2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Selam canlarim bugün tetanoz aşimizi olduk sağlık ocağında kiloma baktılar 57 kilo olmusum ben dün elektronikte tarilmistim 53 cikmistim hangisine inanicam anlamadım gitti yahu

sl kızlar.tekmeleri kıpırtıları bikini bölgemde hatta vajina baskılı hisedince bugün çarşıda,stres oldum bir hastaneye girdim muaywwene oldum.şükür kızımı da gördüm kıpır kıpırdı :).ayaklarımış o aşağıdakiler.dr normal sonra düzelir dedi.bebeişim gelişimi tam 20 haftalık uyumuymuş.300 gr dedi maşallahh..fl ne demekse usg kağıdında yazıyor 31mm miş.hayırlısıyla detayllı usgyi de atlatayım haftaya inşallahh

Puu size bu kızı da kendinize benzettinlz bunlar bebeleri bıraktılar yavrum butun gün Kamuran nevruz muzaffer konuşuyorlar

Bende hep yanlarda hissediyorum transversiyon duruşta sanırım daha çok dönerler hayırlı haberlerle gel cnm inşallah maşallah kızına bu arada net kız dimi çok dondu cinsiyetler :)

geçmiş olsun canım :) senin de oğluşun oluyorrr demekk Allah hayırlısıyla sağlıkla kavuştursun inşallah

Selam canlarim bugün tetanoz aşimizi olduk sağlık ocağında kiloma baktılar 57 kilo olmusum ben dün elektronikte tarilmistim 53 cikmistim hangisine inanicam anlamadım gitti yahu
Soyledinmi peki kuzum 53cikmistim diye. Cunku bende aşı icin gittigimde tartildim hamile kaldgm kiloda cıktm söyledm duzelttiler hemen ama ona da inanmiyorum gerci ben :))

Benimde ilk gebelik olduğu için daha bir heyecanlıyım :)) sen ustalaşmışsın artık :))

Bildigim kadariyla onu 7 ile carptigin zaman boyunu veriyo yaklasik 22cm olmus boyu

Sende bi alemsin yani kebabın içindesiniz kız söyle canının çektiğini ye kozlenmiş sebzelerde getirsin sana oh mis sen bnm yanımda olacaktın ah :) bnm kocamın işi kebap senle patlayana kdr kebap yerdik
ohhhhhhh ne güzel olurdu kııızz :) vururduk dibinee :) söyledim canım işi varmış eve getirteyim dedi yok dedim öyle tadı olmuyo buz gibi geliyo yattı yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…