- 17 Kasım 2015
- 1.780
- 2.181
- 133
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #39.941
bugün içim çok sıkılıyor
Ağzını hayra ......Şom ağzını açtın ya kesin görürüz
Kiiim bana kulağa hoş gelen, anlamı güzel bir erkek ismi öneriiirrr ??Arda diye düşünüyoruz ama alışamadım bir türlü o isme ya Hadi size güveniyorum, aslansınız siz. Bak ben üşenmeden herkesi etiketliyorum, siz de üşenmeden bana isim önerin interiorarchitect Jellyfish_ @aylinnalpr 1cicek3bocek @insanbuL @idilduam @tulaykavas @batideniz @ALTINIM @semurcan @melda983 @melankolik_kedi @ipekm84 @kayacans @sheyma46 @Aryadeniz38 @beteray @sleek @primavera77 @yesil33 @Senam72015 @Seyda_Turker @sima88 @frontoza @sare_ @Nurmuratkf @subitkisi @Daisymom @plum88 @SOSYOLOG022 @dimplehawk
hemen dün oğlum için yaptığım isimlerden sayayım :)Kiiim bana kulağa hoş gelen, anlamı güzel bir erkek ismi öneriiirrr ??Arda diye düşünüyoruz ama alışamadım bir türlü o isme ya Hadi size güveniyorum, aslansınız siz. Bak ben üşenmeden herkesi etiketliyorum, siz de üşenmeden bana isim önerin interiorarchitect Jellyfish_ @aylinnalpr 1cicek3bocek @insanbuL @idilduam @tulaykavas @batideniz @ALTINIM @semurcan @melda983 @melankolik_kedi @ipekm84 @kayacans @sheyma46 @Aryadeniz38 @beteray @sleek @primavera77 @yesil33 @Senam72015 @Seyda_Turker @sima88 @frontoza @sare_ @Nurmuratkf @subitkisi @Daisymom @plum88 @SOSYOLOG022 @dimplehawk
Benim eğitimli kedim var seslendiğim an koşsr gelir imha eder siz kendinizi düşünün :))
Beni etiketlememiste olsan soyliyimKiiim bana kulağa hoş gelen, anlamı güzel bir erkek ismi öneriiirrr ??Arda diye düşünüyoruz ama alışamadım bir türlü o isme ya Hadi size güveniyorum, aslansınız siz. Bak ben üşenmeden herkesi etiketliyorum, siz de üşenmeden bana isim önerin interiorarchitect Jellyfish_ @aylinnalpr 1cicek3bocek @insanbuL @idilduam @tulaykavas @batideniz @ALTINIM @semurcan @melda983 @melankolik_kedi @ipekm84 @kayacans @sheyma46 @Aryadeniz38 @beteray @sleek @primavera77 @yesil33 @Senam72015 @Seyda_Turker @sima88 @frontoza @sare_ @Nurmuratkf @subitkisi @Daisymom @plum88 @SOSYOLOG022 @dimplehawk
Cnm oncelikle rabbim sağlıklı evlat nasip etsin demek gerek dediğin gibi oğlu olan kız kızı olan oğlan ister bnm de bir oğlum var birde 6 aylık kız kaybım bende bu bebekte o kdr kız hissettim ki kusmam bile kızdaki gibiydi dr erkeğe benzitor diyince bir ağlamışım tovbe ettim sonra allahım affet diye olmayanları dusundum o kokuyu o duyguyu ttamayan insanlar var 2 oğlan anası olacağım sende 2 kız ama emin ol çok şanslısın kız çocuğu çok lazım sana onlat koşacak onlar ağlayacak sana rabbim yokluklarını aratmasın inş birde oğlun olur ileride ben sana oğlan formulu veririm :)Bu arada kızımız olacakmış doktor sandaviç gördüm dedi
Eltiminde oğlu olacakmış ikimizinde birer tane kızı var
O değil şimdi kaynanam onun oğlu olacak diye hazırlık yapacak bizim zaten kızımız varya hani olanları giydirsin diyecek ben şimdiden bunu düşünüyorum aptalmıyım neyim
Duamın önce ruh beden akıl ve aza sağlığı ama Rabbimde (cc) içimden geçeni biliyorua kızı olan oğlan ister oğlu olan kız
İşin ilginç tarafı hergören oğlun olacak dedi şu ana kadar galiba gönülde isteyince motive olmuşum halbuki evlat değilmi hepsi aynı ama insanoğlu değilmi olana kadar ağlar oluncada seçmek ister
Allah(cc)ım herkezin gönlünden geçeni versin inşallah
Doğu yeni doğmuştu hazirandıçok sıcak o senede imanılmaz ufacık sivriler uçuyor doğuyu ısırmışlar bnm ki aldı eline bir bez cani gibi vuruyor kufur ediyor bi yandan da yani erkeklr eğitimli cidden bu konudaBenim de eğitimli kocam var, böceği gördüğü yerde yok ediyor ben görmeden
Benim de eğitimli kocam var, böceği gördüğü yerde yok ediyor ben görmeden
hemen dün oğlum için yaptığım isimlerden sayayım :)
çınar
barış
yiğit
akın
ömür
aras
emre
eren
:) ben çınar adar koycam galiba adar kürtçe babamız beğendi :) ama hala bakma aşamasındayız
Beni etiketlememiste olsan soyliyimbiz erkek olsaydi Yusuf ya da Ertugrul koyacaktik
aynı durum bende de var canım aynı şekilde bende seslenerek hissetmeye çalışıyorum işte bi çınar yakın geldi banaBen genelde böyle şeyleri hislerimle karar veriyorum. Tek tek okuyorum mesela isimleri sesli bir şekilde, hatta sesleniyorum diğer odadaymış gibi ama yok hiçbiri yakın gelmiyor bana
Doğu koyKiiim bana kulağa hoş gelen, anlamı güzel bir erkek ismi öneriiirrr ??Arda diye düşünüyoruz ama alışamadım bir türlü o isme ya Hadi size güveniyorum, aslansınız siz. Bak ben üşenmeden herkesi etiketliyorum, siz de üşenmeden bana isim önerin interiorarchitect Jellyfish_ @aylinnalpr 1cicek3bocek @insanbuL @idilduam @tulaykavas @batideniz @ALTINIM @semurcan @melda983 @melankolik_kedi @ipekm84 @kayacans @sheyma46 @Aryadeniz38 @beteray @sleek @primavera77 @yesil33 @Senam72015 @Seyda_Turker @sima88 @frontoza @sare_ @Nurmuratkf @subitkisi @Daisymom @plum88 @SOSYOLOG022 @dimplehawk
aa bugün kontrole mi gideceksiiin hadi güzel haberlerle gel de keyfimiz gelsinAl benden de o kadar 2 gündür bayılazaaam! Doktora gitcem bugüne aldım kontrolümü sıkıntıdan
Ahahahahaha, bence kediye gerek yok kocan bile çığlık atıyorsa yaptığından utanır o böcek ve çekip giderBiz kocamla birlikte çığlık atıyoruz ahahahahha
ben kerem ismini çoook beğeniyorum ama görümcemin oğluşunun adı keremDoğu koyay o konuda bende çok aradayım pamir istedim eşim annem beenmedi doruk dusunuyoruz şu ara doğuya yakın diye :) tuğra,buğra,kerem,uraz,ayaz onerilerim bunlar canımcım
Ben genelde böyle şeyleri hislerimle karar veriyorum. Tek tek okuyorum mesela isimleri sesli bir şekilde, hatta sesleniyorum diğer odadaymış gibi ama yok hiçbiri yakın gelmiyor bana
Doğu koyay o konuda bende çok aradayım pamir istedim eşim annem beenmedi doruk dusunuyoruz şu ara doğuya yakın diye :) tuğra,buğra,kerem,uraz,ayaz onerilerim bunlar canımcım
Bende ayaz uraz bayılıyorım ama eşimin tarafı kedi gibi doğurdukları için isim kalmadı koyacakben kerem ismini çoook beğeniyorum ama görümcemin oğluşunun adı kerem
Ahahahahha seslenme olayını ben de yapıyorum bana da Deniz hala yabancı geliyo ama sanırım boş eve bağırdığımızdan ahahaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?