önce lavaboya girdim çıktım koridorda yürürken arka arkaya akıntı geldi idrarı kaçırmış gibi korktum tekrar lavaboya gittim baktım epey gelmiş afedersiniz şu gibi ama beyaz akıntıyla karışık fitilden mi oldu acaba bebeğin suyu
Falan değildir dimi
Bu topigin bebekleri bi alem valla hep bi gizem pesindeler :)) ♥Merhabalar..
Oglumuz geliyordu.. Bugun karar degistirmis kiz dedi doktorumuZ. :)
Cok sasirdik.. 17 haftaligiz tam bu arada..
Güzel saglıklı haberler ve degismeyen cinsiyet haberiyle gelirsin insallah :)Merhaba güzel annelerBugün akşam kontrolümüz var. Çok heyecanlıyım saatler geçmek bilmiyor. Bende cinsiyet değişir mi acaba diye düşünüyorum. Allah ne verirse hayırlısını versin tabi ki. Ne gelirse razıyım... Ama değişmez dimi
Teşekkür ederim canım su an silmis zaten tarih bilgisine malesef ulasamiyorum tum gecmisi temizlemis farkettigimden sonra ve artik kullandigi sosyal aglar gibi internet gecmisini de temiz tutar hep silip gelir eveeger geçmiş temizlenmemişse evet karşına çıkar eski aramalarda ama ne kadar eskidir çok detay bilmeme canım
Hayirlisi olsun.Ay pes yani bu doktorlara :) ne kdr değişti burda cinsiyetlerbnm de değişebilir belki :) sağlık olsun cnm ilk bebeğin sanıyorum pek önemi olmaz kız veya erkek zamanla o da olur hayırlı olsun
Amin canim. Hepimiz saglikla kucagimiza aliriz insaAllah..aa kandırmış senı hayırlııs olsun canım sağlıcakla kucağına al inşallah :)
:)))Bu topigin bebekleri bi alem valla hep bi gizem pesindeler :)) ♥
Evet canim detayliya gittim :) sagliksal hicbir sorunumuz yok binlercekez sukurler olsun.tek problem bebek cok asigida.rahimde kasilmalar gordu ve bebegide benide etkiledigini soyledi.ilac verdi onun icin 2 gun kullanicam.rahatlaticakmis o rahmi.birde carsi pazar yasak gezmek yok artik dediamin canım benimm Allah razı olsun.. sen bugün detaylıya mı gittin nasıl geçti
Ne ilacı verdi canım?Evet canim detayliya gittim :) sagliksal hicbir sorunumuz yok binlercekez sukurler olsun.tek problem bebek cok asigida.rahimde kasilmalar gordu ve bebegide benide etkiledigini soyledi.ilac verdi onun icin 2 gun kullanicam.rahatlaticakmis o rahmi.birde carsi pazar yasak gezmek yok artik dedi
Ay sorma yaa bende firsat buldukca ona bakmaya giriyorum ama tik yok insallah hersey yolundadirmatsiyahoje ile buluşmaya giden arkadaşlar kimlerdi birbirinize numara vermediniz mi yaff arasa biri no varsa böyle yapmazdı o
bende katılıyorum koskoca ülkede bu işin profösorleri var canan karatay bu yüzden görevinden 1 hafta men edilebiliyosa bu işte bi yanlışlık var demekki... lerde bi sorunla karşılaşmamak adına yaptırmak lazım 1 kutu kola içer yada 1 baklava yer gibi aynı miktarda şeker aldığınızı düşünün diyolar bende yaptırmaktan yanayım ...Canan Karatay'dan çok etkilenen biri olarak aslında istemiyordum ama doktorum şunu söyledi; zararlı olsa kendi kardeşime yaptırmazdım. Eğer son 3 yıldır hiç şeker tüketmiyorsan; şekerin yanında da hamurişi vs de (kek,poğaça vs geçtim; pirinç, makarna vs de dahil birsürü şey saydı). O zaman yapmayalım; çünkü riskin çok azdır dedi. Dediği şekilde zaten beslenmiyorum;bir de içilen şeker öyle abartıldığı kadar yok 1 tepsi baklava yiyormuşsun gibi vs değilmiş; ama öyle 3-5 defa tekrarlatmam zaten asıl zararlı olan oymuş. Yani vücuda devamlı şeker yüklemek...Bir kere yaptıracağım bakalım umarım birşey çıkmaz...
ya ben fitil falan kullanmıyorum ama günlük akıntılarım devam ediyo normal diye düşünüyodum hiç sormadım doktora normaldir demi :/Kızlar az önce lavaboya girdim çıktım koridorda yürürken arka arkaya akıntı geldi idrarı kaçırmış gibi korktum tekrar lavaboya gittim baktım epey gelmiş afedersiniz şu gibi ama beyaz akıntıyla karışık fitilden mi oldu acaba bebeğin suyu
Falan değildir dimi
Insallah canim vaktinde gelsinde baska birsey istememGozunaydin canim cok sukur aman doktor oyle dediyse cok dikkat et insallah vaktinde gelir kizce
Lierac duydum bende ama paraben var falan dendi.emin degilim varmi yokmu ama icimde suphe kalmasin diye kullanmadim.birde o biraz pahali bol bol kullanamam dedim simdiKızlar Günaydın çatlak kremi kullanıyor musunuz lierac adında kremden bahsediliyor internette okudum iyi olduğu söyleniyor bilginiz var mı kullanıyor musunuz yada ne kullanıyorsunuz
Rutin tahlilerinde şekerin yüksek yada sınırda değilse neden ister bu doktorlar bu şeker yüklemesini hiç anlamam.ben canan karatayın açıklamalarını mantıklı buluorum kızlar önceki gebeliğimdede yaptırmadım bundada yaptırmıyacağım.bencede küçücük bebeğe o kadar şeker yüklemenin hiç bi artısı olamaZ...herkesin kendi tercihi canım ama bence sende yaptırma hiçbişeye yaramıo çünküCanan Karatay'dan çok etkilenen biri olarak aslında istemiyordum ama doktorum şunu söyledi; zararlı olsa kendi kardeşime yaptırmazdım. Eğer son 3 yıldır hiç şeker tüketmiyorsan; şekerin yanında da hamurişi vs de (kek,poğaça vs geçtim; pirinç, makarna vs de dahil birsürü şey saydı). O zaman yapmayalım; çünkü riskin çok azdır dedi. Dediği şekilde zaten beslenmiyorum;bir de içilen şeker öyle abartıldığı kadar yok 1 tepsi baklava yiyormuşsun gibi vs değilmiş; ama öyle 3-5 defa tekrarlatmam zaten asıl zararlı olan oymuş. Yani vücuda devamlı şeker yüklemek...Bir kere yaptıracağım bakalım umarım birşey çıkmaz...
Endol diye bir fitil verdi canim.progestanlik bir durum degil,bu ilac rahmine cok iyi gelecek dedi.12 saat arayla 2 gun boyumca toplamda 4 tane almis olacaksin.2 gun sana yeterli gelir dedi.Ne ilacı verdi canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?