2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Bugün birşeyi çok iyi anladım iyi ki buradayım ddm. Demek burada ki herkes vicdan sahibi sadece laklak yapıp gulneye bebekleri doğuracağımız gunu bekliyoruz diye düşünürdüm ama oyle değil iyi ki varsınız canlarım rabbim bebeklerimizi bize bağışlasın duaların gücüne inanıyorum hiç bilmeyen bile Allah ile konuşsa o bile yeter kaybımız oldu zamanında evet bunu arkadaşlarımızı en iyi ben anlarım demiyorum hepimiz anneyiz anne adayıyız onun ufak teknelerini hisseden herkes taşıyan herkes anneliği bilir rabbim dara düşürmesin kafam çok bozuk oğlanı işe yolladım babasıyla kendimi işe vurdum kendinize iyi bakın canlarım sleek haber bekliyorum senden kuzum

Kızlar kızımı genel anestezi sezeryan ile dogurdum bunda epidural mi yapsam diorum ama korkuorum Ya yapan varmı cewrenizde memnunlarmi bilgisi olan yazabilirmi

yeme bencede kuzum yoksa sıkıntı olur senin için de az az sık sık ye bol su içmeye çalış bakalım ben kaç aldım haftaya görücem sana diyorum ama inşallah bende abartmamışımdır

yememeye çalışıyorum çorba falan içmeye çalışıyorum ama olmuyo sanırım suyu yeni yeni günde 2 lt içmeye başladım

sabahtan beri yerde miyim gökte miyim belli degil..ne garip sey can taşımak insan hem dünyanın en korkusuzu hem de en korkagı oluyo. Hepimiz icin bol bol dua ediyorum keske elimden daha fazlası gelse keske biseyler yapabilsem. Allah hepimizin yardimcisi olsun. Belki yanınızda degilim ama manevi olarak hepinize cok cok yakınm hepinizi cok seviyorum. Allah hepimizin bebislerini bize bagıslasın.
sleek güzel haberlerle gelirsin insallah canımmm.

idilduam cnm epiduralle sezaryen olan bi kaç arkadaşım hiç memnun olmadıklarını söylediler çok tuhaf hissetmişler tövbe bi daha diyolar benim ilki normall inşallah bu da öyle olur ama olur da sezaryen yaptırmak zorunda kalırsam genel anesteziyle yaparım bi de şubat ve mart annelerine bakıyorum arada orda da epidural sezaryenden pek memnun değiller cnm düşün taşın artık

Kızlar kızımı genel anestezi sezeryan ile dogurdum bunda epidural mi yapsam diorum ama korkuorum Ya yapan varmı cewrenizde memnunlarmi bilgisi olan yazabilirmi
Bende genel anesteziyle doğurdum oğlumu, bunuda genel anestezi düşünüyorum. Epidurale o zaman da cesaret edemedim şimdide cesaretim yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…