- 24 Ocak 2015
- 2.136
- 1.750
- 63
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #39.401
bii bahar tanıyorum o da ben bizzat kendim:))))Bahar'ı boş ver de senin televizyondaki kim ?
Ben 19. Haftada oldum hiç bi yan etkisi olmadı cnm duymadım kimseden deİyi geceler herkese bişey aoracağım sizlere 20. Haftamdayım sağlım ocağından aradılar tetanoz aşısı için yarın gidicem oldunuz mu sizler de bi yan etkisi var mı
Çok teşekkür ediyorum ben de yarın gitçem kısmetse 20. Hafta ama geç değil dimiBen 19. Haftada oldum hiç bi yan etkisi olmadı cnm duymadım kimseden de
Yok hatta 20 daha iyi ama ben o hafta boştum mecburen yani yoksa seninki daha iyiÇok teşekkür ediyorum ben de yarın gitçem kısmetse 20. Hafta ama geç değil dimi
Ben 17. Haftadan beri öyle hissediyrm ilk hamileliğim olmasına rağmen.ve dışardan da yani karnımı açıp bakınca da görüyrm dediğin gibi bazen ne zaman uyuyacak die düşünyrm canımı acıtmak diyemem ama değişik hissettiriyo bazen uyandığımı hatırlyrm yani tekmeleriyle ya da dönüyo içimde resmen gıdıklanyrm resmenGüzel anne adayları çok takip edemiyorum inşllah herkez güzel hamilelik geçiriyordur bişey sorucam 21haftalık hamişim 1hafta oldu bebeğin hareketlerini hissedeli tembel bizimki diyordum ama iki üç gündür çok fena bazen Canımı acıtıyor sol tarafıma yerleşti sırtıma geçicek nerdeyse bide göbeğimin üstüne tırmanıyor en yukarı çıkıyor zor nefes alıyorum göbeğim şekilden şekile giriyor çok değişik ve güzel bi duygu merak ediyorum sizinde böyle oluyor mu hareketleri Nasıl hissediyorsunuz
Oldum çok şükürİyi geceler herkese bişey aoracağım sizlere 20. Haftamdayım sağlım ocağından aradılar tetanoz aşısı için yarın gidicem oldunuz mu sizler de bi yan etkisi var mı
Cevabın için sagol canım nüfus müdürlüğü kabul etmiyceni düşünmüyorum çünkü çok garip isimler var ama bu arkadaş daha öyle demişti sınavlarda falan sorun çıkar diye nasıl bir sorun anlamadımNufus mudurrlugu kabul etmez gibi geliyor bana da ilerde sorun yasayabilir sinavlarda falan cnm fatma zehra daha uygun gibi benim esim de senin gibi istiyor ama ben Aden istiyorum
Kuzumm hayırlı olsun bebişin çok sevindm rabbim gonlune gore verdi bobrek bence gorulebilir sonra tekrarla o doktoru mutlaka ama sorun değilmiş zaten tek olduğunu varsayalım ileride yavrunuz içşn siz bobreğinizi verirsiniz ama tek bobrekli çok kişi var takma onu kafana sevincini yaşa çok şukur de bu da geçi yerim snn yakışıklını ben :)@Catmom @jindam @insanbuL1cicek3bocek @DraconianX idilduam @sleek @hayalim16 @batideniz @Daisymom @kalinkam etiketlemeyi unuttugum varsa kusuruma bakmasn nolur..
5i geciyodu hastaneden ciktigimizda sonrasindada biraz kafami toparlamam gerekti.
Direk konuya gireyim. Ya tek bobregi var yada bobrekler tam ayrilmamis dedi doktoumuz. At nali bobrek deniyomus buna. Sag bobregi net gordum dedi gosterdi sol bobrekten emin degilim ya yok yada ortaya dogru dedi. Ilerleyen haftalarda duzelcek biseymi birlesikse ayrilabilirmi dedik hayir dedi. Bu bi saglik sorunu degilmis bazen 60 yasinda hastamiz geliyo bi bakiyoruz tek bobregi var haberi bile yok tek oldugundan dedi. Sonra mesanesine bakti gayet saglikli bobrek calisiyo dedi.
Bunun disinda sukurler olsunki bi sorunumz yok..
3hafta sonra kontrolumuz var o zaman tekrar bakacak.
suan iyiyim uyuyup uyaninca daha iyi olcam insallah.
veeeee OGLUUUUSSSS geliyoooorrr
Canım çoook geçmiş olsunGunaydın kızlar dun çok kotu bigece geçirdim koca izinliydi sebzeli bir et yemeği yemiştim rahatsız etti gecede mısır yiyince ustune tuz biber oldu çok kustum ama oyle boyle değil sanki gırtlağıma oturmuş zor çıkıyordu kusmaya bağlı zorlanmadan hep kan kustum parça parça boğazım tahriş olmuş ne su nE yemek yiyebiliyorum acıyor yara oldu sanki napcm bilmiyorum dun buraya bile giremedim gece kavruldu resmen gırtlağım boyle bişi yaşamadım daha once mahvetti beni
Sagol canımm..Hayırlı olsun cnm ya yeni okudum ben mesajını benim annem de bilmymş ve tek bebeği var resmen biliyormusun doktor daha önce nasıl farkedilmemiş demişti Tabi köyde yetişmiş kadın dr görmemiş ki farketsin baksana biz anne karnında öğrenyrz çok şükür ve hiç bi sorun da yaşamıyo başka bişey için gittiğinde farkettiler
Insallah bi dahakine onu da yasarm :))Şimdi aylinciğim kızı olanlar dynce bi atsana yaslandım bi havalandım Açıkçası ne güzel bişey miş kız anası olmak
Cok sagol canımmm ♥ amiiin hepimize saglikla insallaahhh.. keske her kontrol boyle yarım saat sürse izlemeye doyamdm :)Gözün aydın olsun canım benimSuper_anne1411 Rabbim oglusunu kucağina almayı nasip etsin insalh tabi topigimizdeki tüm annelere de .
Tesekkur ederimm ♥geçmiş olsun cnm..oğluşun için gözün aydın
1hafta daha sabret canımm kalp gelisimi 21de tamamlaniyomus ondan once saglikli sonuc alamazmissinGünaydın kızlar hepinizekeyfiniz bol olsun
Ben bişey sorcam size ben yarin 19+3 olucam diorum ki yarın gtsem mi ayrıntılı ya aslında haftaya 20+3 r randewu alicaktim stres oldum iyice napsam bi fikir verin bana ya.bi an once olsa bitse diorum ne olcaksa
Ya zaten doktor sol böbregi goremiyorum sanki bisy var emin deglm falan diye konusuyodu esim direk ben bobregimi veririm olur dimi dedi..aglamamak icin zor tuttum kendimi hastalik yada problem yaratacak bisey degilmis sukur mesanesi normaldi ama iste 2 tane olmasi gerekiyo ya olmayinca bi tuhaf oluyo insan.Kuzumm hayırlı olsun bebişin çok sevindm rabbim gonlune gore verdi bobrek bence gorulebilir sonra tekrarla o doktoru mutlaka ama sorun değilmiş zaten tek olduğunu varsayalım ileride yavrunuz içşn siz bobreğinizi verirsiniz ama tek bobrekli çok kişi var takma onu kafana sevincini yaşa çok şukur de bu da geçi yerim snn yakışıklını ben :)
Cok cok gecmis olsun kuzummGunaydın kızlar dun çok kotu bigece geçirdim koca izinliydi sebzeli bir et yemeği yemiştim rahatsız etti gecede mısır yiyince ustune tuz biber oldu çok kustum ama oyle boyle değil sanki gırtlağıma oturmuş zor çıkıyordu kusmaya bağlı zorlanmadan hep kan kustum parça parça boğazım tahriş olmuş ne su nE yemek yiyebiliyorum acıyor yara oldu sanki napcm bilmiyorum dun buraya bile giremedim gece kavruldu resmen gırtlağım boyle bişi yaşamadım daha once mahvetti beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?