2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Dilimli ne olabilir acaba diye beyin fırtınası yapmaya başladım bak şincik
Bal şifa olsun oglusuna :)) ye ye yavaş gitme kuzucuğu aç koma içerilerde
Teşekkür ederiz oglusumun güzel teyzesi :)
Yok durdum 4 te aksam babayla devam etcez yukarıya kv ye de 6 dilim yolladım tüm borcami yerim korkusuyla

Du bakim hmmm evet aynen öyle demişim idilduam evet seni atlamışım aynı duygularimi senin icin de söylemiş olayim

Ay keşke ben de her içimden geçeni şuraya yazma cehaletine - pardon "cesaretine" sahip olsam yaa. Hayat bayram olurdu yemin ediyorum. :)))

Teşekkür ederim canım benim sanada afiyet olsun :) Ayy nasıl bi si ki o baş harfi ne aklıma pis bi si geldi de

yazarım cnm çok araştırdım nettede recep has hakkında çok iyi yorumlar var inşallah güzel haberlerle gelirim

Benim doktorumun da ilk önerdiği isim Recep Has da fikir edinmiş olurum çok sevinirim canım teşekkürler :) Bekliyoruz güzel haberlerini :)

Hayır canım ben yaşamadım hastaneden eve geldiğimde biraz sızım vardı dikiş bölgemde lavaboda biraz sıkıntı oldu ama aynı akşam masada oturup yemek yedim tabi bu yapı meselesi ağrı eşiği meselesi ve tabiki doktor etkili olabilir umarım sizde rahat geçirirsiniz Rabbim hayırlısı ile sağlıla kurtarsın cümlemizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…