2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Ama hala söylüyorsun bak

Aşk olsuunnn ben onu sen gibi prim yapmak için mi söyledim? Sen bizi itici bulunca bugün tüm günüm berbat geçti inan. Kendimi topicimizin entelektüel ismi meldacığıma yanlış tanıtmayayım dedim. Ama şansını zorlamamanı tavsiye ederim

İyi geceler kızlar nasıl gidiyor bebişler ne durumdaaa benmki cok kıpırdak aksam baslıyor gece uyutmyrrrr fena yani

Amaaaa öyle deme yufka gibi de kalbim vardır hiiiç kıyamam. Gunleriniz güzel gecsin bebisleriniz mutlu olsun. Şaka dedim ben şaka

Bize anormal deyip dalga geçiyalar bacıığğmm
Ay demeee bak sen Valla elimde olsa daha çok alırım ama birazda işime yaramıyo değil zayıflık okula gittiğim için ne kadar az o kadar iyi hergün iki otobüs değiştiryrm okulum çok yorucu düşünsene yani ben doğumdan sonra kilo almak istiyrm şu An çok memnunum bebek iyi olsun da gerisi teferruat tabi bu herkes için geçerli bebekleri iyi olsunda alsın herkes kilosunu nolck

Hayırlı olsun cnm ya yeni okudum ben mesajını benim annem de bilmymş ve tek bebeği var resmen biliyormusun doktor daha önce nasıl farkedilmemiş demişti Tabi köyde yetişmiş kadın dr görmemiş ki farketsin baksana biz anne karnında öğrenyrz çok şükür ve hiç bi sorun da yaşamıyo başka bişey için gittiğinde farkettiler

İyi geceler herkese bişey aoracağım sizlere 20. Haftamdayım sağlım ocağından aradılar tetanoz aşısı için yarın gidicem oldunuz mu sizler de bi yan etkisi var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…