- 5 Kasım 2015
- 2.178
- 2.610
- 53
- 39
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #38.581
Gözün aydın canım sonunda sende yaptırdın. Beni hala arayan soran yok. Neyse çokda önemli değil zaten yaptırdım. Bana hemşireler 1 gün banyo yapma dediler. Sende tedbir amaçlı yapma istersen.
ben dün aşı oldum 6 saat banyo yapmaman yeterli dedi
Aynen biz yaptır ya da yaptırma diyemeyiz, sonuçta dr bebeğin durumuna ve annedeki risk faktörlerine de bakıp karar veriyor. Hani benimkinin dediğini yazıyorum ki eğer yaptırmak istemeyen varsa olur mu diye kendi doktoruna sorsun. Dr illa yapıcam diyorsa zaten söylenecek bişey yokDr unun önerisi çok güzel ama böyle bir olanak sunuluyor ise bende asla yükleme yaptirmak istemem. Oğluma hamileyken yaptırdığımda benim için de felaket bir gündü. Baygınlık geçirdim. Bu defa bende yaptırmak istemiyorum ama eşimin bu konulardaki titizliği arasında sıkıştım kaldim. Ben ne karar verirsem vereyim burda kimseye yaptırma diyemem canim. Oluşacak sorunlar çok ciddi olabilir. Herkes Dr uyla konuşup karar versin. Lakin benim Dr istisareye açık değil :) kendim karar vericem bekliyorum
bizimkide aynı durumda kendim hissediyorum hep eşim kaçırıyor bi kerde ben hissedeyim diyo tam pıt pıt yaparken gel diyorum duruyo pıt pıt koyduk şimdiden adını yaramaz bunlar :))Bu cocuk benimle dalga geciyo resmen ya :) gün icinde kıpır kıpır özellikle cok yemediysem daha cok hissediyorum
bu haftada dısardan anlasılırmı bilmiyorum ama babası da hissetsin istiyorum adam elini koyuyo cocuk duruyo baya bekliyo tamam bi dahakine diyorum elini cekiyo 10saniye gecmiyo yine kıpırdanıyo :)
Simdiden oyuncak olduk ellerine :))bizimkide aynı durumda kendim hissediyorum hep eşim kaçırıyor bi kerde ben hissedeyim diyo tam pıt pıt yaparken gel diyorum duruyo pıt pıt koyduk şimdiden adını yaramaz bunlar :))
Cok guzel bi siteye benziyo genis bi zamanda incelemek okumak lazm mutlakaKızlar bir sayfa buldum şimdi link olarak yazmıyorum ki kaldırılmasın bir anne alışveriş listesini ve kulladıktan sonraki yorumlarını yazmış çok faydalı bir göz atın bence
yazaranne.wordpress.com/category/alisveris/
Bir de markafoni de mothercare hem kıyafet hem de ıvır zıvır indirimi var yine göz atmayı unutmayın
Maşallah cnm paşaya hep böyle devam etmesi dileğimle :) yamuk karın çok komik oluyor yaKızlar merhaba biz kontrolden çıktık. Herşey yolunda şükür.10 gün sonra tekrar gidicez. @Aryadeniz38Super_anne1411 benim oğlan yine istifini bozmadı inatla. 1cicek3bocek Benimki de sağ tarafa toplandı akşamdan beri yamuk karınla geziyorum: )
Selamun aleykum kızlar :)
Çatlak için kremden bahsetmissiniz. Bende lierac var onu kullanmaya baslicam inşaallah. Ama baya pahalı. Bebak Acıbadem kremini kullanıp fayda goren baya olmuş hem de çok uygun. İsterseniz deneyin..
Bi de şeker yüklemesi oğlumda yaptırmıştım bilmeden. Şimdi canan karatay kesinlikle yaptirmayin diyor düşünmüyorum o yüzden.
Tetonoz aşısı kaçıncı haftada oluyordu ?
Ml bakmadim ama büyük boy baya. Bana gorumcem verdi onda varmis, yeni doğum yaptı16-20 arası tetanoz aşısı yapılıyor imiş
O kremi arkadaşıma aldırdım yurt dışından .kaç ml kaç tl bilmiyorum henüz.
Sen kaç mı kaça aldın?
Rutin tahlilerinde şekerin yüksek yada sınırda değilse neden ister bu doktorlar bu şeker yüklemesini hiç anlamam.ben canan karatayın açıklamalarını mantıklı buluorum kızlar önceki gebeliğimdede yaptırmadım bundada yaptırmıyacağım.bencede küçücük bebeğe o kadar şeker yüklemenin hiç bi artısı olamaZ...herkesin kendi tercihi canım ama bence sende yaptırma hiçbişeye yaramıo çünkü
Kesinlikle katılıyorum. Senin Dr unu sevdimAynen biz yaptır ya da yaptırma diyemeyiz, sonuçta dr bebeğin durumuna ve annedeki risk faktörlerine de bakıp karar veriyor. Hani benimkinin dediğini yazıyorum ki eğer yaptırmak istemeyen varsa olur mu diye kendi doktoruna sorsun. Dr illa yapıcam diyorsa zaten söylenecek bişey yok
En güzeli Dr unla karar vermek zaten. Bizim bilmediğimiz şeyler muhakkak vardır.insanbuL şeker yüklemesi konusunda benim de tereddütlerim var açıkçası ama doktorum bu konuda çok titiz. eşim de pek istemiyor aslında ben de ama doktoruma da güveniyorum. o yüzden onun mecbur tuttuğunu ben yapmak istemesem de yapacağım gibi görünüyor. sırf güvendiğim için kafamı rahatlatacağım galiba, inşaallah. bazı doktorlar sorumluluk almam diyerek belge imzalatıyor sorumluluğun kararı verene ait olduğuna dair, bizimki onu da yapmıyor. bizim tedavi sürecimizde de bizi aşırı ve pahalı ilaçlarla maddi manevi yormayan bir insan olduğu için güvendik biz de. bu yüzden ''bir bildiği vardır'' deyip uygulayacağım kararını Allah nasip ederse. hayırlısı bakalım.
Kalmicak evetDikkat et kendine canımcım.. buhrana vakit kalmicak diyelim biz ona
Alla alla ya çocuğa taktin sende kadınBu cocuk benimle dalga geciyo resmen ya :) gün icinde kıpır kıpır özellikle cok yemediysem daha cok hissediyorum
bu haftada dısardan anlasılırmı bilmiyorum ama babası da hissetsin istiyorum adam elini koyuyo cocuk duruyo baya bekliyo tamam bi dahakine diyorum elini cekiyo 10saniye gecmiyo yine kıpırdanıyo :)
Malesef haber yok canim. Umarım her şey yolundadirkızlarmatsiyahoje ten haber var mı? ben nete geç girdim çok sayfa ilerlemiş bilemedim, dün de haber alamadık ya merak ettim.
Ay evet yaa toplum içinde otururken benim sipanın hareketleri yüzünden millet gözünü Karnıma diker bakardıMaşallah cnm paşaya hep böyle devam etmesi dileğimle :) yamuk karın çok komik oluyor yahele 30 dan sonra daha komik oluyor yolun ortası banyo uyku demiyor sıpalar Allah sağlık sıhhat versin yavrularımıza da biz onlar için yamuk gezmeye dw razıyız
Persembe gunu bacagini acmasin gor bak nasi takicam ona bunlar daha baslangicAlla alla ya çocuğa taktin sende kadınkeyfi nasıl isterse o zaman tepkiler uğraşma yeğenimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?