2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Günaydııınn
Bugün kontrolü olanlar güzel saglıklı haberlerle gelin insallaaahh..
sleek günler gecmiyo sanki kalk git pastaneye hadi :) insanbuL @Catmom DraconianX @jindam uyansanz iyi olurdu ama 1saat daha rahatiniza bakabilirsiniz tabi muge daha baslamadi idilduam sende islerini bitir 10a hazir ol :)) @gvn1907 kuzucum sende bi neyin varmis ne yapman gerekiyomus hemencecik ogren doguyu tvden uzaklastr gel yanimiza ♥ M melda983 iyi mesailer :) denizbatiekin hadi kalk sende

Mugeye yetişme mi ya aşk olsun =))) kahvaltı yapiom ewi toplayıp oturcam sonra inşallah. Öteki haftaya randewumu ayarladim canım napalım sabredicwz artik

Hayırlı olsun canım oğluşun. İnşallah herşey yoluna girer sağlıkla meleğini kucağına alırsın....

ayyy hadi hayırlı olsun canım sonunda öğrendin oğluşu dert etme doktor ciddi bi durum olsa söylerdi kalbini ferah tut sağlıkla gelicek bebişin inşallahhh tadını çıkarma dönemi başladı hadi hayırlı olsun maşallahhh

Günaydııııın, 6:15 de kalktım ama 1 saat gerideyim sizden ben. Hep geç yazıyorum size göre :)))

Geçmiş olsun canım.Dikkat et kendine.

ALTINIM

Ama ben hep böyleyim, ilk 3 ay 9 kilodan az alırsam fasülyeden sayılıyorum :))

Dr larım da alıştı bana :)) 30 kilo kesin alırım :))

ben çok almak istemiyorum çünkü vermeme sonra rahtıma boğazıma düşkünüm elimde hiç sevmez öyle kilo mılo hoş ben zaten sevmem

aman canım dikkat et. çok geçmiş olsun

Herkese hayırlı güzel bir gün diliyorum. Ben 19+4 te gitmistim canım uygun bir zaman demisti perinatolog. Bebeğin gelisimi normal ilerliyorsa sıkıntı olmaz kanısındayım.

Çok geçmiş olsun @gvn1907 cigim. Fazla tahriş olduysa bi doktora görün istersen. Boğazını yumusatacak bişeyler mi içsen ki ballı süt falan?

Teşekkür ederim Super_anne1411 cigim. Bu sabah izin aldim. Öksürüğüm gittikçe kötülesiyor. Kaç gecedir uyuyamıyorum Doktora geldim. Bakalim ne diyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…