2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Kızlar kızımı genel anestezi sezeryan ile dogurdum bunda epidural mi yapsam diorum ama korkuorum Ya yapan varmı cewrenizde memnunlarmi bilgisi olan yazabilirmi
ben epidural yaptım canım çok memnun kaldım uyanık olmak bence güzel bir deneyimdi bebişimi bi an önce görmek istedim o yüzden bunu tercih ettim ama biraz da yapı meselesi sanırım

Kizlar an itibari ile randevumu aldim hemde haftaya carsambaya ve habibe hanima yani asil gitmek istedigim doktora ben bu sistemi hic anlamadim iki hafta sonraya anca alabilirim derken bir hafta sonraya aldim doktor bir ay sonra demisti ama iki hafta sonra olucak

Son düzenleme:
ben epidural yaptım canım çok memnun kaldım uyanık olmak bence güzel bir deneyimdi bebişimi bi an önce görmek istedim o yüzden bunu tercih ettim ama biraz da yapı meselesi sanırım
Vallahi riskleri beni korkutuo sanırım ya kızımda yapamadim cesaret edemedim bunda dağa cesaretliyim eşimde grmek istio diye rahat olurmuyum diorum ama işte avantaj dezavantajları ne bilmek istiorum

Bende genel anesteziyle doğurdum oğlumu, bunuda genel anestezi düşünüyorum. Epidurale o zaman da cesaret edemedim şimdide cesaretim yok...
Bende cesaret edemedim o zman şimdi daha cesaretliyim ama işte risk durumları korkutuo beni biraz da.

ALTINIM canim sen detayli usg randevunu saat kacta almistin bu sistem ne zaman aciliyo bi anlayamadim

canım o randevuyu almak için sistem başından kalkmaman lazım ben sabah 08:40 gibiydi çoğu 08:30 da sistem açılıyo diyo devamlı ekranı yenile yapıp denemelisin çok zor. 182 dende alabiliyosun ikisini aynı anda deniyodum ben

20 hafta iğnesini yaptiranlar var mı? Ben bugun gittim de sağlık ocağına 16 ile 20 hafta arasında yapiliyo şu an yaptırabilirsiniz dediler

2 hafta sonrasına açılıyor canım hadi gözün aydın :) bu saatte açılmasınada şaşırdım şans işte :)

Canim en son 1,5 ay once tartilmistim 14 haftalikken o zaman 1,5 kilo almistim evde tartilmitorum bilerek yarin doktorda tekrar tartilicam orada belli olacak :)

Ben de dengeli gitmek için yeni haftaya girerken sabah aç tartılıyorum; şuan 21.hafta 4 kilo aldım. Ama doktordaki tartıda hep 1 kilo fazla çıkıyorum kıyafetlerden dolayı sanırım....

Ben de dengeli gitmek için yeni haftaya girerken sabah aç tartılıyorum; şuan 21.hafta 4 kilo aldım. Ama doktordaki tartıda hep 1 kilo fazla çıkıyorum kıyafetlerden dolayı sanırım....

şuan sana bi uyuz oldum sanki 4 kilo ne yaaaaa

bende doktorda hep bi kilo falz çıkıyoruum tartıyı kırasım geliyo :):) yani yesem o kiloyu alsam zoruma gitmicekkk :) hiç bi şi yemeden +1 kilo fazla çıkmak zoruma gidiyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…