- 7 Aralık 2015
- 3.364
- 9.569
- 158
- 36
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #39.421
Bende 4 malesef ama biraz daha almak isterdim açıkçası sanki bebek için kötü gibi düşünyrm görenlerde moralimi bozuyor bebek küçük doğacak die
Mugeye yetişme mi ya aşk olsun =))) kahvaltı yapiom ewi toplayıp oturcam sonra inşallah. Öteki haftaya randewumu ayarladim canım napalım sabredicwz artikGünaydııınn
Bugün kontrolü olanlar güzel saglıklı haberlerle gelin insallaaahh..
sleek günler gecmiyo sanki kalk git pastaneye hadi :) insanbuL @Catmom DraconianX @jindam uyansanz iyi olurdu ama 1saat daha rahatiniza bakabilirsiniz tabi muge daha baslamadi idilduam sende islerini bitir 10a hazir ol :)) @gvn1907 kuzucum sende bi neyin varmis ne yapman gerekiyomus hemencecik ogren doguyu tvden uzaklastr gel yanimiza ♥ M melda983 iyi mesailer :) denizbatiekin hadi kalk sende
Mugeydi esraydi derken 1haftayi anlamicaksin bile gör bakMugeye yetişme mi ya aşk olsun =))) kahvaltı yapiom ewi toplayıp oturcam sonra inşallah. Öteki haftaya randewumu ayarladim canım napalım sabredicwz artik
Yaaaa cok guzel olmusss ellerine sagliik :)kızlar günaydıınnnnnnnnnn :) dün gece yemedim içmedim sonunda bir örnek çıkardım ve bunu yapmaya larar verdim 2 tane yaptım üstünede ceylinime notumu yazdım buzdolabına astımve bitmiş hali Eki Görüntüle 1783172 Eki Görüntüle 1783173
Hayırlı olsun canım oğluşun. İnşallah herşey yoluna girer sağlıkla meleğini kucağına alırsın....@Catmom @jindaminsanbuL @gvn1907 DraconianX idilduam sleek @hayalim16 denizbatiekin @Daisymom @kalinkam etiketlemeyi unuttugum varsa kusuruma bakmasn nolur..
5i geciyodu hastaneden ciktigimizda sonrasindada biraz kafami toparlamam gerekti.
Direk konuya gireyim. Ya tek bobregi var yada bobrekler tam ayrilmamis dedi doktoumuz. At nali bobrek deniyomus buna. Sag bobregi net gordum dedi gosterdi sol bobrekten emin degilim ya yok yada ortaya dogru dedi. Ilerleyen haftalarda duzelcek biseymi birlesikse ayrilabilirmi dedik hayir dedi. Bu bi saglik sorunu degilmis bazen 60 yasinda hastamiz geliyo bi bakiyoruz tek bobregi var haberi bile yok tek oldugundan dedi. Sonra mesanesine bakti gayet saglikli bobrek calisiyo dedi.
Bunun disinda sukurler olsunki bi sorunumz yok..
3hafta sonra kontrolumuz var o zaman tekrar bakacak.
suan iyiyim uyuyup uyaninca daha iyi olcam insallah.
veeeee OGLUUUUSSSS geliyoooorrr
Yaaaa cok guzel olmusss ellerine sagliik :)
ayyy hadi hayırlı olsun canım sonunda öğrendin oğluşu dert etme doktor ciddi bi durum olsa söylerdi kalbini ferah tut sağlıkla gelicek bebişin inşallahhh tadını çıkarma dönemi başladı hadi hayırlı olsun maşallahhh@Catmom @jindaminsanbuL @gvn1907 DraconianX idilduam sleek @hayalim16 denizbatiekin @Daisymom @kalinkam etiketlemeyi unuttugum varsa kusuruma bakmasn nolur..
5i geciyodu hastaneden ciktigimizda sonrasindada biraz kafami toparlamam gerekti.
Direk konuya gireyim. Ya tek bobregi var yada bobrekler tam ayrilmamis dedi doktoumuz. At nali bobrek deniyomus buna. Sag bobregi net gordum dedi gosterdi sol bobrekten emin degilim ya yok yada ortaya dogru dedi. Ilerleyen haftalarda duzelcek biseymi birlesikse ayrilabilirmi dedik hayir dedi. Bu bi saglik sorunu degilmis bazen 60 yasinda hastamiz geliyo bi bakiyoruz tek bobregi var haberi bile yok tek oldugundan dedi. Sonra mesanesine bakti gayet saglikli bobrek calisiyo dedi.
Bunun disinda sukurler olsunki bi sorunumz yok..
3hafta sonra kontrolumuz var o zaman tekrar bakacak.
suan iyiyim uyuyup uyaninca daha iyi olcam insallah.
veeeee OGLUUUUSSSS geliyoooorrr
Günaydııınn
sleek günler gecmiyo sanki kalk git pastaneye hadi :) insanbuL @Catmom DraconianX @jindam uyansanz iyi olurdu ama 1saat daha rahatiniza bakabilirsiniz tabi muge daha baslamadi idilduam sende islerini bitir 10a hazir ol :)) @gvn1907 kuzucum sende bi neyin varmis ne yapman gerekiyomus hemencecik ogren doguyu tvden uzaklastr gel yanimiza ♥ M melda983 iyi mesailer :) denizbatiekin hadi kalk sende
yani toplamda kaç. bu arada ben dün doktora sordum çok değil biraz dikkat et kamura tatlıya dedi
Geçmiş olsun canım.Dikkat et kendine.Gunaydın kızlar dun çok kotu bigece geçirdim koca izinliydi sebzeli bir et yemeği yemiştim rahatsız etti gecede mısır yiyince ustune tuz biber oldu çok kustum ama oyle boyle değil sanki gırtlağıma oturmuş zor çıkıyordu kusmaya bağlı zorlanmadan hep kan kustum parça parça boğazım tahriş olmuş ne su nE yemek yiyebiliyorum acıyor yara oldu sanki napcm bilmiyorum dun buraya bile giremedim gece kavruldu resmen gırtlağım boyle bişi yaşamadım daha once mahvetti beni
Günaydın, toplam 15.5 kg :))
ALTINIM
Ama ben hep böyleyim, ilk 3 ay 9 kilodan az alırsam fasülyeden sayılıyorum :))
Dr larım da alıştı bana :)) 30 kilo kesin alırım :))
Gunaydın kızlar dun çok kotu bigece geçirdim koca izinliydi sebzeli bir et yemeği yemiştim rahatsız etti gecede mısır yiyince ustune tuz biber oldu çok kustum ama oyle boyle değil sanki gırtlağıma oturmuş zor çıkıyordu kusmaya bağlı zorlanmadan hep kan kustum parça parça boğazım tahriş olmuş ne su nE yemek yiyebiliyorum acıyor yara oldu sanki napcm bilmiyorum dun buraya bile giremedim gece kavruldu resmen gırtlağım boyle bişi yaşamadım daha once mahvetti beni
Günaydın kızlar hepinizekeyfiniz bol olsun
Ben bişey sorcam size ben yarin 19+3 olucam diorum ki yarın gtsem mi ayrıntılı ya aslında haftaya 20+3 r randewu alicaktim stres oldum iyice napsam bi fikir verin bana ya.bi an once olsa bitse diorum ne olcaksa
Gunaydın kızlar dun çok kotu bigece geçirdim koca izinliydi sebzeli bir et yemeği yemiştim rahatsız etti gecede mısır yiyince ustune tuz biber oldu çok kustum ama oyle boyle değil sanki gırtlağıma oturmuş zor çıkıyordu kusmaya bağlı zorlanmadan hep kan kustum parça parça boğazım tahriş olmuş ne su nE yemek yiyebiliyorum acıyor yara oldu sanki napcm bilmiyorum dun buraya bile giremedim gece kavruldu resmen gırtlağım boyle bişi yaşamadım daha once mahvetti beni
Günaydııınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?