2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Çok şükür canım... Ben ne dedim açılacak o bacaklar

İyi akşamlar hanimlar

Ya bişi sormak istiyorum hani derler ya hamilelikte güzelsen bebek erkek cirkinsen (sivilce, lekeli cilt vs.) Bebek kız olur diye.
Benim ilk hamileligim de herkes guzellestimi söylüyordu ve oglum oldu şimdiki hamileligim ise yüzüm sırtım sivilce olmuş ama oğlum olucak.
Oğlan gebelikte cirkinlesen var mı??

Babamın bi böbreği çürümüş 20 yıl sonra farketti o da başka şey için hastaneye gittiğinde
Rabb im cümlemize şifa versin inşAllah bu bir sorun teşkil etmeyecek
Yüreğini ferah tut inşAllah
Bu arada erkek annesi olmak Nasıl duygu inşaallah Rabb in hayırlarla sağlıkla tattırsın bizlere

Benim icin de dua edin.cok telaslaniyorum..
Rabb im Yardımcımız olsun yüreğini ferah tut

Gözün aydın canımm cok sevindimm♥

Cok gecmis olsum canımm..
doktor kotu biseymis gibi bahsetmedi ama insan öyle duyunca morali bozuluyo.. seninde mi oglun olcak :) valla hayali cok guzel insallah gerceklestigi gunleri de gorurz :) ♥

En acilinden muhallebi tarifi istiyorum ben bütün hamarat hamilelere duyurulur Koyu kıvamlı olsun ve de mümkünse denenmiş olsun

Canim benim cok sukur atlatmissin,sakin moralini bozma hersey cok normalmis eger olumsuz olacak bir durum gorseydi doktorunuz mutlaka soylerdi,baksana insanlar uzun yillar bu durumu bilmeden yasiyorlarmis,cok sukur canim benim,ayrica Allah gonlune gore verdi bak oglusun geliyor coook sevindim canim benim gozun aydin Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…