- 25 Aralık 2015
- 1.508
- 1.812
- 48
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #39.601
Senin misafirin yok mu,işin gücün bitti mi? Duramiyon dimi geldin sataşmaya yine
Yine kime sataşıyon kızBiri itici mi dedi ?
İnşallah kısmet olur, biz olması için çalışalımAy çok güzel olmuş maşaallah
Hem de değişik bi model maşallah
Ah derdime dokundun Ben de Bahçeli ev müstakil olacak Gül'lerimi ekeceğim ... Kamelya da komşularla sohbet edeceğim .. Akşam üzeri yemek yapacak soframı kurup çocuklarımla babamızı beklemek hayalindeyim
Belli mi olur nasip olur İnşaallah
İlk Zaman'lar bende de aynı sorun vardı erken öğrenmiştik ve de dış gebelik riski vs vardı ... Bekle bekle Zaman zor geçerdi başlarda ama şimdi geriye dönüp baktığımda diyorum ki Rabb im in izni ile yolu yarılamak üzereyiz .. 18+0 dayız biz de bin şükür Rabb ime
Bazı sıkıntı sorun vs olsa da çok şükür ki böyle güzel bi aşk ı içimize düşürdü Rabb im
Sağlık Sıhhat versin Rabb im inşaallah cümlemize
tabi ya boş olur mu hiç. Somon ekmegin içini dereotuyla doldurup yemezsen fayda etmiyor
❤ cansın rabbim daha tatlışlarını sana nasip etsin kuzum oğlumun bir hayranıdaOyyy nasilda yakisikli ya masallaahh gulusunu yesinler onuunnOnun pabucu dama atilmaz kiz atilirmi hic
Gel tatlış geell :) benimde mutfakta ufak bi isim var esraya yetisicem :))
Yine kime sataşıyon kızneşemiz bizim ❤ misolar gelmiyor mu
Yaaa ozamansa irtibatı koparmayalim bizim eve de bi el atarsin belki beleşindenAmin amin inşallah :) şimdi ben iç mimarim ya benim evimde güzel olması lazım bahçede koltuklar olsun rahat misafir kabul etmek için bi de büyük bi masa barbekü sefası için :) ohh mis :) havuzu olsun küçük :) çocuklar için :) hayaller hayaller uçtum benindirin
Puuu kaç kere gördün yüzümü astığımı kızYaaaaaaaa Batmanliiiii hem deeSana benzemiyor herhalde Doğu güleçmiş çocuğun yüzü nurlu
Ben de diyordum bugün misafiri var rahat rahat cekistiririz diye ama nerdee fırsat vermiyonDuramıyoruuuuumSabahın köründe kalkıp bütün işi hallettim şimdi beklemedeyim
Eski sevgili mevzusuymus ceyda eski sevgilimle gorusuyorum demiiiiss @jindam
AhahahaAkşam 8den önce gelmezler, fırsat bu fırsat arkamdan konuştunuz konuştunuz
Öylede tatlıdr ooo :)Super_anne1411 kuşum biz bahçeden eve simdi geldik. Oğlan bi düstu ki saçları çimin yeşilini aldı resmen :) yemeğe girişicem birazdan. Ama ne yapacagimi hic bilmiyorum
Yalnız somon yazmış telefon. Demekki bu ne oluyor ,bunlar yalnız gitmez somunun içine somonla dereotu koymalisinöyle düşünmüştüm tek başına ne etkisi olcak
Puuu kaç kere gördün yüzümü astığımı kızben çok gülecimdir babası ciddidir daha ama oğlan tip olarak baba bana benzemedi bunu benzeticem inşallah
Beyin bedava yemin ederimYalnız somon yazmış telefon. Demekki bu ne oluyor ,bunlar yalnız gitmez somunun içine somonla dereotu koymalisin
Yaaa dereotlu pogaca olsada yesekktabi ya boş olur mu hiç. Somon ekmegin içini dereotuyla doldurup yemezsen fayda etmiyor
Ah harika, bunlar baba oğul pilavla pilavı birlikte yer zaten iyi fikirÖylede tatlıdr ooo :)
Kolayından bi corba patates yemegi pilav oohh en basitinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?