- 13 Ekim 2015
- 2.578
- 3.307
- 53
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #39.261
Çok şükür canım... Ben ne dedim açılacak o bacaklarJellyfish_ @jindam @insanbuL @gvn1907 DraconianX @idilduam sleek @hayalim16 denizbatiekin D Daisymom @kalinkam etiketlemeyi unuttugum varsa kusuruma bakmasn nolur..
5i geciyodu hastaneden ciktigimizda sonrasindada biraz kafami toparlamam gerekti.
Direk konuya gireyim. Ya tek bobregi var yada bobrekler tam ayrilmamis dedi doktoumuz. At nali bobrek deniyomus buna. Sag bobregi net gordum dedi gosterdi sol bobrekten emin degilim ya yok yada ortaya dogru dedi. Ilerleyen haftalarda duzelcek biseymi birlesikse ayrilabilirmi dedik hayir dedi. Bu bi saglik sorunu degilmis bazen 60 yasinda hastamiz geliyo bi bakiyoruz tek bobregi var haberi bile yok tek oldugundan dedi. Sonra mesanesine bakti gayet saglikli bobrek calisiyo dedi.
Bunun disinda sukurler olsunki bi sorunumz yok..
3hafta sonra kontrolumuz var o zaman tekrar bakacak.
suan iyiyim uyuyup uyaninca daha iyi olcam insallah.
veeeee OGLUUUUSSSS geliyoooorrr
Artık isim düsünmeye baslayım nasıl olsa barıstık bugun :))Çok şükür canım... Ben ne dedim açılacak o bacaklar
Iyi geceleerrÇok şükür canım ya atlattin hayirlisyla oğlus ta gelio oo miss gbi çok optum ii geceler
Sende bi kız olacagdı bacımmHadi geçmiş olsun, gözünüz aydın ayrıca :)
Tesekkur ederiimmGozun aydın canım cok şükür masallah oglusada
Insallah guzel haberlerle gelirsin canımmBenim icin de dua edin.cok telaslaniyorum..
Jellyfish_ @jindam @insanbuL @gvn1907 DraconianX @idilduam sleek @hayalim16 denizbatiekin D Daisymom @kalinkam etiketlemeyi unuttugum varsa kusuruma bakmasn nolur..
5i geciyodu hastaneden ciktigimizda sonrasindada biraz kafami toparlamam gerekti.
Direk konuya gireyim. Ya tek bobregi var yada bobrekler tam ayrilmamis dedi doktoumuz. At nali bobrek deniyomus buna. Sag bobregi net gordum dedi gosterdi sol bobrekten emin degilim ya yok yada ortaya dogru dedi. Ilerleyen haftalarda duzelcek biseymi birlesikse ayrilabilirmi dedik hayir dedi. Bu bi saglik sorunu degilmis bazen 60 yasinda hastamiz geliyo bi bakiyoruz tek bobregi var haberi bile yok tek oldugundan dedi. Sonra mesanesine bakti gayet saglikli bobrek calisiyo dedi.
Rabb im Yardımcımız olsun yüreğini ferah tutBenim icin de dua edin.cok telaslaniyorum..
Gözün aydın canımm cok sevindimm♥Hayırlı günler kızlar
Çok şükür Rabb ime her şey yolunda
Yavrumu gördüm
Çok şükür boyu kilosu yerinde
Eşiğim biraz çıkmış yukarı çok şükür
Detaylı ulturasyon ile baktı
Herkes randevu vs alıyor topikte dr direk kendi baktı ve de extra ücret talep etmedi hiç
Rabb im kimselere dert bela hastalık vermesin
Cok gecmis olsum canımm..Babamın bi böbreği çürümüş 20 yıl sonra farketti o da başka şey için hastaneye gittiğinde
Rabb im cümlemize şifa versin inşAllah bu bir sorun teşkil etmeyecek
Yüreğini ferah tut inşAllah
Bu arada erkek annesi olmak Nasıl duygu inşaallah Rabb in hayırlarla sağlıkla tattırsın bizlere
Rabb im Yardımcımız olsun yüreğini ferah tut
Sende bi kız olacagdı bacımm
Benim ne kotulugumu gordun be ayyy ne fenasııınHadi canım hadi sana kimse kızını vermez buradaHem senin bir dünürün var zaten @jindam gelsene neredesin
Jellyfish_ @jindam @insanbuL @gvn1907 DraconianX @idilduam sleek @hayalim16 denizbatiekin D Daisymom @kalinkam etiketlemeyi unuttugum varsa kusuruma bakmasn nolur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?