- 7 Aralık 2015
- 3.364
- 9.569
- 158
- 36
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #39.641
Hahaha cocuk maço çıktıŞuan bitane hatcesi var zatenddm ki doğu bak hatciş başkasıyla evlenecekmiş gebertirim öldürürüm onu diyor oğlum şimdiden namusuna düşkün
Bide hazırlamadıysa kavga var akşam evde
Babası maço normaldirHahaha cocuk maço çıktıcok tehlikeli
Bıyığımı vaarr öğğAhahahaSuper_anne1411 Mehtap'ın yüzü ne öyle ya bıyıklarını bile gördüm ıyyy
Bence tipine bile bakmayınEvlenirken ben düşünemedim onu, yemek yapan erkek şartmış yaBuradan bekarlara sesleniyorum yemek yapmayı bilenden ziyade yapan erkekle evlenin
Eki Görüntüle 1783445 Eki Görüntüle 1783448 Eki Görüntüle 1783450 Eki Görüntüle 1783452 Kizlar bunlarda benim yaptigim denemeler
:)) ben oğlanda 90 kilonun üstünde gittim Doğuma. 7. Aydan sonra kendime gülüyorum ben :) hem baleden hem kilodan baya penguen gibi yürüyorum :)))
Bıyığımı vaarr öğğbaktm dogum gunu kutluyolar mutfaga gectim bi esraya kadar burdaki isimi halledym dedim :)
kim kız proflar :)Bugün itici olamiciim ben, entelliğimi korumam lazım akşama kadar malum misafir varProflar gelecek ciddiyet lütfen
Yaaa dereotlu pogaca olsada yesekkALTINIM :) bugun cok usengecim yarına hevesim kalırsa yapiim bariii
Bence tipine bile bakmayınaçken tipini gozunuz görmez direk aşcı falan olursa iyi olur bnm koca dun yaptı ben yedim ama işte her zaman olsa iyi olurdu yapmaz hayatta
hadi canıııımmm :) heycanla bekliyorum finali :) eve geldim açtım hemen tv yi :) reklam aralarında işlerimi yapcam :)Henuz oraya gelemedik sona saklamislar onuzaten bugun onemli degilmis haftanin finali bomba gibi gelecek herkesler agliyodu
Git esranı izle Allah esenHeyecandan iki kere yazmış aynı mesajı yaaa, bu kadar çok mu istiyorsun özeline gelmemi
ohaaaaaaaa yaniiiEski sevgili mevzusuymus ceyda eski sevgilimle gorusuyorum demiiiissinteriorarchitect
maliyetine kapatırız işi :):):):)Yaaa ozamansa irtibatı koparmayalim bizim eve de bi el atarsin belki beleşinden
Barbekü felan deme demeay inşallah en iyisi önce sizlerin sonra bizim olsunnn
yarama tuz basmaaaaainteriorarchitect kırarım kız bacacıklarını eve gidip esra izleme derdindesin git güzel sağlıklı şeyler pişir paşama lop lop et olsun silik çizgimiz bizim o :)
Git esranı izle Allah esen
Ooyyy kıyamamyarama tuz basmaaaaapişirdiklerimi yiyemiyorum hala beeeeeeeeeen
Jellyfish_ valla ne iyi olur,hatta sen bahćeli ev için dua listesi yapsan he :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?