- 20 Temmuz 2013
- 9.147
- 11.375
- 248
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #38.961
aynen adını hatrlayamadım bi an :)Muzaffer dedi onu
Bugün birşeyi çok iyi anladım iyi ki buradayım ddm. Demek burada ki herkes vicdan sahibi sadece laklak yapıp gulneye bebekleri doğuracağımız gunu bekliyoruz diye düşünürdüm ama oyle değil iyi ki varsınız canlarım rabbim bebeklerimizi bize bağışlasın duaların gücüne inanıyorum hiç bilmeyen bile Allah ile konuşsa o bile yeter kaybımız oldu zamanında evet bunu arkadaşlarımızı en iyi ben anlarım demiyorum hepimiz anneyiz anne adayıyız onun ufak teknelerini hisseden herkes taşıyan herkes anneliği bilir rabbim dara düşürmesin kafam çok bozuk oğlanı işe yolladım babasıyla kendimi işe vurdum kendinize iyi bakın canlarımsleek haber bekliyorum senden kuzum
sabahtan beri yerde miyim gökte miyim belli degil..ne garip sey can taşımak insan hem dünyanın en korkusuzu hem de en korkagı oluyo. Hepimiz icin bol bol dua ediyorum keske elimden daha fazlası gelse keske biseyler yapabilsem. Allah hepimizin yardimcisi olsun. Belki yanınızda degilim ama manevi olarak hepinize cok cok yakınm hepinizi cok seviyorum. Allah hepimizin bebislerini bize bagıslasın.
sleek güzel haberlerle gelirsin insallah canımmm.
Canlarim geldimmm,cok sukur ayrintilimiz cok guzel gecti herseyi yolunda bir tek beynine bakamadi cunku kafasi asagidaydi ve inatla donmedi o yuzden 3 hafta sonra tekrar gidecegiz :)
Birde benim ilk ultrasonumda bir kasımda birsey gormuslerdi,bu 10 kadindan 8 inde goulen birseymis adi fibroid,o mikro milim olarak büyümüs , bu iyi huylu tumor olarak geciyormus internete arastirirsaniz genis kapsamli bilgi elde edersiniz zaten , bu bebegin gec dogumuna neden oluyormus,sezeryan gibi seylere de neden olabiliyormus,buda benim hic istemedigim birseyburada da ozellikle sezeryana cok karsilar bu yuzden 3 hafta sonra onuda inceleyecekler ve buyume devam ederse ona gore bir tedavi uygulayacaklarmis,ya ilac ki sanmiyorum,ya da alttan girip alacaklar bu canimi sıkmadi dersem yalan olur ama bir yandan boyle birseyin fark edilmesi de tabiki cok iyi oldu,genc kizligimda adetlerim cok sancili ve yogun kanamali gecerdi nedenlerinin en basinda megerse bu fibroid denilen sey geliyormus kizlar , onun disinda ne bebekte ne bende baska hic bir sorun yok sukur,masallah hareketliydi yine bi ara bi gerindi :) sordu cinsiyeti ogrenmek istiyor musunuz diye evet ama yazip verir misiniz dedik tabiki dedi yazdi zarfa koydu verdi bizde zar zor dayanarak goturduk pastaciya teslim ettik :) kendimize eziyet etmeyi seviyoruz resmen ya pazar gunu kismetse ogrenecegiz pembe mi mavi mi :) sizlere o zamanda zaten mutlaka haber veririm ama bence mavi olacak iste bizde ki durumlar boyleydi,3 hafta sonra da ne olacagi belli olacak bakalim
Bu dua çok işe yarıyo 4444 kere okımak lazım aslında hepimizin okuması lazım herkes 100 er kere okula zordaki arkadaşlarımız için olur aslında“Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma’lûmin lek.”
Duânın Mânâsı
“Allahım! Bizim Efendimiz Muhammed’e (sav) kusursuz bir salât ve rahmet, mükemmel bir selâm ve selâmet vermeni diliyoruz. O Peygamber ki, onun hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar ve belalar onun hürmetine açılıp dağılır, hacet ve ihtiyaçlar onun hürmetine yerine getirilir. Maksatlara O’nun hürmetine ulaşılır, güzel sonuçlar O’nun hürmetine elde edilir. O’nun şerefli yüzü hürmetine bulutlardaki yağmur istenilir, Allah’ım, onun ehl-i beytine, ashabına da her göz kırpacak kadar zamanda (her an, saniye) her nefes alacak zamanda sana malum olan varlıklar sayısınca salât et.”
kızlar okuyabilen varsamatsiyahoje arkadaşımız için okuyup bağışlayalım her gün
Doğru tabi aynısını bana dediler yaptırdımEvet o :)
Bende 4 malesef ama biraz daha almak isterdim açıkçası sanki bebek için kötü gibi düşünyrm görenlerde moralimi bozuyor bebek küçük doğacak dieşuan sana bi uyuz oldum sanki4 kilo ne yaaaaa
Canimm cok tesekkur ederim cok sukur bunuda atlattik :)Çok sevindimm gözünüz aydın :) Cinsiyet konusunda bravo diyorum vallahi ben sanırım dayanamazdım :))))))
Çok yakıyo mu peki?Doğru tabi aynısını bana dediler yaptırdım
Hg cnm gard mard almıyom valla ozledik seni nerelerdesin bakim kaçakGeldim haydi neredesin ? Gardını al !
Cilgin kadin yaaa. Boyle beddua mi olurNerede bu temmuz anneleri ? Okuyup da yazmayan varsa kaynanası doğumdan sonra 40 gün evinde kalsın inşallahBir de sadece bebeğin cinsiyeti belli olunca yazanlara sesleniyorum, yapmayın arkadaşlar çok itici oluyorsunuz Ohh rahatladım, içimde tutuyordum özellikle bunu
Söyleyemem, çok gizli bir yerdeydim. Kamp kurdum; elektrik, internet yoktu. Bütün iletişimi kestim dünya ile. Yeniden doğmuş gibiyim artıkKorksun benden 1cicek3bocek
Hg cnm gard mard almıyom valla ozledik seni nerelerdesin bakim kaçak
yirim nen seni gel napıyosan yap sana bugün izin özlettiğin için karışmayacağım
Kızıma sana erkek dediler teyseler dicem dedin.bende sana oğlus seni hep kız diye sewdi annen dicem dedimayy bn ne demiştimmmhatırlamıorum şimdi hatırlat bi bakim :)
Kuzum iyi geçmesine sevindim :) bebişkon sağlıklı sonuçta biz annelere ne olursa olsun onlara bişi olmasın kontrolleri ihmal etme tabi. İnşallah gönlünüzdeki olur :) 3 hafta sonra beynine de baktır mutlaka ihmale gelmez haydi dsrısı bizim başımıza :)Canlarim geldimmm,cok sukur ayrintilimiz cok guzel gecti herseyi yolunda bir tek beynine bakamadi cunku kafasi asagidaydi ve inatla donmedi o yuzden 3 hafta sonra tekrar gidecegiz :)
Birde benim ilk ultrasonumda bir kasımda birsey gormuslerdi,bu 10 kadindan 8 inde goulen birseymis adi fibroid,o mikro milim olarak büyümüs , bu iyi huylu tumor olarak geciyormus internete arastirirsaniz genis kapsamli bilgi elde edersiniz zaten , bu bebegin gec dogumuna neden oluyormus,sezeryan gibi seylere de neden olabiliyormus,buda benim hic istemedigim birseyburada da ozellikle sezeryana cok karsilar bu yuzden 3 hafta sonra onuda inceleyecekler ve buyume devam ederse ona gore bir tedavi uygulayacaklarmis,ya ilac ki sanmiyorum,ya da alttan girip alacaklar bu canimi sıkmadi dersem yalan olur ama bir yandan boyle birseyin fark edilmesi de tabiki cok iyi oldu,genc kizligimda adetlerim cok sancili ve yogun kanamali gecerdi nedenlerinin en basinda megerse bu fibroid denilen sey geliyormus kizlar , onun disinda ne bebekte ne bende baska hic bir sorun yok sukur,masallah hareketliydi yine bi ara bi gerindi :) sordu cinsiyeti ogrenmek istiyor musunuz diye evet ama yazip verir misiniz dedik tabiki dedi yazdi zarfa koydu verdi bizde zar zor dayanarak goturduk pastaciya teslim ettik :) kendimize eziyet etmeyi seviyoruz resmen ya pazar gunu kismetse ogrenecegiz pembe mi mavi mi :) sizlere o zamanda zaten mutlaka haber veririm ama bence mavi olacak iste bizde ki durumlar boyleydi,3 hafta sonra da ne olacagi belli olacak bakalim
Delu hatun sen yokken kimse güldürmüyor bizi bnm soğuk esprilerim bile yoktu kaç gündürOlmazz bana her gün bayram dolayısı ile her gün izinliyim ben
Delu hatun sen yokken kimse güldürmüyor bizi bnm soğuk esprilerim bile yoktu kaç gündüryapamıyordum inan neyse sen gitme daha arada sataşırım ben dayanamam zaten Jellyfish_ asistanın yokluğunu aratmıyordu @aylinnalpr de yetişiyor sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?