- 25 Ekim 2013
- 10.378
- 6.879
- 448
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #39.281
Öncelikle gözün aydın canim. Allah gönlüne gore oğluş verdi :) çok sevindim. Benim babam 65 yasında ve böbreğinin at nalı şeklinde olduğunu ilk defa bu yıl baska rahatsizligindan dolayi genel kontrolinde öğrendi. Hic bir sağlık sorunu yaratıyor. İçin gönlün rahat olsun. Seni ve olgusunu öpüyorum kocamannJellyfish_ interiorarchitect insanbuL @gvn1907 DraconianX @idilduam @sleek @hayalim16 @batideniz @Daisymom @kalinkam etiketlemeyi unuttugum varsa kusuruma bakmasn nolur..
5i geciyodu hastaneden ciktigimizda sonrasindada biraz kafami toparlamam gerekti.
Direk konuya gireyim. Ya tek bobregi var yada bobrekler tam ayrilmamis dedi doktoumuz. At nali bobrek deniyomus buna. Sag bobregi net gordum dedi gosterdi sol bobrekten emin degilim ya yok yada ortaya dogru dedi. Ilerleyen haftalarda duzelcek biseymi birlesikse ayrilabilirmi dedik hayir dedi. Bu bi saglik sorunu degilmis bazen 60 yasinda hastamiz geliyo bi bakiyoruz tek bobregi var haberi bile yok tek oldugundan dedi. Sonra mesanesine bakti gayet saglikli bobrek calisiyo dedi.
Bunun disinda sukurler olsunki bi sorunumz yok..
3hafta sonra kontrolumuz var o zaman tekrar bakacak.
suan iyiyim uyuyup uyaninca daha iyi olcam insallah.
veeeee OGLUUUUSSSS geliyoooorrr
Herhangi bir pastada mi kullanacaksin yoksa sade olarak yemeyemi istiyosun de bakim :)En acilinden muhallebi tarifi istiyorum ben bütün hamarat hamilelere duyurulurKoyu kıvamlı olsun ve de mümkünse denenmiş olsun
Benim ne kotulugumu gordun be ayyy ne fenasııın
Herhangi bir pastada mi kullanacaksin yoksa sade olarak yemeyemi istiyosun de bakim :)
Var var biliyorum benKiiiim bende mi? Yook bende kız falan
Ahaha vallahi bende büyük yanlışın içinde olduğumu biliyorum aslındaBensiz esra erol keyfi yapilmisDraconianX Jellyfish_ interiorarchitect @idilduam ask olsun size
insanbuL zuhal mi dedin sen yanlıs okumus olaym nolur
@melda983 anında olaylar yazılms izlemesende kacırmıs sayılmazsın :)
Var var biliyorum ben
amaniiiiiiiiiiiinnn yoook yoook bizimkiler ölümüne kankaaaaaaaaa :)interiorarchitect Super_anne1411
Hadi canım yol göründü size, kerttiniz iki oğlanı, şimdi Hollanda biletlerinizi ayarlayın :))))
canııımmmm çok şükür atlattınnn bence doktor görememiş olabilir..Jellyfish_ interiorarchitect insanbuL @gvn1907 DraconianX @idilduam @sleek @hayalim16 @batideniz @Daisymom @kalinkam etiketlemeyi unuttugum varsa kusuruma bakmasn nolur..
5i geciyodu hastaneden ciktigimizda sonrasindada biraz kafami toparlamam gerekti.
Direk konuya gireyim. Ya tek bobregi var yada bobrekler tam ayrilmamis dedi doktoumuz. At nali bobrek deniyomus buna. Sag bobregi net gordum dedi gosterdi sol bobrekten emin degilim ya yok yada ortaya dogru dedi. Ilerleyen haftalarda duzelcek biseymi birlesikse ayrilabilirmi dedik hayir dedi. Bu bi saglik sorunu degilmis bazen 60 yasinda hastamiz geliyo bi bakiyoruz tek bobregi var haberi bile yok tek oldugundan dedi. Sonra mesanesine bakti gayet saglikli bobrek calisiyo dedi.
Bunun disinda sukurler olsunki bi sorunumz yok..
3hafta sonra kontrolumuz var o zaman tekrar bakacak.
suan iyiyim uyuyup uyaninca daha iyi olcam insallah.
veeeee OGLUUUUSSSS geliyoooorrr
canııımm bende tam izleyemedim yarıya kadar izlediiim :)Bensiz esra erol keyfi yapilmisDraconianX Jellyfish_ interiorarchitect @idilduam ask olsun size
insanbuL zuhal mi dedin sen yanlıs okumus olaym nolur
@melda983 anında olaylar yazılms izlemesende kacırmıs sayılmazsın :)
Sakince dusundugum zaman korkma aylin diyorum ama o 3saniye sürüyo sonra kötü oluyorum.. uyuyup uyaninca biseyim kalmicak ama biliyorum bugunu bi atlataym gececekCanim benim cok sukur atlatmissin,sakin moralini bozma hersey cok normalmis eger olumsuz olacak bir durum gorseydi doktorunuz mutlaka soylerdi,baksana insanlar uzun yillar bu durumu bilmeden yasiyorlarmis,cok sukur canim benim,ayrica Allah gonlune gore verdi bak oglusun geliyor coook sevindim canim benim gozun aydin Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah
Guzelinden helal süt emmisinden gelin arıyrz :))canııımmmm çok şükür atlattınnn bence doktor görememiş olabilir..
eneeeeeem oğluşşş geliyoooo birlikte gelin bakmaya gitcezzzzzzzzz yuppidik :)
Telaslanma canim. Bunlar Allah in izniyle geçici sıkıntılar. Allah evlatlarimizin yokluguyla imtihan etmesin. Dualarımiz seninleBenim icin de dua edin.cok telaslaniyorum..
Kim onlar söylede bizde bilelim zaten yarısı esradan gecme orayaAhaha vallahi bende büyük yanlışın içinde olduğumu biliyorum aslındaorda bir iki manyak var vazgecemiyorum
zamanla alısacaksın bu fikre bebegimTopic erkek bebek doldu yalnız bu ne beKızlar kıymetliii kızlar ciiciii kızlar güzelll Vermiyorum ben kimseye kız
zamanla alısacaksın bu fikre bebegim
Coook tesekkur ederim canimcmm♥Öncelikle gözün aydın canim. Allah gönlüne gore oğluş verdi :) çok sevindim. Benim babam 65 yasında ve böbreğinin at nalı şeklinde olduğunu ilk defa bu yıl baska rahatsizligindan dolayi genel kontrolinde öğrendi. Hic bir sağlık sorunu yaratıyor. İçin gönlün rahat olsun. Seni ve olgusunu öpüyorum kocamann
1su bardagi unEn acilinden muhallebi tarifi istiyorum ben bütün hamarat hamilelere duyurulurKoyu kıvamlı olsun ve de mümkünse denenmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?