- 28 Aralık 2012
- 1.436
- 1.111
- 133
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #39.241
Ücretsiz izin alabiliriz bebekler en azından bir yaşına girene dek sonra da başladığımizda ders sayısını azaltıp birgünu boşa çıkarmaya çalışcaz Rabbim bi yolunu buldurur muhakkak :)Çalışmak güzel ve gerekli ama izin sonrası işe nasıl gidicez acaba 4 aylık bebişi olan bir hocamız yeni döndü izinden bebeğine kvsi bakmasına rağmen 2 hafta dayanamadı eve döndü gerçekten çalışan anne olmak zor Allah yardımcımız olsun
Kızlar @aylinalpr den hbr varmi ya napti bugün randewusu wardi sanirim
inşallah :)Ücretsiz izin alabiliriz bebekler en azından bir yaşına girene dek sonra da başladığımizda ders sayısını azaltıp birgünu boşa çıkarmaya çalışcaz Rabbim bi yolunu buldurur muhakkak :)
süpersin de ben öyle pek dikkat etmiyorum malesef...dr um ayda limit 2 kilo dedi.oğlumda 18 kilo almıştım.bunda da yine aynısı olur dedi bencede olucak belki 20 yi bulacakCanım ben şuan 21+2 'yim 4 kilo aldım. Arkadaşlara göre az; doktoruma göre sınırdayım; bundan sonra ayda sadece 1 kilo alma hakkım varmış... Kısaca doğuma kadar 10-12 kilo almayı planlıyoruz doktorumla. Aslında evde olmama ve hiçbir ev işi yapmamama rağmen yine az aldım. Sabah çok erken kahvaltı yapıyorum 7:30 gibi ; ekmek sadece 1 dilim tüketiyorum 1 bardak süt; 1 yumurta; peynir zeytin yiyiyorum (peynir çok tüketemiyorum migrenden dolayı tadımlık iişte); 10 gibi 1 avuç badem-ceviz yiyorum; öğlen genelde 1 kase çorba-yoğurt yiyorum ya da 1 tane tost; akşamda normal akşam yemeği işte ... Arada yediğim 1tane muzum var; yine acıkırsam badem-ceviz atıyorum. Bu arada canım ekstra birşey isterse de yiyiyorum ama öyle çok değil...
Canım epidural sezaryende o an hiç acı ya da ne bileyim birşey hissediyor musun? Muhtemelen ben de planlı sezaryen olacağım; epidural de çok heyecanlanır mıyım diye düşünüyorum; gerçi eşim de girer doğuma ama ne bileyim taktım kafama onu acaba uyutulmak en iyisi mi? Ama o ana da tanık olmak istiyorum...Bir de sonrasında yani eve geçildiğinde oturup kalkmada problem olur mu? Ben hiç doğum izni almadan evden çalışmayı düşünüyorum...Yani yapacağım sadece arada sırada pc başına geçmek olacak....
Canım epidural sezaryende o an hiç acı ya da ne bileyim birşey hissediyor musun? Muhtemelen ben de planlı sezaryen olacağım; epidural de çok heyecanlanır mıyım diye düşünüyorum; gerçi eşim de girer doğuma ama ne bileyim taktım kafama onu acaba uyutulmak en iyisi mi? Ama o ana da tanık olmak istiyorum...Bir de sonrasında yani eve geçildiğinde oturup kalkmada problem olur mu? Ben hiç doğum izni almadan evden çalışmayı düşünüyorum...Yani yapacağım sadece arada sırada pc başına geçmek olacak....
Yaaa ne güzel alkış yapıyor bakar mısınız
Çok şükür canım ya atlattin hayirlisyla oğlus ta gelio oo miss gbi çok optum ii gecelerJellyfish_ @jindam insanbuL @gvn1907 DraconianX idilduam sleek hayalim16 denizbatiekin D Daisymom kalinkam etiketlemeyi unuttugum varsa kusuruma bakmasn nolur..
5i geciyodu hastaneden ciktigimizda sonrasindada biraz kafami toparlamam gerekti.
Direk konuya gireyim. Ya tek bobregi var yada bobrekler tam ayrilmamis dedi doktoumuz. At nali bobrek deniyomus buna. Sag bobregi net gordum dedi gosterdi sol bobrekten emin degilim ya yok yada ortaya dogru dedi. Ilerleyen haftalarda duzelcek biseymi birlesikse ayrilabilirmi dedik hayir dedi. Bu bi saglik sorunu degilmis bazen 60 yasinda hastamiz geliyo bi bakiyoruz tek bobregi var haberi bile yok tek oldugundan dedi. Sonra mesanesine bakti gayet saglikli bobrek calisiyo dedi.
Bunun disinda sukurler olsunki bi sorunumz yok..
3hafta sonra kontrolumuz var o zaman tekrar bakacak.
suan iyiyim uyuyup uyaninca daha iyi olcam insallah.
veeeee OGLUUUUSSSS geliyoooorrr
Jellyfish_ @jindam insanbuL @gvn1907 DraconianX idilduam sleek hayalim16 denizbatiekin D Daisymom kalinkam etiketlemeyi unuttugum varsa kusuruma bakmasn nolur..
5i geciyodu hastaneden ciktigimizda sonrasindada biraz kafami toparlamam gerekti.
Direk konuya gireyim. Ya tek bobregi var yada bobrekler tam ayrilmamis dedi doktoumuz. At nali bobrek deniyomus buna. Sag bobregi net gordum dedi gosterdi sol bobrekten emin degilim ya yok yada ortaya dogru dedi. Ilerleyen haftalarda duzelcek biseymi birlesikse ayrilabilirmi dedik hayir dedi. Bu bi saglik sorunu degilmis bazen 60 yasinda hastamiz geliyo bi bakiyoruz tek bobregi var haberi bile yok tek oldugundan dedi. Sonra mesanesine bakti gayet saglikli bobrek calisiyo dedi.
Nufus mudurrlugu kabul etmez gibi geliyor bana da ilerde sorun yasayabilir sinavlarda falan cnm fatma zehra daha uygun gibi benim esim de senin gibi istiyor ama ben Aden istiyorumAslında doğru ama benim öyle hoşuma gidiyor kimlikte Fatima tüz zehra olsa normalde fatima yada zehra denirse güzel olurmu
Gozun aydın canım cok şükür masallah oglusadaJellyfish_ @jindam insanbuL @gvn1907 DraconianX idilduam sleek hayalim16 denizbatiekin D Daisymom kalinkam etiketlemeyi unuttugum varsa kusuruma bakmasn nolur..
KIZIMLA ben çay keyfi yaptık karnımda oglusta =)))) çalışan kadın olmak zor hele bebis doğunca nasıl bırakıcan onu sen
Jellyfish_ @jindam insanbuL @gvn1907 DraconianX idilduam sleek hayalim16 denizbatiekin D Daisymom kalinkam etiketlemeyi unuttugum varsa kusuruma bakmasn nolur..
Bensiz esra erol keyfi yapilmisDraconianX Jellyfish_ @jindam idilduam ask olsun size
insanbuL zuhal mi dedin sen yanlıs okumus olaym nolur
M melda983 anında olaylar yazılms izlemesende kacırmıs sayılmazsın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?