2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Aynen biz yaptır ya da yaptırma diyemeyiz, sonuçta dr bebeğin durumuna ve annedeki risk faktörlerine de bakıp karar veriyor. Hani benimkinin dediğini yazıyorum ki eğer yaptırmak istemeyen varsa olur mu diye kendi doktoruna sorsun. Dr illa yapıcam diyorsa zaten söylenecek bişey yok

bizimkide aynı durumda kendim hissediyorum hep eşim kaçırıyor bi kerde ben hissedeyim diyo tam pıt pıt yaparken gel diyorum duruyo pıt pıt koyduk şimdiden adını yaramaz bunlar :))

Kızlar bir sayfa buldum şimdi link olarak yazmıyorum ki kaldırılmasın bir anne alışveriş listesini ve kulladıktan sonraki yorumlarını yazmış çok faydalı bir göz atın bence

yazaranne.wordpress.com/category/alisveris/

Bir de markafoni de mothercare hem kıyafet hem de ıvır zıvır indirimi var yine göz atmayı unutmayın

Cok guzel bi siteye benziyo genis bi zamanda incelemek okumak lazm mutlaka

Maşallah cnm paşaya hep böyle devam etmesi dileğimle :) yamuk karın çok komik oluyor ya hele 30 dan sonra daha komik oluyor yolun ortası banyo uyku demiyor sıpalar Allah sağlık sıhhat versin yavrularımıza da biz onlar için yamuk gezmeye dw razıyız

16-20 arası tetanoz aşısı yapılıyor imiş

O kremi arkadaşıma aldırdım yurt dışından .kaç ml kaç tl bilmiyorum henüz.

Sen kaç mı kaça aldın?

Normal şeker kontrolünde çıkmıyor maalesef ..

Ben normal de diyabette riskliyim anne anane teyze hepsinde şeker var ve ben normal ölçümlerse şeker yok ama yılda bi defa şeker yüklemesi ile belirleniyor .. Var mı yok mu diye

Kesinlikle katılıyorum. Senin Dr unu sevdim şeker olcum cihazi önerisi super

En güzeli Dr unla karar vermek zaten. Bizim bilmediğimiz şeyler muhakkak vardır.

Kızlar merhaba Ben sistit oldum idrar tahlilimde enfeksiyon çıktı Benim gibi idrar yolları enfeksiyonu olan varmı hamileyken Dr geçmezse haftaya antibiyotiğe başliycak

Alla alla ya çocuğa taktin sende kadın keyfi nasıl isterse o zaman tepikler uğraşma yeğenimle

Ay evet yaa toplum içinde otururken benim sipanın hareketleri yüzünden millet gözünü Karnıma diker bakardı
Ben de nazar değecek diye yastıkla kapatırdım hemen bi de benimkini çok hıçkırık tutardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…