- 23 Şubat 2011
- 7.748
- 6.019
- 398
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #38.841
Ay bi kızın vardı yanlış hatırlamıyorsam :) hayırlı sağlıklı olsun cnm inşallah herşey gönlünce olur sonucun iyi çıkması dileğimleKizlaaarr oglusum oluyormus cookk mutluyumm cokkk uclu tarama icinde kan verdim sonuc haftaya bu arada bebis 18+2 ymis
ben epidural yaptım canım çok memnun kaldım uyanık olmak bence güzel bir deneyimdi bebişimi bi an önce görmek istedim o yüzden bunu tercih ettim ama biraz da yapı meselesi sanırımKızlar kızımı genel anestezi sezeryan ile dogurdum bunda epidural mi yapsam diorum ama korkuorum Ya yapan varmı cewrenizde memnunlarmi bilgisi olan yazabilirmi
Vallahi riskleri beni korkutuo sanırım ya kızımda yapamadim cesaret edemedim bunda dağa cesaretliyim eşimde grmek istio diye rahat olurmuyum diorum ama işte avantaj dezavantajları ne bilmek istiorumben epidural yaptım canım çok memnun kaldım uyanık olmak bence güzel bir deneyimdi bebişimi bi an önce görmek istedim o yüzden bunu tercih ettim ama biraz da yapı meselesi sanırım
Bende cesaret edemedim o zman şimdi daha cesaretliyim ama işte risk durumları korkutuo beni biraz da.Bende genel anesteziyle doğurdum oğlumu, bunuda genel anestezi düşünüyorum. Epidurale o zaman da cesaret edemedim şimdide cesaretim yok...
ALTINIM canim sen detayli usg randevunu saat kacta almistin bu sistem ne zaman aciliyo bi anlayamadim
Ciddiye alma sen onu konussun bırak :)
canııım ne yiyosunnn bana da söylee canım çeksin yiyimmm :)ben şişko değilimki bebeşim acıkıyor napim
canııım ne yiyosunnn bana da söylee canım çeksin yiyimmm :)
özelden söyle kııız :) ya artık yemek yemek istiyorum herşeyi hüpletmek istiyorum ama canım hiç bi şi istemiyoooo hep aynı şeyleri yiyip duruyorum bıhtıııım :)kız sölemim burdan çeken bulamayan olur ama kendm kadar pis boğazını görmedim
Kizlar an itibari ile randevumu aldim hemde haftaya carsambaya ve habibe hanima yani asil gitmek istedigim doktora ben bu sistemi hic anlamadim iki hafta sonraya anca alabilirim derken bir hafta sonraya aldim doktor bir ay sonra demisti ama iki hafta sonra olucak
özelden söyle kııız :) ya artık yemek yemek istiyorum herşeyi hüpletmek istiyorum ama canım hiç bi şi istemiyoooo hep aynı şeyleri yiyip duruyorum bıhtıııım :)
Canim en son 1,5 ay once tartilmistim 14 haftalikken o zaman 1,5 kilo almistim evde tartilmitorum bilerek yarin doktorda tekrar tartilicam orada belli olacak :)
Ben de dengeli gitmek için yeni haftaya girerken sabah aç tartılıyorum; şuan 21.hafta 4 kilo aldım. Ama doktordaki tartıda hep 1 kilo fazla çıkıyorum kıyafetlerden dolayı sanırım....
şuan sana bi uyuz oldum sanki4 kilo ne yaaaaa
bende doktorda hep bi kilo falz çıkıyoruum tartıyı kırasım geliyo :):) yani yesem o kiloyu alsam zoruma gitmicekkk :) hiç bi şi yemeden +1 kilo fazla çıkmak zoruma gidiyo :)Ben de dengeli gitmek için yeni haftaya girerken sabah aç tartılıyorum; şuan 21.hafta 4 kilo aldım. Ama doktordaki tartıda hep 1 kilo fazla çıkıyorum kıyafetlerden dolayı sanırım....
kaç kilo aldınBen kaç kilo aldığımı sana söylemicem altınım.Tamam tamam sustum uğraşmıcam :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?