2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Kızlar 18 haftalık hamileyim sağ arka 20 Lİk dışım 1 haftadır cok ağrıyordu doktora geldik 1000 Lİk augmentin verdi kafam cok karıştı çürük degil iltihap olmus röntgen çekemeyiz derinliğini göremem Dedi kafam cok karıştı antibiyotik içmek istemiyorum ama elim mahkum Sanirim bu dış agrisi cok fena

Gecmis olsuun .doktoruna sordunmu. Antibiyotik zararli ama bu curuklerde zararli nolur nolmaz bi sor mutlaka

kebapta yiyemiyordum ama bugün sabahtan beri canım istiyo ne hikmetse eşime diyesim var ama çekiniyorum niyeyse
Sende bi alemsin yani kebabın içindesiniz kız söyle canının çektiğini ye kozlenmiş sebzelerde getirsin sana oh mis sen bnm yanımda olacaktın ah :) bnm kocamın işi kebap senle patlayana kdr kebap yerdik

Sağol tatlışım içiyorum arada hastaneye gitmedim ha deyince gidilmiyor bide Allah başka dert vermesin geçer bunlar

Geçer ins canim Allah dermansiz dert vermesin. Sen de haklısın hastaneye gidip daha kötü hasta olmak da var.

tahtakaledede yok yok iyi yaparsın canım herkes becerir aslında kız basit biri net anlatsa bi denesen tığ örgüsü biliysan anca dolgu başka hiç bişe yok

Evet bigun izin alip haftaici gideyim diyorum. Cumartesi orda yürümek bile imkansız. Kurukahveci Mehmet Efendinin orda yaya trafiginin kitlendigini bilirim. Esnafin biri elinde düdükle açtı yolu çoluk çocuk feryat figan inanmazsınız :)

Aslında haklısın. Soğan, sarmısak doğal antibiyotikler. Onu deneyeyim hemen. Allah razı olsun.

Dışarda değilde evde telle konuşunca çok soruyor kim o diye seni ilgilendirmez deyince de ilgilendirir diyor babasınadiyor ki annem btn gün telefonda bişilere bakıyor
hahahha bak sen sunaa yaa sikayet mi edior senii Allahim sebekk yaa ne guldumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…