- 20 Temmuz 2013
- 9.147
- 11.375
- 248
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #38.941
Ne değişmesi kızım @aylinnalpr ile kertmeyi unut demedim mi ben sanaMuhaha
kavga etmeyin gençleeeeeeeeeeerHer türlü yazarım senin yaptığın gider benim hoşuma gider
kavga etmeyin gençleeeeeeeeeeer
kızımmmm en kötü ihtimal biz @aylinnalpr le kız bakmaya gitcez oğullarımıza
çok istersen sen de takıl bize kız görmeye gideriz :) :) yaaa bu esra erol açık tv de ne yazacağımı karıştırıyorummm bahar demire laf sokuyo orda kalıyo aklım :)Jellyfish_ 'un evine giriş çıkışlar kapalı Bakarsın ben alırım onun kızını bir büyüsün serpilsin de
çok istersen sen de takıl bize kız görmeye gideriz :) :) yaaa bu esra erol açık tv de ne yazacağımı karıştırıyorummm bahar demire laf sokuyo orda kalıyo aklım :)
Jellyfish_ 'un evine giriş çıkışlar kapalı Bakarsın ben alırım onun kızını bir büyüsün serpilsin de
andırıyo sanki ama kibariye gözüyle bakamam yaniBenzemiyo mu Kibariye'ye Bahar?interiorarchitect DraconianX ayrıca Kibariye'yi çok severim tamam mı! Eğlen coş işte Kiboş!
aynen yaaaaaaaaaaa nasıl çirkinleştilerrrrrrrBahar Kibariye'ye benziyor dediJellyfish_ , resmen kadından soğudum. Acımıyor hiç bana, nelere maruz kalıyorum görüyorsun di mi interiorarchitect Resmen psikolojik şiddet
+Ne ile geçiniyorsun dedi Demir Bahar'a
aynen yaaaaaaaaaaa nasıl çirkinleştilerrrrrrrdün de adamın biri atları seviyorum atı evimde mi besliim yani dedi yaşlı adam da ne alakaysa at sana binerse dedi
Ben vermem kızımı kimselere! Annesinin kuzusu olcak oAma senle çatlak dünürler olmak için düşünebilirim evet gidişata göre bakarız. Bizle kimse dünür olmak istemez zaten aha yazıyom buraya.
Yaaa Anasının kuzusuuuuu onlar tabii220 gram olmuş kıııızz 18 cm bir görsen nasıl yakışıklııııı Bir şartla dünür olurum, istemeye siz geleceksiniz
Bak bu çok güzel sağlıklı olması organlarının gelişmesi için tesbih bence çek kesin faydası olur internette buldum dediğin gibi yiyecek ekmeği varsa alacak nefesi varsa doğar zaten biz duamızı edelim gerisi tevekkül cnm benim bugün hep aklımdaydınBen de öyle düşünüyorum canım bebek kaza yapıyo nerelerden düşüyo başına neler geliyo da sapasağlam çıkıyo bebekler bizlerden daha güçlü. Ve daha gelişmesinin yarısında şuan. 20 haftası daha var içerde. Daha ciğerleri 34-38 . haftaya kadar gelişmeye devam ediyormuş. Daha çok vakti var allah izin verirse alacak nefesi varsa iyileiecektir.
İyi beslemeye ve moralini iyi tutmaya çalışıyorum belki bi faydam olur. Elden başka bişey gelmiyor malesef.
Zaten artık biliyorsun ki kız değil oğlan alınıyo anacım o yüzden gelir isteriz Ardacıımı yirim o salağı 220gr'mış şuna bak maşallahh
Ayyy sevgi pıtırcığı olduk yineİzmir'de yaşasınlar işte gözümüzün önünde
Ayyyyyy yani o zaman ben de İzmir'de mi yaşıyor olacağımEvet birden böyle fazla geliyo bünyeme başım dönüyo yeter.
bizde anlamadık esra birazdan aydınlatacak konuda :) sakinleşince konuşalım dedi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?