- 17 Kasım 2015
- 1.780
- 2.181
- 133
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #39.141
kızlar benimde ayrıntılı ultrasonum yarın 3 te çok heyecanlıyım şişli de perinatolog Recep Has
İtici ? Sen bize mi itici dedin ?Dün bakamadım topic e ne çok kaynatmışsınızDraconianX in geldiği hemen belli olmuş Benim de içimde tuttuğum bişey var sölicem işte. Ben işteyken oturup Esra Erol izleyen sevgili arkadaşlar iticilikte sadece cinsiyet öğrenince yazanlardan aşağı kalmıyorsuz @Catmom DraconianX @aylinnalpr interiorarchitect
sen bize itici mi demek istedinn?
Ben Zuhal izliyom.kesin daha iticiyimdir
Hahaha kaynanam iyidir de okuyunca yazmadan geçemedim
İtici ? Sen bize mi itici dedin ?
Güzel haberlerle gel insallah. Sonrasında doktorlar ilgili yorumlarını alabilir miyim?
yazarım cnm çok araştırdım nettede recep has hakkında çok iyi yorumlar var inşallah güzel haberlerle gelirimGüzel haberlerle gel insallah. Sonrasında doktorlar ilgili yorumlarını alabilir miyim?
Olma mı? Diyemem mi? Senden gördüm ben de icimde tutmim dedim
Ne tarifi istiyorsun ay. Benim karnim açıktı heralde ya :)@gvn1907 Danışmadan bekleniyorsunuz !Nerede bu tarifler nerede ??!!!
Ya inan sadece 6 gibi akşam yemeğine oturunca bakabiliyorum :) çalışmayın bacım ben napim :)Farketmez evde olup tv izliyor olman yeterli :)
Teşekkür ederiz oglusumun güzel teyzesi :)Dilimli ne olabilir acaba diye beyin fırtınası yapmaya başladım bak şincik
Bal şifa olsun oglusuna :)) ye ye yavaş gitme kuzucuğu aç koma içerilerde
Du bakim hmmm evet aynen öyle demişimidilduam evet seni atlamışım aynı duygularimi senin icin de söylemiş olayim
Yarın akşam misafirlerim var da pratik tarifler verecektiNe tarifi istiyorsun ay. Benim karnim açıktı heralde ya :)
Teşekkür ederim canım benim sanada afiyet olsun :) Ayy nasıl bi si ki o baş harfi ne aklıma pis bi si geldi deAfiyet olsun canım, benim de geçen akşam canım hiç yememem gereken pis birşey istedi İstanbul'dan kalma alışkanlık işte... Neyse ki Ankara'da bulduk eşim yeme yaa dedi ama o an yemezsem ölebilirsim neyseki 1 tane kesti :)
yazarım cnm çok araştırdım nettede recep has hakkında çok iyi yorumlar var inşallah güzel haberlerle gelirim
Teşekkür ederim canım benim sanada afiyet olsun :) Ayy nasıl bi si ki o baş harfi ne aklıma pis bi si geldi de
Gel kulağına söyleyeyimben de senin 4 dilim yediğin şeyi merak ettim biliyo musun ahahahahah dilim olarak yenebilecek her sey geldi aklıma
Hayır canım ben yaşamadım hastaneden eve geldiğimde biraz sızım vardı dikiş bölgemde lavaboda biraz sıkıntı oldu ama aynı akşam masada oturup yemek yedim tabi bu yapı meselesi ağrı eşiği meselesi ve tabiki doktor etkili olabilir umarım sizde rahat geçirirsiniz Rabbim hayırlısı ile sağlıla kurtarsın cümlemiziCanım eve geçtikten sonr aoturup kalkma da sıkıntı yaşadın mı? Ben muhtemelen çalışmaya devam edeceğim evden sadece onu düşünüyorum şuan; arada gün içinde kalkıp pc başına oturmak sıkıntı olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?