2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Güzel anne adayları çok takip edemiyorum inşllah herkez güzel hamilelik geçiriyordur bişey sorucam 21haftalık hamişim 1hafta oldu bebeğin hareketlerini hissedeli tembel bizimki diyordum ama iki üç gündür çok fena bazen Canımı acıtıyor sol tarafıma yerleşti sırtıma geçicek nerdeyse bide göbeğimin üstüne tırmanıyor en yukarı çıkıyor zor nefes alıyorum göbeğim şekilden şekile giriyor çok değişik ve güzel bi duygu merak ediyorum sizinde böyle oluyor mu hareketleri Nasıl hissediyorsunuz

Ben 17. Haftadan beri öyle hissediyrm ilk hamileliğim olmasına rağmen.ve dışardan da yani karnımı açıp bakınca da görüyrm dediğin gibi bazen ne zaman uyuyacak die düşünyrm canımı acıtmak diyemem ama değişik hissettiriyo bazen uyandığımı hatırlyrm yani tekmeleriyle ya da dönüyo içimde resmen gıdıklanyrm resmen

İyi geceler herkese bişey aoracağım sizlere 20. Haftamdayım sağlım ocağından aradılar tetanoz aşısı için yarın gidicem oldunuz mu sizler de bi yan etkisi var mı
Oldum çok şükür
Hemşire bi hafta ağrı yapabilir dedi
Ama çok şükür hiç ağrı yapmadı
Sadece üzerine yararsam veya dokunan olursa acıdı

Arkadaslar merhaba daha oncede baska konularda yazmistim belki beni hatirlatsiniz yogunluktan dolayi ysadece okuyarak takip ediyorum sizi ben amerikadayim burda yasiyorum bugun dunyam resmen basima yikildi 29 yadindayim 4lu tarama testi yaptirmistim 1/63 risk cikti dr bi daha kan verdirti bana burda karindan sivi yok kandan bakiyorlar 10 gun icinde %99 ne oldugu belli olucak ilk bebegim burda gurbette tek basimayim bu 10 nasil gecer bilmiyorum benim gibi riskli cikan arkadaslar var mi sonrasinda sevinen? Neden yuksek cikti bilmiyorum

Günaydın kızlar hepinize keyfiniz bol olsun
Ben bişey sorcam size ben yarin 19+3 olucam diorum ki yarın gtsem mi ayrıntılı ya aslında haftaya 20+3 r randewu alicaktim stres oldum iyice napsam bi fikir verin bana ya.bi an once olsa bitse diorum ne olcaksa

Nufus mudurrlugu kabul etmez gibi geliyor bana da ilerde sorun yasayabilir sinavlarda falan cnm fatma zehra daha uygun gibi benim esim de senin gibi istiyor ama ben Aden istiyorum
Cevabın için sagol canım nüfus müdürlüğü kabul etmiyceni düşünmüyorum çünkü çok garip isimler var ama bu arkadaş daha öyle demişti sınavlarda falan sorun çıkar diye nasıl bir sorun anlamadım

Kuzumm hayırlı olsun bebişin çok sevindm rabbim gonlune gore verdi bobrek bence gorulebilir sonra tekrarla o doktoru mutlaka ama sorun değilmiş zaten tek olduğunu varsayalım ileride yavrunuz içşn siz bobreğinizi verirsiniz ama tek bobrekli çok kişi var takma onu kafana sevincini yaşa çok şukur de bu da geçi yerim snn yakışıklını ben :)

Gunaydın kızlar dun çok kotu bigece geçirdim koca izinliydi sebzeli bir et yemeği yemiştim rahatsız etti gecede mısır yiyince ustune tuz biber oldu çok kustum ama oyle boyle değil sanki gırtlağıma oturmuş zor çıkıyordu kusmaya bağlı zorlanmadan hep kan kustum parça parça boğazım tahriş olmuş ne su nE yemek yiyebiliyorum acıyor yara oldu sanki napcm bilmiyorum dun buraya bile giremedim gece kavruldu resmen gırtlağım boyle bişi yaşamadım daha once mahvetti beni

Canım çoook geçmiş olsun

Sagol canımm..
vaa erkenden ogrenmek mi iyi yoksa hic bilmemek mi orasını bilemedim. Bakalım 3hafta sonra kontrolum var belki doktor yanılmstr emin degilim diyio durdu cunku

1hafta daha sabret canımm kalp gelisimi 21de tamamlaniyomus ondan once saglikli sonuc alamazmissin

Ya zaten doktor sol böbregi goremiyorum sanki bisy var emin deglm falan diye konusuyodu esim direk ben bobregimi veririm olur dimi dedi..aglamamak icin zor tuttum kendimi hastalik yada problem yaratacak bisey degilmis sukur mesanesi normaldi ama iste 2 tane olmasi gerekiyo ya olmayinca bi tuhaf oluyo insan.
Ama bu sabah daha iyiyim mutlu uyandm :)
Arada yakisiklii dogunun resmini koy da ona bakayim ben bol bol teyzosu

Cok cok gecmis olsun kuzumm
Randevu almak simdi zor olur ama en azindan bi acile gidip baktirsan ya. Yeme icmenle ilgili biseyler der belki daha da tahris olmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…