- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #39.121
matsiyahoje aklım sende. Bir Zamanda bir kederi sırtlamak ne acı, ne ağır ama iyi olacak Allah'ın İzniyle her şey.
İyi Değilim ve takip edemiyorum topici. Neticesi iyi olan arkadaşların mutluluğu daim, neticesi darda olan arkadaşların çaresi tez elden olsun.
Biz kısmetse cuma sabah dönüyoruz Fransa'ya. Neticeyi oradan bekleyeceğiz. Hiçbirimiz kaldıramayacağımız sınavla baş başa kalmayalım.
Dün bakamadım topic e ne çok kaynatmışsınızDraconianX in geldiği hemen belli olmuş Benim de içimde tuttuğum bişey var sölicem işte. Ben işteyken oturup Esra Erol izleyen sevgili arkadaşlar iticilikte sadece cinsiyet öğrenince yazanlardan aşağı kalmıyorsuz @Catmom DraconianX @aylinnalpr interiorarchitect
Dün bakamadım topic e ne çok kaynatmışsınızDraconianX in geldiği hemen belli olmuş Benim de içimde tuttuğum bişey var sölicem işte. Ben işteyken oturup Esra Erol izleyen sevgili arkadaşlar iticilikte sadece cinsiyet öğrenince yazanlardan aşağı kalmıyorsuz @Catmom DraconianX @aylinnalpr interiorarchitect
Bende vardım o muhabbete bende çok alındım yaniiiiisen bize itici mi demek istedinn?
kızla detaylı usgsi olanlara hayırlı haberler dilerim inşallahh.bu arada az kilo alanlar içinde;bunu nasıl becerebildiğinizi sorabilir miyim acaba????55 le hamiş kaldım balık etli sayılırımm 1.55 boy,şuan 62.5 oldum off((bildiğin mantar 19+3Eki Görüntüle 1782378
Dilimli ne olabilir acaba diye beyin fırtınası yapmaya başladım bak şincikDün gece rüyamda bi si gördüm öyle iştahlı yiyordm ki :)
Okula gittim geldim hemencecik yaptım 4 dilim de hüplettimutanmasam daha yicem de azıcık yavaş gideyim
Ben Zuhal izliyom.kesin daha iticiyimdirsen bize itici mi demek istedinn?
Maşallah canim gözün aydın. Hep böyle devam edin insallahHayırlı günler kızlar
Çok şükür Rabb ime her şey yolunda
Yavrumu gördüm
Çok şükür boyu kilosu yerinde
Eşiğim biraz çıkmış yukarı çok şükür
Detaylı ulturasyon ile baktı
Herkes randevu vs alıyor topikte dr direk kendi baktı ve de extra ücret talep etmedi hiç
Rabb im kimselere dert bela hastalık vermesin
Kuzum 2 kere epidural sezaryenle doğum yaptım, üçüncüde olacak inşallah.
Ben çok rahat ettim, hiç bir sıkıntı yaşamadım. Karnımdan çıktığı anda aldım kucağımA bebeklerimi. İnşallah hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alalım meleklerimizi :)))
Dün gece rüyamda bi si gördüm öyle iştahlı yiyordm ki :)
Okula gittim geldim hemencecik yaptım 4 dilim de hüplettimutanmasam daha yicem de azıcık yavaş gideyim
Kesinlikle bundan sonra daha hızlı alınıyor kilo. İkinci gebelikler daha çok kilo birakıyormuş doğum sonrası. Ben bu aralar sağlıklı beslendiğimi soyleyemem. Dişim iltihap yaptığı için badem ceviz hic yiyemiyorum. Bu da beni çok uzuyor bebeğime özen gosteremiyorumGaliba birbirimizi en iyi biz anlariz bende oglumda 16 kg almistim bunda okadar alacagimi sanmiyorum ama hic bellide olmaz bundan sonra kilo alimida hizlaniyor bebisler iyi olsunda cok kilo almak iyi degik zaten 10-12 arasi ideal bence 12 yi gecmez istemiyorum zaten
Canım dedipim gibi en büyük avantajı an an onu görmen tarif edilemez ben çok paniktim sağlıklı mı sağlıklı mı diye çok söylendim sonra ağlaması falan yanağıma getirip koydular baktım çok iyi görünüyor derin bir oh çektim ben onunla ilgilenirken doktor zaten işini bitirdi toplam 15 dk sürdü hiç bişi hissetmedim...tek dejavantajı çok heyecanlandım nabzım çok hızlı atıyordu makineler sinyal verdi doktorum gelip başlamadan önce benimle konuştu sakinleştim ...bide başımda duran hemşire sürekli sohbet etti moral verdi.ben ikinciyi de öyle yapıcam inşallah uyumak istemiyorum bebeğimi görmem gerek acilen
Bize anormal deyip dalga geçiyalar bacıığğmmBende aynıyıım kız
Sen kıloyu bebeğe almissin ben kendimeCanım benim bebeğin de kilosu normal hatta önde gidiyor geçen gittiğimde 1 haftada 120 gr almıştı doktor ne yiyorsun sen böyle dedi :) Ben dikkat ediyorum yediklerime genel olarak ama annemler gelince maalesef yiyiyorum herşeyiEvden çalışıyorum ben o yüzden hareket işte sadece evdeki hareketim biraz ucunu kaçırsam hemen alıyorum Porsiyonlarım az; bir de bebeğe muz, kaşar, ceviz, badem çok aldırıyormuş bunları gün içinde tüketmeye çalışıp, yedikten sonrada hemen yarım saat kadar sol tarafıma uzanıyorum
Gülün gülün göbüşlerinizi hoplatarak gülünPuhahahahahaha -2 süperinsanbuL
Ya ben seni yerim ki amaBende kacıcam birazdan insanbul yoksa bende yokum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?