- 17 Kasım 2015
- 1.780
- 2.181
- 133
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #39.701
Siz napiyorr istanbulda :)
interiorarchitect bugün yemek yapmadı, Super_anne1411 daha yeni pişirmeye başladı onu da eledik Jellyfish_ desen hep son dakikaya bırakır yemek işini.
Yine bana kaldı ihale, gel bacım gel ben seni doyururum
Şükür ben o kadar hasta olmadım kendimi bildim bileli de ilaçsız atlatmaya çalışırımYhaaaaaaaa önce sen iç
iyi yaptıınn canımmmm bende bu taktikleri uygulucammm her türlü laf edecekler jindam çok nazlandı hamileyken diyeee :) madem öyle istediklerimi yapsınlar benim :)tabisi iste alla alla ya tatlısız olurmu ba lafı geçti birazdan onuda ister canın kalırsın. ben mesela dün teyzemın bi tatlısı var ondan canım çekti aradım yap valla cumartesi geliyorum dedim
İnanır mısın hiçbir şey yapmıyorum evden dısarı adım atıcam diye ödüm kopuyorÇok korkunç bi yer malum.
Çokta tınnn senin keyfinden önemlimi be canın ne istiyosa yaptr iste :)iyi yaptıınn canımmmm bende bu taktikleri uygulucammm her türlü laf edecekler jindam çok nazlandı hamileyken diyeee :) madem öyle istediklerimi yapsınlar benim :)
İnanmam foto çek gönder
interiorarchitect bugün yemek yapmadı, Super_anne1411 daha yeni pişirmeye başladı onu da eledik Jellyfish_ desen hep son dakikaya bırakır yemek işini.
Yine bana kaldı ihale, gel bacım gel ben seni doyururum
sana bugun bende gelirim valla
aynen canııım bundan sonra böyleeee :)Çokta tınnn senin keyfinden önemlimi be canın ne istiyosa yaptr iste :)
iyi yaptıınn canımmmm bende bu taktikleri uygulucammm her türlü laf edecekler jindam çok nazlandı hamileyken diyeee :) madem öyle istediklerimi yapsınlar benim :)
AnlamadımKemal Sunal diyor ve susuyorum
Hahahaaaa gülüyrm ama aglamam gerekiyomu bu durumda
ohhh ellerine sağlık sefan olsuuun :)olcak okadar nazlancaz tabi sen benı görsen eşim pek onu ye bunuye üstüme düşmez ama bende ona temizliği yaptırıyorum nazın tavanlarındayım sanırım
iyim bitanem ben cok sukur. ama sen iyi ol ki bebisinde iyi olsun. nedir cektigin bu oglanlardan yahuuAy aşko bitiyor diyorum başlıyor valla dun gece rahatsızlandım kus kus boğazım yara oldu hep bu oğlanlar anamı ağlatıyorya telefonum bozuldu servis yok diyor kafa gitmiş evin internetinden girebiliyorum sadece watsapta bozuk açılmıyor kurmuyor tel arayamadım seni hiç özledim iyi misin balım
Hahahaaaa gülüyrm ama aglamam gerekiyomu bu durumda
yok ben oglan istiorm❤ cansın rabbim daha tatlışlarını sana nasip etsin kuzum oğlumun bir hayranıdaMinesuu kızı olursa oğluma alcam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?