- 25 Aralık 2015
- 1.508
- 1.812
- 48
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #39.161
Söyleme :/ Canı çeker arkadaşımın :/
Yemekte superim diyemem ama çay ikramliklari istersen o konuda iyiiymdir övünmek gibi olsunYarın akşam misafirlerim var da pratik tarifler verecektiama hatun yok nerede kim bilir
Haha o derece diyorsunTeşekkür ederiz oglusumun güzel teyzesi :)
Yok durdum 4 te aksam babayla devam etcez yukarıya kv ye de 6 dilim yolladım tüm borcami yerim korkusuyla
Evde çay pasta eşliğinde izliommm iste ohhhDu bakim hmmm evet aynen öyle demişimidilduam evet seni atlamışım aynı duygularimi senin icin de söylemiş olayim
Ben tarif vermem direkt yaparım
DraconianX geldim bacişko bgn koca izinli evdeydi sabah yattım dinlendim biraz malum çocuklu karıyım nereyi gezim şimdi onlar gezmeye çıktı bende attım kendimi buraya şincik yaziciğim özelden ana yemek ara sıcak filansss
DraconianX geldim bacişko bgn koca izinli evdeydi sabah yattım dinlendim biraz malum çocuklu karıyım nereyi gezim şimdi onlar gezmeye çıktı bende attım kendimi buraya şincik yaziciğim özelden ana yemek ara sıcak filansss
Pislik yapma lütfen
Yapar kız güveniyorum ben ona
Tatlı, tuzlu tarifi vereceksin en sevdiğim biricik kankam
Şu an "direk" değil de "direkt" yazarak gönlümü bi kez daha fethettin biliyo musun gel öpim
Siz birbirinizi yiyedurun ben tarifler yaziciğim
Amin canım iyi olucaz inşallah. ben de iyi değilim. pek giremiyorum. arada yaz yine. sonucunu mutlaka etiketle.matsiyahoje aklım sende. Bir Zamanda bir kederi sırtlamak ne acı, ne ağır ama iyi olacak Allah'ın İzniyle her şey.
İyi Değilim ve takip edemiyorum topici. Neticesi iyi olan arkadaşların mutluluğu daim, neticesi darda olan arkadaşların çaresi tez elden olsun.
Biz kısmetse cuma sabah dönüyoruz Fransa'ya. Neticeyi oradan bekleyeceğiz. Hiçbirimiz kaldıramayacağımız sınavla baş başa kalmayalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?