- 7 Aralık 2015
- 3.364
- 9.569
- 158
- 36
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #38.921
Atın bunu topiktenKilo benim için dert değil malumunuz zaten 48 kilocuk bi hatunum
Kanki olcekler galibaNe değişmesi kızımSuper_anne1411 ile kertmeyi unut demedim mi ben sana Muhaha
Kilo benim için dert değil malumunuz zaten 48 kilocuk bi hatunum
yanında bitter?
Kilo benim için dert değil malumunuz zaten 48 kilocuk bi hatunum
-2 kilo dahil olarak mı 48 dahil olmadan mı 48?
Nerede bu temmuz anneleri ? Okuyup da yazmayan varsa kaynanası doğumdan sonra 40 gün evinde kalsın inşallahBir de sadece bebeğin cinsiyeti belli olunca yazanlara sesleniyorum, yapmayın arkadaşlar çok itici oluyorsunuz Ohh rahatladım, içimde tutuyordum özellikle bunu
Kizz evet ben erkek dedim sana.sende ne dedini hatirliomusun =))))eveeeeettsen yokkennnn çoook şey değişti
Mahruk diye isim mi olur be? Seni mahruk!
Kizz evet ben erkek dedim sana.sende ne dedini hatirliomusun =))))
Her türlü yazarım senin yaptığın gider benim hoşuma giderPardon da yani onu bana yazmıştıinteriorarchitect , benden izin almadan neden alıntı yapıyorsun ? Ayıp değil mi, senin bu yaptığını Jellyfish_ bile yapmıyor.
Her türlü yazarım senin yaptığın gider benim hoşuma gider
Bi video aradım da bulamadım neyseSatılmış oluyorsa o da olur kankaArdayım ben Arda
Bu muydu ?
Ay evet yaa! Hamileler izlemesin!
kızımmmm en kötü ihtimal bizNe değişmesi kızımSuper_anne1411 ile kertmeyi unut demedim mi ben sana Muhaha
ayy bn ne demiştimmmKizz evet ben erkek dedim sana.sende ne dedini hatirliomusun =))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?