2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379

bende de o sık oluyor intihap kapmışım antibiyotik kullanıyorum şuan. bebek suyu olabileceği aklıma bile gelmedi değildir heralde

Güzel saglıklı haberler ve degismeyen cinsiyet haberiyle gelirsin insallah :)

eger geçmiş temizlenmemişse evet karşına çıkar eski aramalarda ama ne kadar eskidir çok detay bilmeme canım
Teşekkür ederim canım su an silmis zaten tarih bilgisine malesef ulasamiyorum tum gecmisi temizlemis farkettigimden sonra ve artik kullandigi sosyal aglar gibi internet gecmisini de temiz tutar hep silip gelir eve

Ay pes yani bu doktorlara :) ne kdr değişti burda cinsiyetler bnm de değişebilir belki :) sağlık olsun cnm ilk bebeğin sanıyorum pek önemi olmaz kız veya erkek zamanla o da olur hayırlı olsun
Hayirlisi olsun.
Kiyafet de almistim
Yok canim ikinci benim..
28 aylik bir kizim var.:)

amin canım benimm Allah razı olsun.. sen bugün detaylıya mı gittin nasıl geçti
Evet canim detayliya gittim :) sagliksal hicbir sorunumuz yok binlercekez sukurler olsun.tek problem bebek cok asigida.rahimde kasilmalar gordu ve bebegide benide etkiledigini soyledi.ilac verdi onun icin 2 gun kullanicam.rahatlaticakmis o rahmi.birde carsi pazar yasak gezmek yok artik dedi

Ne ilacı verdi canım?

bende katılıyorum koskoca ülkede bu işin profösorleri var canan karatay bu yüzden görevinden 1 hafta men edilebiliyosa bu işte bi yanlışlık var demekki... lerde bi sorunla karşılaşmamak adına yaptırmak lazım 1 kutu kola içer yada 1 baklava yer gibi aynı miktarda şeker aldığınızı düşünün diyolar bende yaptırmaktan yanayım ...

ya ben fitil falan kullanmıyorum ama günlük akıntılarım devam ediyo normal diye düşünüyodum hiç sormadım doktora normaldir demi :/

Kızlar Günaydın çatlak kremi kullanıyor musunuz lierac adında kremden bahsediliyor internette okudum iyi olduğu söyleniyor bilginiz var mı kullanıyor musunuz yada ne kullanıyorsunuz
Lierac duydum bende ama paraben var falan dendi.emin degilim varmi yokmu ama icimde suphe kalmasin diye kullanmadim.birde o biraz pahali bol bol kullanamam dedim simdibio oil yag ve palmer's krem kullaniyorum.cok cok memnunum ikisindende nemlendirmeleri harika.sabah krem aksam yatarken yag suruyorum :)

Rutin tahlilerinde şekerin yüksek yada sınırda değilse neden ister bu doktorlar bu şeker yüklemesini hiç anlamam.ben canan karatayın açıklamalarını mantıklı buluorum kızlar önceki gebeliğimdede yaptırmadım bundada yaptırmıyacağım.bencede küçücük bebeğe o kadar şeker yüklemenin hiç bi artısı olamaZ...herkesin kendi tercihi canım ama bence sende yaptırma hiçbişeye yaramıo çünkü

Selam annişler. Uyku duzenim bi kaç gundur bozuk baş ağrim fazlalaşti. Yazamıyorum ama takipteyim.

matsiyahoje canim seni çok merak ettim. Dünden beri girip bakıyorum. Umarım her şey yolundadır. Sen yazardın neden böyle oldu endişe ediyorum.

Super_anne1411 canısım bu son sıkılışların,bu son buhranlarin. Bebiş gelince sana neşe olacak
hayalim16 canim yazdığını yeni gordüm. İyi olmana sevindim. Ağrılar sızılar fazlalaşıp vücudunuzda çok fevri miktarda değişiklikler olmadıkça hiç korkmayın.

Selamun aleykum kızlar :)

Çatlak için kremden bahsetmissiniz. Bende lierac var onu kullanmaya baslicam inşaallah. Ama baya pahalı. Bebak Acıbadem kremini kullanıp fayda goren baya olmuş hem de çok uygun. İsterseniz deneyin..

Bi de şeker yüklemesi oğlumda yaptırmıştım bilmeden. Şimdi canan karatay kesinlikle yaptirmayin diyor düşünmüyorum o yüzden.

Tetonoz aşısı kaçıncı haftada oluyordu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…