- 20 Aralık 2015
- 117
- 80
- 18
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #38.861
Gözün aydın canımKizlaaarr oglusum oluyormus cookk mutluyumm cokkk uclu tarama icinde kan verdim sonuc haftaya bu arada bebis 18+2 ymis
Hadi gözün aydın adaşım inşallah güzel haberlerle gelirsinKizlar an itibari ile randevumu aldim hemde haftaya carsambaya ve habibe hanima yani asil gitmek istedigim doktora ben bu sistemi hic anlamadim iki hafta sonraya anca alabilirim derken bir hafta sonraya aldim doktor bir ay sonra demisti ama iki hafta sonra olucak
annişler devlet hastanesinde ayrıntılı ultrason yaptıran var mı ? bulunduğum yerde özellerde yok bugün devlette yaptırdım ama 10 dk sürdü sürmedisiz de nasıl oldu ayrıntılılar ?? doktor sağlıklı görünüyor radyolog baktı kadın doğumcu da baktı aynı şeyi söyledi ama yarım saat 45 dk inceleniyor diye okumuştum aklım karıştı
ben niye 2 şer 2 şer alıyorum bu kiloları 4 kilo çok iyiymişbende doktorda hep bi kilo falz çıkıyoruum tartıyı kırasım geliyo :):) yani yesem o kiloyu alsam zoruma gitmicekkk :) hiç bi şi yemeden +1 kilo fazla çıkmak zoruma gidiyo :)
evet özeldeki muayenem daha ayrıntılı vallabende devlette yaptırdım dediğin gibi şöle bi bakıyolar hmm kalkalbilirsin diyolar canım senın o dediğin özeller okadar bakıyor
ben 4 kilo almadımben niye 2 şer 2 şer alıyorum bu kiloları 4 kilo çok iyiymiş
maşallah ya ne yesem içsem yarıyor bana sanırımben 4 kilo almadımmisam almışş :) ben 1.5 kilo aldım şimdilik :) onuda annemlerde aldım :)
ama ben daha küçüğüm sizdeeen :)
bende bi yiyip içsem yarıcaktaa yiyip içemiyorum hala herşeyden tiksinmem devam ediyooomaşallah ya ne yesem içsem yarıyor bana sanırımneyse bebişim büyüsün doğsun da sora verim artık ben de
ama ben daha küçüğüm sizdeeen :)
benim o sıkıntım yoktu ondan aldım sanırım bulantım falanda bir kaç gün oldu sadece , kişiden kişiye değişiyormuş işte canım bu tiksinme bulantı işi de tüm hamilelik boyunca yaşayan da varbende bi yiyip içsem yarıcaktaa yiyip içemiyorum hala herşeyden tiksinmem devam ediyooo
yaniii :) 1 aya Allah bilir nolcammm :)1 ay varmış gerçekten aramızdaTamam olmadım gıcık :)))
küsme kız ne küsüyon aşk olsun şaka yapıyorum sana takılıyorum :) benim maksimum alabileceğim kilo 9! o yüzden kıyaslama bile yani ondan söylemiyorum takılıyorum aşk olsunküscem o zaman sana
Allahımmm yaşatmasın her hafta 1 hafta sonra geçecek gözüyle bakıyorum görümcem de diyo bebek hareketlensin geçer hadi diyorum inşallah :) özledim ya hobidi gırtlak yemeyi :)benim o sıkıntım yoktu ondan aldım sanırım bulantım falanda bir kaç gün oldu sadece , kişiden kişiye değişiyormuş işte canım bu tiksinme bulantı işi de tüm hamilelik boyunca yaşayan da var
20 hafta iğnesi nedir20 hafta iğnesini yaptiranlar var mı? Ben bugun gittim de sağlık ocağına 16 ile 20 hafta arasında yapiliyo şu an yaptırabilirsiniz dediler
umarım yakın zamanda geçerde bize katılırsınAllahımmm yaşatmasın her hafta 1 hafta sonra geçecek gözüyle bakıyorum görümcem de diyo bebek hareketlensin geçer hadi diyorum inşallah :) özledim ya hobidi gırtlak yemeyi :)
küsme kız ne küsüyon aşk olsun şaka yapıyorum sana takılıyorum :) benim maksimum alabileceğim kilo 9! o yüzden kıyaslama bile yani ondan söylemiyorum takılıyorum aşk olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?