2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
acil kalsiyum başlamalısın canım.
Canım nette de oyle yazıyor fakat Dr vermeyince icemedim cok sukur daha iyiyim artık ama 1 hafta canım cok yandı.birde benim sut icememe durumum vardı geri çıkartıyordum midemi mahvediyoruz.simdi tekrar gunde 1 bardakla başladım zorlaya zorlaya

Ben de sütü zorla içiyorum hamileliğimde Çıkarması da kötü oluyor Hayat çok zor

Cinsiyeti evet kız. geçen haftalarda arada bir şeyler hissediyor gibiydim(tabi gaz hareketleriyle karıştırmadıysam :) ) ama iki gündür hiç bir şey yok...
Canım bende 17+4 de hissetmeye başladım benimde kız fakat cok hafif segirme seklindeydi oyuzden belki tam anlayamamissindir.sonra cok belli oluyor resmen anlıyorsun.cok yakındır hissetmen prensesini

İyi akşamlar arkadaşlar...
Devletten detaylı randevusu alırken sadece perinatologdan mı yoksa kadındoğumla ikisinden mi alıyoruz? Daha önce devlete gitmedim özelde devam ediyorum yardımcı olabilirseniz sevinirm

Ben de sütü zorla içiyorum hamileliğimde Çıkarması da kötü oluyor Hayat çok zor
Dayanmaya çalışıyoruz iste minnaklar icin. Benim yumurtada midemde rahatsızlık oldugu icin daha onceden yıllardır yemiyordum Dr söyledim tamam kendini de yicem diye zorlama haftada 1 menemen icinde ye dedi Allah'tan yoksa banyoda gun geçirmeyi geçtim kokusu tadı puff valla hergun yiyenlere imreniyorum ne guzel

Selamun aleykum canlarim umarım herkes iyidir bugün @aylinnalpr ayrintilisi vardı merak ettim insalh hayırlı haberle gelir tabi bilmediğim arkafaslarda varsa onlarda hayırlı haberle gelsin insalh

Doğurana kadar geçmeyecek sanırım bizim bulantılar

KIZIMLA ben çay keyfi yaptık karnımda oglusta =)))) çalışan kadın olmak zor hele bebis doğunca nasıl bırakıcan onu sen
Memur olmak için senelerimizi veriyoruz bizler :) okuduğumuzu öğrendiğimizi öğretmek için 17 yıl veriyoruz o sıralar tabi bebetoşlari düşünmüyoruz ama çalışıp bebeklerini gayet sağlıklı nesiller olarak büyüten insanlarin sayısı çok, maalesef kendi işimiz olmadigindan izinler bitince birçoğumuz işe döneceğiz, bırakmak zor olur muhakkak ama ona daha iyi bir hayat sunmaksa amaç bence çalışılır diyorum naçizane fikrim bu

Sütü soğuk içtiğinde o etkiyi yapıyosa eğer isitip ya da ılık dene olmadı içine bal koy dene olmadı şeker at ya da ekmekle ye ben her yolu deneye deneye ekmekle icebildim sonunda sen de umarım çıkarmadan icebilirsin

Çalışmak güzel ve gerekli ama izin sonrası işe nasıl gidicez acaba 4 aylık bebişi olan bir hocamız yeni döndü izinden bebeğine kvsi bakmasına rağmen 2 hafta dayanamadı eve döndü gerçekten çalışan anne olmak zor Allah yardımcımız olsun

matsiyahoje canım benim çok çok geçmiş olsun bende yarın yaptırıcam inşallah hayırlı haberlerle gelirim. nerede okuduğumu hatırlamıyorum ama geçenlerde bu ultrasonu araştırırken denk gelmiştim kist oluşumlarının olabileceğini korkulmaması gerektiğini okumuştum. yanlış bilgi vermek istemem inşallah geçecek birşeydir çok üzüldüm gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…