- 17 Kasım 2015
- 1.780
- 2.181
- 133
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #39.681
Hiç yakışıyor mu sana böyle hareketler ?
kebapta yiyemiyordum ama bugün sabahtan beri canım istiyo ne hikmetse eşime diyesim var ama çekiniyorum niyeyse
ya habire dışardan yiyiorum yaaa o açıdan çekiniyorum bi de kv görümcelerin yanında sürekli diyo düzgün bi şi yemiyo bende ona bi şi demek istemiyorum artık sanki canım herşeyi istiyorda ben yemiyorum tipe bak :)Bence de istiyor.interiorarchitect kız deli misin divane misin ara iste canın ne istiyosa çekiniyomuşmuş
tamam tamm isticeeeeeeem üstüne tatlı da istiim miah ben olacam tanıdık k,m varsa arar isterim
Yaparsam adresini alırım simdiden heveslendirmeyimbanada kargola
ya habire dışardan yiyiorum yaaa o açıdan çekiniyorum bi de kv görümcelerin yanında sürekli diyo düzgün bi şi yemiyo bende ona bi şi demek istemiyorum artık sanki canım herşeyi istiyorda ben yemiyorum tipe bak :)
ben kime gitsem
havalarda güzel piknige gitsek yatamam sen bana mangala gelirsin.
İzmirde arkadaşımın ablası alanında gayet başarılı bi doktora gidiyo. Doktor ona hasta olduğunda bir bardak süte bi sarimsak rendelemesini söylemiş her hastalık için ilaç almak yerine bunu önermis. Ben denemedim ama ablasına iyi geliyormuş isterseniz hasta olan tüm anne adayları deneyebilirsinizAmin ins. BenALTINIM gibi beceremem bi tahtakale yapacağım bu işler için :)
Evet herkes bisey söylüyor. Ins atlatırız biran önceAma bu durum da bebek icin rahatsız edici. Oksijeni yeterli almak lazım.
Pasta kesilince bi fotosunu alırız hadi bakalım
kaç defa uyardım ama biraz sert bi uyarı istiyor canı şöyle cimcikli şaplaklı :)aman hangimiz düzgün besleniyo sanki ne istiyosan onu ye :)) Kocana da söyle milletin yanında demesin öyle uyar :)))
havalarda güzel piknige gitsek ya
tamam tamm isticeeeeeeem üstüne tatlı da istiim mi
biri piknik mi dediiiiiiiiiii ayyy ne güzel olurduuuuuPiknik kalp ben. Ama İstanbul'da pikniğe de gitmiyoruz biz
Ay isteee dur özelden yazaym onu istetamam tamm isticeeeeeeem üstüne tatlı da istiim mi
Valla şekerim ben bugün doluyum, sana da bir alıcı çıkar elbet
İzmirde arkadaşımın ablası alanında gayet başarılı bi doktora gidiyo. Doktor ona hasta olduğunda bir bardak süte bi sarimsak rendelemesini söylemiş her hastalık için ilaç almak yerine bunu önermis. Ben denemedim ama ablasına iyi geliyormuş isterseniz hasta olan tüm anne adayları deneyebilirsiniz
ay beni kimse istemediçokmu yiyeceğimi anladılar ne
Siz napiyorr istanbulda :)Piknik kalp ben. Ama İstanbul'da pikniğe de gitmiyoruz biz
sana bugun bende gelirim vallainteriorarchitect bugün yemek yapmadı, Super_anne1411 daha yeni pişirmeye başladı onu da eledik Jellyfish_ desen hep son dakikaya bırakır yemek işini.
Yine bana kaldı ihale, gel bacım gel ben seni doyururum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?