2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
kızlar bu 3 boyutluyu yaptıranlar var mı? Nasıl oluyor kim tarafından yapıldı sonuçlarınız nasıl ? Yarın bende yaptırıcam

Ücretsiz izin alabiliriz bebekler en azından bir yaşına girene dek sonra da başladığımizda ders sayısını azaltıp birgünu boşa çıkarmaya çalışcaz Rabbim bi yolunu buldurur muhakkak :)

Kızlar @aylinalpr den hbr varmi ya napti bugün randewusu wardi sanirim

süpersin de ben öyle pek dikkat etmiyorum malesef...dr um ayda limit 2 kilo dedi.oğlumda 18 kilo almıştım.bunda da yine aynısı olur dedi bencede olucak belki 20 yi bulacak

Canımcım, hiçbir sıkıntılı durum yaşamadım ben, 1.5 gün hastanede kaldım ve eve gelirken bir kat 12 üç kat 18 basamak çıktım kucağımda bebekle.ne baş ağrısı, ne bel ağrısı, hiçbirşey olmadı.
Ben beyin hücrelerinin ölmesi taraftarı değilim :)) zaten Dr um Karar verdi ilk doğumumda ve bende çok rahat ettim.
Ben olumsuz hiçbirşey yaşamadım, herkese tavsiye ederim. Zaten ameliyatın başlaması ve bitmesi 10 dk. Civarı sürüyor :)))

Hiçbirşey hissetmedim ben, hatta uyuşmadım dediğimde, hemşire çoktan sondanı taktık endişelenme demişti :)

Jellyfish_ @jindam insanbuL @gvn1907 DraconianX idilduam sleek hayalim16 denizbatiekin D Daisymom kalinkam etiketlemeyi unuttugum varsa kusuruma bakmasn nolur..
5i geciyodu hastaneden ciktigimizda sonrasindada biraz kafami toparlamam gerekti.
Direk konuya gireyim. Ya tek bobregi var yada bobrekler tam ayrilmamis dedi doktoumuz. At nali bobrek deniyomus buna. Sag bobregi net gordum dedi gosterdi sol bobrekten emin degilim ya yok yada ortaya dogru dedi. Ilerleyen haftalarda duzelcek biseymi birlesikse ayrilabilirmi dedik hayir dedi. Bu bi saglik sorunu degilmis bazen 60 yasinda hastamiz geliyo bi bakiyoruz tek bobregi var haberi bile yok tek oldugundan dedi. Sonra mesanesine bakti gayet saglikli bobrek calisiyo dedi.
Bunun disinda sukurler olsunki bi sorunumz yok..
3hafta sonra kontrolumuz var o zaman tekrar bakacak.
suan iyiyim uyuyup uyaninca daha iyi olcam insallah.
veeeee OGLUUUUSSSS geliyoooorrr

Eklentiler

• 20160225_194134_Richtone(HDR).webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 98
Çok şükür canım ya atlattin hayirlisyla oğlus ta gelio oo miss gbi çok optum ii geceler

Hadi geçmiş olsun, gözünüz aydın ayrıca :)

Aslında doğru ama benim öyle hoşuma gidiyor kimlikte Fatima tüz zehra olsa normalde fatima yada zehra denirse güzel olurmu
Nufus mudurrlugu kabul etmez gibi geliyor bana da ilerde sorun yasayabilir sinavlarda falan cnm fatma zehra daha uygun gibi benim esim de senin gibi istiyor ama ben Aden istiyorum

matsiyahoje canım bugün ogrendim insallah iyi olacak kızımız benim içimden öyle geçiyor genelde hislerim kuvvetlidir ilerleyen zamanlarda sağlıklı bilgisini duyacaz senden insallah...iyi dusun ki iyi olsun insallah dualarim sizinle

Gozun aydın canım cok şükür masallah oglusada

KIZIMLA ben çay keyfi yaptık karnımda oglusta =)))) çalışan kadın olmak zor hele bebis doğunca nasıl bırakıcan onu sen

Oyyy yavruşum bilmiyorum ki nasıl bırakacağım. Ücretsiz izin falan derken bi 9-10 aylık olur. Sonrası Allah Kerim. Bakalım Mevlam ne gösterecek.

Elhamdülillah canım atlattin hayırlısıyla. Sağlıkla kucağına alirsın ins. Yalnız DraconianX haklı çıktı. Sizin kertme işi yalan oldu @jindam ile

Arada bir hastalanıp rapor aldığım oluyor. O zaman görüyorum, aradan aylar geçmesine rağmen orda devamlı oturan tipler var ya. Bişey kaçırmak zor gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…