2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379

Erkek ismi hiç bilmiyor ben yeaa.

hemen dün oğlum için yaptığım isimlerden sayayım :)
çınar
barış
yiğit
akın
ömür
aras
emre
eren
:) ben çınar adar koycam galiba adar kürtçe babamız beğendi :) ama hala bakma aşamasındayız

Beni etiketlememiste olsan soyliyim biz erkek olsaydi Yusuf ya da Ertugrul koyacaktik

Cnm oncelikle rabbim sağlıklı evlat nasip etsin demek gerek dediğin gibi oğlu olan kız kızı olan oğlan ister bnm de bir oğlum var birde 6 aylık kız kaybım bende bu bebekte o kdr kız hissettim ki kusmam bile kızdaki gibiydi dr erkeğe benzitor diyince bir ağlamışım tovbe ettim sonra allahım affet diye olmayanları dusundum o kokuyu o duyguyu ttamayan insanlar var 2 oğlan anası olacağım sende 2 kız ama emin ol çok şanslısın kız çocuğu çok lazım sana onlat koşacak onlar ağlayacak sana rabbim yokluklarını aratmasın inş birde oğlun olur ileride ben sana oğlan formulu veririm :)

Benim de eğitimli kocam var, böceği gördüğü yerde yok ediyor ben görmeden
Doğu yeni doğmuştu hazirandıçok sıcak o senede imanılmaz ufacık sivriler uçuyor doğuyu ısırmışlar bnm ki aldı eline bir bez cani gibi vuruyor kufur ediyor bi yandan da yani erkeklr eğitimli cidden bu konuda bokunu çıkartır sineklerin

Ben genelde böyle şeyleri hislerimle karar veriyorum. Tek tek okuyorum mesela isimleri sesli bir şekilde, hatta sesleniyorum diğer odadaymış gibi ama yok hiçbiri yakın gelmiyor bana

Ben genelde böyle şeyleri hislerimle karar veriyorum. Tek tek okuyorum mesela isimleri sesli bir şekilde, hatta sesleniyorum diğer odadaymış gibi ama yok hiçbiri yakın gelmiyor bana
aynı durum bende de var canım aynı şekilde bende seslenerek hissetmeye çalışıyorum işte bi çınar yakın geldi bana
bi de ben kendimi kıza o kadr kaptırmışım ki erkek ismi beğenemiyorum :)

Doğu koy ay o konuda bende çok aradayım pamir istedim eşim annem beenmedi doruk dusunuyoruz şu ara doğuya yakın diye :) tuğra,buğra,kerem,uraz,ayaz onerilerim bunlar canımcım

Ahahahahha seslenme olayını ben de yapıyorum bana da Deniz hala yabancı geliyo ama sanırım boş eve bağırdığımızdan ahahaa

Doğu koy ay o konuda bende çok aradayım pamir istedim eşim annem beenmedi doruk dusunuyoruz şu ara doğuya yakın diye :) tuğra,buğra,kerem,uraz,ayaz onerilerim bunlar canımcım

Doruk güzel isim evet, benim komşumun oğlunun adı Aynı anda Doruk diye sesleniriz falan diye koymak istememiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…