- 25 Ekim 2013
- 10.378
- 6.879
- 448
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #39.381
Yerin dibine girip girip çıktımKitap da kesin roman okuyosundur sen mümkün değil kurtarması!
Ama hala söylüyorsun bak
.Gelinliğini de giy tam olsun
Yok giymem:)Gelinliğini de giy tam olsun
Ben de oğlumu uyutacagim.
Hepinize hayrı bol geceler...
Aşk olsuunnn ben onu sen gibi prim yapmak için mi söyledim? Sen bizi itici bulunca bugün tüm günüm berbat geçti inan. Kendimi topicimizin entelektüel ismi meldacığıma yanlış tanıtmayayım dedim. Ama şansını zorlamamanı tavsiye ederim
Ben de oğlumu uyutacagim.
Hepinize hayrı bol geceler...
Ay demeee bak senBize anormal deyip dalga geçiyalar bacıığğmm
Hayırlı olsun cnm ya yeni okudum ben mesajını benim annem de bilmymş ve tek bebeği var resmen biliyormusun doktor daha önce nasıl farkedilmemiş demişti Tabi köyde yetişmiş kadın dr görmemiş ki farketsin baksana biz anne karnında öğrenyrz çok şükür ve hiç bi sorun da yaşamıyo başka bişey için gittiğinde farkettilerJellyfish_ interiorarchitect insanbuL @gvn1907 DraconianX @idilduam @sleek hayalim16 @batideniz @Daisymom @kalinkam etiketlemeyi unuttugum varsa kusuruma bakmasn nolur..
5i geciyodu hastaneden ciktigimizda sonrasindada biraz kafami toparlamam gerekti.
Direk konuya gireyim. Ya tek bobregi var yada bobrekler tam ayrilmamis dedi doktoumuz. At nali bobrek deniyomus buna. Sag bobregi net gordum dedi gosterdi sol bobrekten emin degilim ya yok yada ortaya dogru dedi. Ilerleyen haftalarda duzelcek biseymi birlesikse ayrilabilirmi dedik hayir dedi. Bu bi saglik sorunu degilmis bazen 60 yasinda hastamiz geliyo bi bakiyoruz tek bobregi var haberi bile yok tek oldugundan dedi. Sonra mesanesine bakti gayet saglikli bobrek calisiyo dedi.
Bunun disinda sukurler olsunki bi sorunumz yok..
3hafta sonra kontrolumuz var o zaman tekrar bakacak.
suan iyiyim uyuyup uyaninca daha iyi olcam insallah.
veeeee OGLUUUUSSSS geliyoooorrr
Şimdi aylinciğim kızı olanlar dynce bi atsana yaslandım bi havalandım Açıkçası ne güzel bişey miş kız anası olmak
Hele bi Dolanın bakalım topiği amaGuzelinden helal süt emmisinden gelin arıyrz :))
Ayyy bende zuhal izliyrm kız ne çok ortak yönmüz varrrHeh işte onlar. Hanife,umut,sevgi üçlüsü. Her gün bi olay bunlarda :)
geçmiş olsun cnm..oğluşun için gözün aydınArtık isim düsünmeye baslayım nasıl olsa barıstık bugun :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?