2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379

matsiyahoje semurcan canlarım hepinizi burda tanıdım; çok da sevdim. Dualarım hep sizinle ; herşey güzel olacak inanıyorum. Şimdi güçlü olma zamanı...

Canım ben şuan 21+2 'yim 4 kilo aldım. Arkadaşlara göre az; doktoruma göre sınırdayım; bundan sonra ayda sadece 1 kilo alma hakkım varmış... Kısaca doğuma kadar 10-12 kilo almayı planlıyoruz doktorumla. Aslında evde olmama ve hiçbir ev işi yapmamama rağmen yine az aldım. Sabah çok erken kahvaltı yapıyorum 7:30 gibi ; ekmek sadece 1 dilim tüketiyorum 1 bardak süt; 1 yumurta; peynir zeytin yiyiyorum (peynir çok tüketemiyorum migrenden dolayı tadımlık işte); 10 gibi 1 avuç badem-ceviz yiyorum; öğlen genelde 1 kase çorba-yoğurt yiyorum ya da 1 tane tost; akşamda normal akşam yemeği işte ... Arada yediğim 1tane muzum var; yine acıkırsam badem-ceviz atıyorum. Bu arada canım ekstra birşey isterse de yiyiyorum ama öyle çok değil...

Dün gece rüyamda bi si gördüm öyle iştahlı yiyordm ki :)
Okula gittim geldim hemencecik yaptım 4 dilim de hüplettim utanmasam daha yicem de azıcık yavaş gideyim
Dilimli ne olabilir acaba diye beyin fırtınası yapmaya başladım bak şincik
Bal şifa olsun oglusuna :)) ye ye yavaş gitme kuzucuğu aç koma içerilerde

Maşallah canim gözün aydın. Hep böyle devam edin insallah

Canım epidural sezaryende o an hiç acı ya da ne bileyim birşey hissediyor musun? Muhtemelen ben de planlı sezaryen olacağım; epidural de çok heyecanlanır mıyım diye düşünüyorum; gerçi eşim de girer doğuma ama ne bileyim taktım kafama onu acaba uyutulmak en iyisi mi? Ama o ana da tanık olmak istiyorum...Bir de sonrasında yani eve geçildiğinde oturup kalkmada problem olur mu? Ben hiç doğum izni almadan evden çalışmayı düşünüyorum...Yani yapacağım sadece arada sırada pc başına geçmek olacak....

Dün gece rüyamda bi si gördüm öyle iştahlı yiyordm ki :)
Okula gittim geldim hemencecik yaptım 4 dilim de hüplettim utanmasam daha yicem de azıcık yavaş gideyim

Afiyet olsun canım, benim de geçen akşam canım hiç yememem gereken pis birşey istedi İstanbul'dan kalma alışkanlık işte... Neyse ki Ankara'da bulduk eşim yeme yaa dedi ama o an yemezsem ölebilirsim neyseki 1 tane kesti :)

Kesinlikle bundan sonra daha hızlı alınıyor kilo. İkinci gebelikler daha çok kilo birakıyormuş doğum sonrası. Ben bu aralar sağlıklı beslendiğimi soyleyemem. Dişim iltihap yaptığı için badem ceviz hic yiyemiyorum. Bu da beni çok uzuyor bebeğime özen gosteremiyorum

Canım eve geçtikten sonr aoturup kalkma da sıkıntı yaşadın mı? Ben muhtemelen çalışmaya devam edeceğim evden sadece onu düşünüyorum şuan; arada gün içinde kalkıp pc başına oturmak sıkıntı olur mu?

Slm kızlar aklıma takılan birşey var size sormak istedim.Bu şeker testi denen herkesin birşey söylediği testi yaptıracak misiniz.Bazıları zararlı diyor bazıları gerekli diyor siz ne düşünüyorsunuz. Yaptırmalı mıyız. Bir de benim bir kızın var maşallah kendileri çok hareketli beni çok yoruyor bir de sınava hazırlık yapıyorum o yüzden pek yardımlarınızı okuyamiyorum ara sıra dahil olabiliyor un sohbetinize kusura bakmayın.

Sen kıloyu bebeğe almissin ben kendime Gülsem mi ağlasam mi bilemedim ama en azından doğumdan sonra eski halıme dönebilsem yeter 50lelerde gözüm yok muz kaşar ceviz ben de tüketiyorum ama ezelden beri bademi sevmem onu yemiyorum bi de tahin pekmez dediler burda sabahları da onu yemeğe çalışıyorum benimki normal haftasında ama biraz tombismis sadece ne güzel sadece bebeğe kilo alabilenlere benim gibi bebekten çok kendine kilo alan yoldaşlara da selam olsun

kızlar benimde ayrıntılı ultrasonum yarın 3 te çok heyecanlıyım şişli de perinatolog Recep Has

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…