- 17 Kasım 2015
- 1.780
- 2.181
- 133
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #39.301
Evet aynen dedigin gibi yarin hersey cook daha guzel olacak icinde atan o guzel kalbi dusun senin ve babasi icin atan minik bir kalpSakince dusundugum zaman korkma aylin diyorum ama o 3saniye sürüyo sonra kötü oluyorum.. uyuyup uyaninca biseyim kalmicak ama biliyorum bugunu bi atlataym gececek
Coook tesekkur ederim canımm amiiinn ♥♥♥
Heh işte onlar. Hanife,umut,sevgi üçlüsü. Her gün bi olay bunlarda :)Kim onlar söylede bizde bilelim zaten yarısı esradan gecme oraya
İtici deme bi gün lazım olurOfff yine mi izdivaç programı muhabbetiSuper_anne1411 insanbuL çok iticisiniz .s.s
Sana gıcıgım sen susssOfff yine mi izdivaç programı muhabbetiSuper_anne1411 insanbuL çok iticisiniz .s.s
Bakıcez ona :))Ağırlığınca altını hazır edin :)))
Bakıcez ona :))
amaniiiiiiiiiiiinnn yoook yoook bizimkiler ölümüne kankaaaaaaaaa :)
5.ayını doldurmadan 15.5 kilo alan biri diyor sana bak ağırlığınca altın diye, iyi düşün derim
Ayy bebislerin nasılda güzel atıyo kalpleriii ♥♥Evet aynen dedigin gibi yarin hersey cook daha guzel olacak icinde atan o guzel kalbi dusun senin ve babasi icin atan minik bir kalp
İyi akşamlar hanimlar
Ya bişi sormak istiyorum hani derler ya hamilelikte güzelsen bebek erkek cirkinsen (sivilce, lekeli cilt vs.) Bebek kız olur diye.
Benim ilk hamileligim de herkes guzellestimi söylüyordu ve oglum oldu şimdiki hamileligim ise yüzüm sırtım sivilce olmuş ama oğlum olucak.
Oğlan gebelikte cirkinlesen var mı??
Hanife = adriana limaHeh işte onlar. Hanife,umut,sevgi üçlüsü. Her gün bi olay bunlarda :)
Benim oglusum hayırlıdır merak etme sen :)))Sesim kısıldı galibaaaaDu bi ben kavusayim yavruma sona bigün doyabilirsem veririm belki ayyyy nasıl olcak o işler bilemedim. Ama hayırlı bir kısmetle yuva kursun isterim tabi ki. İrtibatı koparmayalım
Benim kızım olacak hiç de çirkinlesmedim. Ama eltim erkek bekliyor sivilce doldu eli yüzü. Bu teori de çürümüş olsun
Bakar selam verir gecerim kızını da alır giderim hıhhAnasına bak kızını al demişler, ey yavrum
Jellyfish_ @jindam insanbuL @gvn1907 DraconianX @idilduam sleek @hayalim16 denizbatiekin @Daisymom kalinkam etiketlemeyi unuttugum varsa kusuruma bakmasn nolur..
5i geciyodu hastaneden ciktigimizda sonrasindada biraz kafami toparlamam gerekti.
Direk konuya gireyim. Ya tek bobregi var yada bobrekler tam ayrilmamis dedi doktoumuz. At nali bobrek deniyomus buna. Sag bobregi net gordum dedi gosterdi sol bobrekten emin degilim ya yok yada ortaya dogru dedi. Ilerleyen haftalarda duzelcek biseymi birlesikse ayrilabilirmi dedik hayir dedi. Bu bi saglik sorunu degilmis bazen 60 yasinda hastamiz geliyo bi bakiyoruz tek bobregi var haberi bile yok tek oldugundan dedi. Sonra mesanesine bakti gayet saglikli bobrek calisiyo dedi.
Bunun disinda sukurler olsunki bi sorunumz yok..
3hafta sonra kontrolumuz var o zaman tekrar bakacak.
suan iyiyim uyuyup uyaninca daha iyi olcam insallah.
veeeee OGLUUUUSSSS geliyoooorrr[/QUOcanin TE]
Canim insallah diger kontrolde diger bobregide gorunur bence usg de gorunmedi sadece olabiliyormus boyle ben senin yerinde olsam bir baska doktora daha giderdim hatta istanbuldaysan zeynep kamile gitmeni tavsiye ederim birkere ..demek oglus geliyor edepli oglanmis valla ben kiz diyordum hayirla saglikla gelsin pasa insallahJellyfish_ @jindam insanbuL @gvn1907 DraconianX @idilduam sleek @hayalim16 denizbatiekin @Daisymom kalinkam etiketlemeyi unuttugum varsa kusuruma bakmasn nolur..
5i geciyodu hastaneden ciktigimizda sonrasindada biraz kafami toparlamam gerekti.
Direk konuya gireyim. Ya tek bobregi var yada bobrekler tam ayrilmamis dedi doktoumuz. At nali bobrek deniyomus buna. Sag bobregi net gordum dedi gosterdi sol bobrekten emin degilim ya yok yada ortaya dogru dedi. Ilerleyen haftalarda duzelcek biseymi birlesikse ayrilabilirmi dedik hayir dedi. Bu bi saglik sorunu degilmis bazen 60 yasinda hastamiz geliyo bi bakiyoruz tek bobregi var haberi bile yok tek oldugundan dedi. Sonra mesanesine bakti gayet saglikli bobrek calisiyo dedi.
Bunun disinda sukurler olsunki bi sorunumz yok..
3hafta sonra kontrolumuz var o zaman tekrar bakacak.
suan iyiyim uyuyup uyaninca daha iyi olcam insallah.
veeeee OGLUUUUSSSS geliyoooorrr
Benim ilkinde hiç bir şey olmadı cildimde gayet güzeldi kız. İkinci de sürekli sivilce çıkıyor yine kız. Cinsiyetle alakası yokİyi akşamlar hanimlar
Ya bişi sormak istiyorum hani derler ya hamilelikte güzelsen bebek erkek cirkinsen (sivilce, lekeli cilt vs.) Bebek kız olur diye.
Benim ilk hamileligim de herkes guzellestimi söylüyordu ve oglum oldu şimdiki hamileligim ise yüzüm sırtım sivilce olmuş ama oğlum olucak.
Oğlan gebelikte cirkinlesen var mı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?