- 23 Şubat 2011
- 7.748
- 6.019
- 398
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #39.741
Sağol bacım cansın1cicek3bocek geçmiş olsun cnm
Puu size bu kızı da kendinize benzettinlzKızlar 18 haftalık hamileyim sağ arka 20 Lİk dışım 1 haftadır cok ağrıyordu doktora geldik 1000 Lİk augmentin verdi kafam cok karıştı çürük degil iltihap olmus röntgen çekemeyiz derinliğini göremem Dedi kafam cok karıştı antibiyotik içmek istemiyorum ama elim mahkum Sanirim bu dış agrisi cok fena
Bende hep yanlarda hissediyorum transversiyon duruşta sanırım daha çok dönerler hayırlı haberlerle gel cnm inşallah maşallah kızına bu arada net kız dimisl kızlar.tekmeleri kıpırtıları bikini bölgemde hatta vajina baskılı hisedince bugün çarşıda,stres oldum bir hastaneye girdim muaywwene oldum.şükür kızımı da gördüm kıpır kıpırdı :).ayaklarımış o aşağıdakiler.dr normal sonra düzelir dedi.bebeişim gelişimi tam 20 haftalık uyumuymuş.300 gr dedi maşallahh..fl ne demekse usg kağıdında yazıyor 31mm miş.hayırlısıyla detayllı usgyi de atlatayım haftaya inşallahh
Bence en güzeli evde sabit tartıda tartılmak cnm ben belli yere koydum hep orda tartılıyorumSelam canlarim bugün tetanoz aşimizi olduk sağlık ocağında kiloma baktılar 57 kilo olmusum ben dün elektronikte tarilmistim 53 cikmistim hangisine inanicam anlamadım gitti yahu
geçmiş olsun canım :) senin de oğluşun oluyorrr demekk Allah hayırlısıyla sağlıkla kavuştursun inşallah@Catmominteriorarchitect @insanbuL 1cicek3bocek @DraconianX @idilduam @sleek hayalim16 @batideniz @Daisymom @kalinkam etiketlemeyi unuttugum varsa kusuruma bakmasn nolur..
5i geciyodu hastaneden ciktigimizda sonrasindada biraz kafami toparlamam gerekti.
Direk konuya gireyim. Ya tek bobregi var yada bobrekler tam ayrilmamis dedi doktoumuz. At nali bobrek deniyomus buna. Sag bobregi net gordum dedi gosterdi sol bobrekten emin degilim ya yok yada ortaya dogru dedi. Ilerleyen haftalarda duzelcek biseymi birlesikse ayrilabilirmi dedik hayir dedi. Bu bi saglik sorunu degilmis bazen 60 yasinda hastamiz geliyo bi bakiyoruz tek bobregi var haberi bile yok tek oldugundan dedi. Sonra mesanesine bakti gayet saglikli bobrek calisiyo dedi.
Bunun disinda sukurler olsunki bi sorunumz yok..
3hafta sonra kontrolumuz var o zaman tekrar bakacak.
suan iyiyim uyuyup uyaninca daha iyi olcam insallah.
veeeee OGLUUUUSSSS geliyoooorrr
O nası bi cocuk öyleee masallah ya :)Dışarda değilde evde telle konuşunca çok soruyor kim o diyeseni ilgilendirmez deyince de ilgilendirir diyor babasınadiyor ki annem btn gün telefonda bişilere bakıyor
Çok şükür hiç bir sıkıntı yok herşeyiyle iyi maşallah geçen ay 280 gr dı bu ay 570Canım hayırlı haberlerini bekliyoruz
Çok şükür hiç bir sıkıntı yok herşeyiyle iyi maşallah geçen ay 280 gr dı bu ay 570Güzel haberlerle gel insallaahh
Soyledinmi peki kuzum 53cikmistim diye. Cunku bende aşı icin gittigimde tartildim hamile kaldgm kiloda cıktm söyledm duzelttiler hemen ama ona da inanmiyorum gerci ben :))Selam canlarim bugün tetanoz aşimizi olduk sağlık ocağında kiloma baktılar 57 kilo olmusum ben dün elektronikte tarilmistim 53 cikmistim hangisine inanicam anlamadım gitti yahu
Benimde ilk gebelik olduğu için daha bir heyecanlıyım :)) sen ustalaşmışsın artık :))bende pazartesi giricem ayrıntılıya sanki ilk gebeliğim gibi heyecanlıyım. İlkinde neyin ne olduğunu ne için yapıldığını bilmiyordum şimdi daha bir farkındayım. Bilmemek en iyisiymiş sanırım. Herkese mutlu sağlıklı sonuçlar olsun inşallah :)
Ohh cok sükür güzel haber geldi masallah canmmÇok şükür hiç bir sıkıntı yok herşeyiyle iyi maşallah geçen ay 280 gr dı bu ay 57022 cmden 26 cm olmuş boyu tüm organları ve plasentası çok iyi maşallah
Bildigim kadariyla onu 7 ile carptigin zaman boyunu veriyo yaklasik 22cm olmus boyusl kızlar.tekmeleri kıpırtıları bikini bölgemde hatta vajina baskılı hisedince bugün çarşıda,stres oldum bir hastaneye girdim muaywwene oldum.şükür kızımı da gördüm kıpır kıpırdı :).ayaklarımış o aşağıdakiler.dr normal sonra düzelir dedi.bebeişim gelişimi tam 20 haftalık uyumuymuş.300 gr dedi maşallahh..fl ne demekse usg kağıdında yazıyor 31mm miş.hayırlısıyla detayllı usgyi de atlatayım haftaya inşallahh
Amiiin canım hepimizi insallaaahhh ♥♥ :)geçmiş olsun canım :) senin de oğluşun oluyorrr demekk Allah hayırlısıyla sağlıkla kavuştursun inşallah
Çok şükürr korkarak gittim ama iyi çıktı sonucumuzOhh cok sükür güzel haber geldi masallah canmm
Yanlıs mesajı alıntılamıssınPuu size bu kızı da kendinize benzettinlzbunlar bebeleri bıraktılar yavrum butun gün Kamuran nevruz muzaffer konuşuyorlar
ohhhhhhh ne güzel olurdu kııızz :) vururduk dibinee :) söyledim canım işi varmış eve getirteyim dedi yok dedim öyle tadı olmuyo buz gibi geliyo yattı yani :)Sende bi alemsin yani kebabın içindesiniz kız söyle canının çektiğini ye kozlenmiş sebzelerde getirsin sana oh mis sen bnm yanımda olacaktın ah :) bnm kocamın işi kebap senle patlayana kdr kebap yerdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?