2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379

Canlarim geldimmm,cok sukur ayrintilimiz cok guzel gecti herseyi yolunda bir tek beynine bakamadi cunku kafasi asagidaydi ve inatla donmedi o yuzden 3 hafta sonra tekrar gidecegiz :)
Birde benim ilk ultrasonumda bir kasımda birsey gormuslerdi,bu 10 kadindan 8 inde goulen birseymis adi fibroid,o mikro milim olarak büyümüs , bu iyi huylu tumor olarak geciyormus internete arastirirsaniz genis kapsamli bilgi elde edersiniz zaten , bu bebegin gec dogumuna neden oluyormus,sezeryan gibi seylere de neden olabiliyormus,buda benim hic istemedigim birsey burada da ozellikle sezeryana cok karsilar bu yuzden 3 hafta sonra onuda inceleyecekler ve buyume devam ederse ona gore bir tedavi uygulayacaklarmis,ya ilac ki sanmiyorum,ya da alttan girip alacaklar bu canimi sıkmadi dersem yalan olur ama bir yandan boyle birseyin fark edilmesi de tabiki cok iyi oldu,genc kizligimda adetlerim cok sancili ve yogun kanamali gecerdi nedenlerinin en basinda megerse bu fibroid denilen sey geliyormus kizlar , onun disinda ne bebekte ne bende baska hic bir sorun yok sukur,masallah hareketliydi yine bi ara bi gerindi :) sordu cinsiyeti ogrenmek istiyor musunuz diye evet ama yazip verir misiniz dedik tabiki dedi yazdi zarfa koydu verdi bizde zar zor dayanarak goturduk pastaciya teslim ettik :) kendimize eziyet etmeyi seviyoruz resmen ya pazar gunu kismetse ogrenecegiz pembe mi mavi mi :) sizlere o zamanda zaten mutlaka haber veririm ama bence mavi olacak iste bizde ki durumlar boyleydi,3 hafta sonra da ne olacagi belli olacak bakalim

Çok sevindimm gözünüz aydın :) Cinsiyet konusunda bravo diyorum vallahi ben sanırım dayanamazdım :))))))

Bu dua çok işe yarıyo 4444 kere okımak lazım aslında hepimizin okuması lazım herkes 100 er kere okula zordaki arkadaşlarımız için olur aslında

Çok sevindimm gözünüz aydın :) Cinsiyet konusunda bravo diyorum vallahi ben sanırım dayanamazdım :))))))
Canimm cok tesekkur ederim cok sukur bunuda atlattik :)
Ay sorma esimle arabada gelirken arabanin isigina tuttu zarfi icinde yazilani gorur mu diye,zarfin icide siyahti hic birsey gorunmuyor tabi esim benden daha merakliydi pastaciya diyor ki yarin olur mu pasta oda pazar deyince yapacak birsey yok canim 5 ay bekledik 4 gun daha bekleyecegiz dedim :)

Cilgin kadin yaaa. Boyle beddua mi olur

Kuzum iyi geçmesine sevindim :) bebişkon sağlıklı sonuçta biz annelere ne olursa olsun onlara bişi olmasın kontrolleri ihmal etme tabi. İnşallah gönlünüzdeki olur :) 3 hafta sonra beynine de baktır mutlaka ihmale gelmez haydi dsrısı bizim başımıza :)

Olmazz bana her gün bayram dolayısı ile her gün izinliyim ben
Delu hatun sen yokken kimse güldürmüyor bizi bnm soğuk esprilerim bile yoktu kaç gündür yapamıyordum inan neyse sen gitme daha arada sataşırım ben dayanamam zaten Jellyfish_ asistanın yokluğunu aratmıyordu @aylinnalpr de yetişiyor sana

Yaa işte öğreniyorlar bir şeyler yanımda dura dura Yetiştireceğim ben onları ama Jr. Draconian olarak Cuma gününe kadar burada olurum, misafirlerim gelecek o güne kadar sizden tarif bekliyorum kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…