- 25 Aralık 2015
- 1.508
- 1.812
- 48
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #39.721
iyim bitanem ben cok sukur. ama sen iyi ol ki bebisinde iyi olsun. nedir cektigin bu oglanlardan yahuuinsallah benimde oglumm olurrr ben de kusmak istiorm
ilk ben kaptim kimseye vermemOoo plan yapılmııss amaMinesuu kızın olursa isi zor bu dogunun pesini bırakmazlar :)
Amin cnm benimm Aminnn. hayirli saglikli olsunlarda cinsiyeti 2. planda. Allahim yoklugunu aratmasinda bende sizin araniza katilirim insallah.Hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin Allah :)
Verilcek gibi degil zaten cocuk masallah :)ilk ben kaptim kimseye vermemSuper_anne1411 :)))
muzafferde kim ayolllmuzafferi görünce midem bulanıyooo :)
Bu saatler esra erol saatimizmuzafferde kim ayolll
esra erol da bi damat adayı ıyyyyyymuzafferde kim ayolll
Bu saatler esra erol saatimizordan bi adam
Allah sizi ne etmesin emii ben de ne dio bunlar diormm hahahaesra erol da bi damat adayı ıyyyyyytam bi oyuncu :)
Nevruz maskotu oldu programin deme oyle en meshur aday onevruz diye bi kadin vardi 2 kez evlenmiss ama kiz oglan kizmis ekranda demisti vajinusmusmusmadem.oylesin daha ne evlenmeye gelio git tedavi ol rezalettii yahhii
Gecmis olsuun .doktoruna sordunmu. Antibiyotik zararli ama bu curuklerde zararli nolur nolmaz bi sor mutlakaKızlar 18 haftalık hamileyim sağ arka 20 Lİk dışım 1 haftadır cok ağrıyordu doktora geldik 1000 Lİk augmentin verdi kafam cok karıştı çürük degil iltihap olmus röntgen çekemeyiz derinliğini göremem Dedi kafam cok karıştı antibiyotik içmek istemiyorum ama elim mahkum Sanirim bu dış agrisi cok fena
Sende bi alemsin yani kebabın içindesiniz kız söyle canının çektiğini ye kozlenmiş sebzelerde getirsin sana oh mis sen bnm yanımda olacaktın ah :) bnm kocamın işi kebap senle patlayana kdr kebap yerdikkebapta yiyemiyordum ama bugün sabahtan beri canım istiyo ne hikmetse eşime diyesim var ama çekiniyorum niyeyse
Dışarda değilde evde telle konuşunca çok soruyor kim o diyeDoguda yapıyomu oyle ana ogul cıktgnzda o potansiyel var onda belli
Sağol tatlışım içiyorum arada hastaneye gitmedim ha deyince gidilmiyor bide Allah başka dert vermesin geçer bunlar
tahtakaledede yok yok iyi yaparsın canım herkes becerir aslında kız basit biri net anlatsa bi denesen tığ örgüsü biliysan anca dolgu başka hiç bişe yok
İzmirde arkadaşımın ablası alanında gayet başarılı bi doktora gidiyo. Doktor ona hasta olduğunda bir bardak süte bi sarimsak rendelemesini söylemiş her hastalık için ilaç almak yerine bunu önermis. Ben denemedim ama ablasına iyi geliyormuş isterseniz hasta olan tüm anne adayları deneyebilirsiniz
hahahha bak sen sunaa yaa sikayet mi edior senii Allahim sebekk yaa ne guldummDışarda değilde evde telle konuşunca çok soruyor kim o diyeseni ilgilendirmez deyince de ilgilendirir diyor babasınadiyor ki annem btn gün telefonda bişilere bakıyor
Kızın olcek nen susyok ben oglan istiormkiz olursa da olsun saglikli olsun daa besik kermesi yapariz doguylaa oyyy yerim ben dogumu askim o benimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?