- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #39.221
Meldacım mutlu olacaksan şayet ben home office calısıyorum. Mutsuzsan da bırak işi gücü otur evinde alla alla :)) Dert etme bu kadar kendine yazık.
Muzaffer bahar ı çıldırttı bahar da sinirden kalkıp taklidini yaptıBen kaçrdim kociş erken geldi işimiz wardi
Muzaffer bahara bel altı laf etti bahar çıldırdı kalktı taklidini falan yaptı şimdi bahar ağlıyorValla bir şeyler oldu ama hiçbir şey anlamadımSürekli telefon geldi lanet Sonra bana özet geçersin
Muzaffer bahara bel altı laf etti bahar çıldırdı kalktı taklidini falan yaptı şimdi bahar ağlıyor
Yine o adamın yüzden ağlamış herhalde tam söylemediler luvritanın kit Türkçesindem anladigim oKamile neden ağlamış dün?
Canım nette de oyle yazıyor fakat Dr vermeyince icemedim cok sukur daha iyiyim artık ama 1 hafta canım cok yandı.birde benim sut icememe durumum vardı geri çıkartıyordum midemi mahvediyoruz.simdi tekrar gunde 1 bardakla başladım zorlaya zorlayaacil kalsiyum başlamalısın canım.
Canım nette de oyle yazıyor fakat Dr vermeyince icemedim cok sukur daha iyiyim artık ama 1 hafta canım cok yandı.birde benim sut icememe durumum vardı geri çıkartıyordum midemi mahvediyoruz.simdi tekrar gunde 1 bardakla başladım zorlaya zorlaya
Jellyfish_ bende
Yine o adamın yüzden ağlamış herhalde tam söylemediler luvritanın kit Türkçesindem anladigim o
Canım bende 17+4 de hissetmeye başladım benimde kız fakat cok hafif segirme seklindeydi oyuzden belki tam anlayamamissindir.sonra cok belli oluyor resmen anlıyorsun.cok yakındır hissetmen prensesiniCinsiyeti evet kız. geçen haftalarda arada bir şeyler hissediyor gibiydim(tabi gaz hareketleriyle karıştırmadıysam :) ) ama iki gündür hiç bir şey yok...
Aynen yaaa insallah şu mahruk la olurda bi daha görmeyizO adam yüzünden şu an durduk yere benim bile ağlayasım var
Aynen yaaa insallah şu mahruk la olurda bi daha görmeyiz
Dayanmaya çalışıyoruz iste minnaklar icin. Benim yumurtada midemde rahatsızlık oldugu icin daha onceden yıllardır yemiyordum Dr söyledim tamam kendini de yicem diye zorlama haftada 1 menemen icinde ye dedi Allah'tan yoksa banyoda gun geçirmeyi geçtim kokusu tadı puff valla hergun yiyenlere imreniyorum ne guzelBen de sütü zorla içiyorum hamileliğimdeÇıkarması da kötü oluyor Hayat çok zor
Doğurana kadar geçmeyecek sanırım bizim bulantılarDayanmaya çalışıyoruz iste minnaklar icin. Benim yumurtada midemde rahatsızlık oldugu icin daha onceden yıllardır yemiyordum Dr söyledim tamam kendini de yicem diye zorlama haftada 1 menemen icinde ye dedi Allah'tan yoksa banyoda gun geçirmeyi geçtim kokusu tadı puff valla hergun yiyenlere imreniyorum ne guzel
Tamam tamam ağzıma 3 kere vurdumUlu orta kadının ismini söylemesene yaa .s.s Allah korusun .s.s
Memur olmak için senelerimizi veriyoruz bizler :) okuduğumuzu öğrendiğimizi öğretmek için 17 yıl veriyoruz o sıralar tabi bebetoşlari düşünmüyoruz ama çalışıp bebeklerini gayet sağlıklı nesiller olarak büyüten insanlarin sayısı çok, maalesef kendi işimiz olmadigindan izinler bitince birçoğumuz işe döneceğiz, bırakmak zor olur muhakkak ama ona daha iyi bir hayat sunmaksa amaç bence çalışılır diyorum naçizane fikrim buKIZIMLA ben çay keyfi yaptık karnımda oglusta =)))) çalışan kadın olmak zor hele bebis doğunca nasıl bırakıcan onu sen
Sütü soğuk içtiğinde o etkiyi yapıyosa eğer isitip ya da ılık dene olmadı içine bal koy dene olmadı şeker at ya da ekmekle ye ben her yolu deneye deneye ekmekle icebildim sonunda sen de umarım çıkarmadan icebilirsinCanım nette de oyle yazıyor fakat Dr vermeyince icemedim cok sukur daha iyiyim artık ama 1 hafta canım cok yandı.birde benim sut icememe durumum vardı geri çıkartıyordum midemi mahvediyoruz.simdi tekrar gunde 1 bardakla başladım zorlaya zorlaya
Çalışmak güzel ve gerekli ama izin sonrası işe nasıl gidicez acaba 4 aylık bebişi olan bir hocamız yeni döndü izinden bebeğine kvsi bakmasına rağmen 2 hafta dayanamadı eve döndü gerçekten çalışan anne olmak zor Allah yardımcımız olsunMemur olmak için senelerimizi veriyoruz bizler :) okuduğumuzu öğrendiğimizi öğretmek için 17 yıl veriyoruz o sıralar tabi bebetoşlari düşünmüyoruz ama çalışıp bebeklerini gayet sağlıklı nesiller olarak büyüten insanlarin sayısı çok, maalesef kendi işimiz olmadigindan izinler bitince birçoğumuz işe döneceğiz, bırakmak zor olur muhakkak ama ona daha iyi bir hayat sunmaksa amaç bence çalışılır diyorum naçizane fikrim bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?