2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Ömer Alp
Yiğit
Eymen

aynı durum bende de var canım aynı şekilde bende seslenerek hissetmeye çalışıyorum işte bi çınar yakın geldi bana
bi de ben kendimi kıza o kadr kaptırmışım ki erkek ismi beğenemiyorum :)
Alakası yok onunla ya, kız isimleri çok janjanlı ama erkek isimleri öyle mi Çınar mesela çevremde o kadar çok var ki, bana hep diziyi hatırlatıyor Bu ara Poyraz koyuyorlar Poyraz Karayel dizisinden dolayı Amaaaan noname olsa ne olur ki

Aras,ayaz,Batuhan, burak, buğra,boğaç,koray,musap,kayra bunlar geldi aklıma bende erkek olsa isim düşinmemiştim bizim ailede erkeğe başkası koyuyo ismi çünkü

Bizde ege dusunuyoruz arda guzel aras olabilir:)

canım daha önce roni koyacaktım biliyorsun ki çalıntı oldu ona çok yakın ya bilemedim
Rodin anlamı çok hoştu bakmıştım ben çok istiyorum ama eşim çok tutucu isimler istemiyor okulda farklı davranırlar diyor çocuğa istanbulda zorluk çekebilir diye bende dusundum sonradan

Rodin anlamı çok hoştu bakmıştım ben çok istiyorum ama eşim çok tutucu isimler istemiyor okulda farklı davranırlar diyor çocuğa istanbulda zorluk çekebilir diye bende dusundum sonradan
bende o yüzden bi türkçe isim koymak istiyorum yanına ilerde ne olcağı bilinmez zorluk yaşamasın diye

Canım ben Arel ismini çok beğeniyorum, ayrıca oğlumun adı Görkem onu önerebilirim. Bir de Deniz ismi önerilerim arasında :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…