- 10 Ağustos 2015
- 3.843
- 4.556
- 53
- 35
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #38.881
Canım bende 4.5 kilo aldım şimdilik doktor normal dedi ayda 1 kg şeklinde almışım daha çok alicaz cokkk =)))keşke öle olsam ya doğumdan sonra inşallah
inşallah inşallahhh :)umarım yakın zamanda geçerde bize katılırsın
Canım bende 4.5 kilo aldım şimdilik doktor normal dedi ayda 1 kg şeklinde almışım daha çok alicaz cokkk =)))
Daha gecmesdiyse 16 da geçer canım merak etme tez zamnda geçsin insallahinşallah inşallahhh :)
Ben kızımda 16 ya kadar kilo almadım ama doğuma 15 kg ile girdim var gerisini sen düşünsus kız ağzından yel alsın
Ben kızımda 16 ya kadar kilo almadım ama doğuma 15 kg ile girdim var gerisini sen düşün
geçmediDaha gecmesdiyse 16 da geçer canım merak etme tez zamnda geçsin insallah
Canım bende 4.5 kilo aldım şimdilik doktor normal dedi ayda 1 kg şeklinde almışım daha çok alicaz cokkk =)))
Canım. Benim alicaz tabi ztn doğumda 10 kg gidio yani ben 17 yi gözden çıkardım bunda valla daha hızlı aliorum gbihepimiz öyle olcaz diye bisey yok ki herkes ayrı ayrı yasıyo ki tamam mı
Canım. Benim alicaz tabi ztn doğumda 10 kg gidio yani ben 17 yi gözden çıkardım bunda valla daha hızlı aliorum gbi
Valla ben çok yemedim halde nasıl 4.5 kilo aldım bilmiorum canım normal besleniorum sende öyle yap gereksiz şeyler yeme nebegine iyi gelicek şeyleri ye sadece ben 17 alırım muhtemelensen çok alırsan ben dünyayı alırım demekki
Çok iyi anliorum canım ya geçince hiç olmamış gbi oluo inşallah 16 da gecicekgeçmediinşallah geçer çok özledimmm yemek yemeyiii patates patates nereye kdar
şu sakin haliyle verebilirsin beniDraconianX a sıkıntı yok :)
Jellyfish_ soyle gelsin kız belki neşe getirir biraz bize DraconianX gel kız heyheylerim üstünde az parala beni laf sok bişiler et
Hoş geldin topiğin neşesi....Ben geldiiiiiiiiiiiiimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?