- 25 Mayıs 2013
- 14.025
- 20.707
- 598
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #39.961
O zaman süperHamilelikleri doğuma kdr giyebiliyorsun cnm zaten karın ve bel kısımları elastik oluyor ben doğurana kdr giydim hep kiloda alsan oluyor
Ya bana dorukta sıradan geliyor bazen isim turetmeye çalışıyorum o da olmuyorDoruk güzel isim evet, benim komşumun oğlunun adıAynı anda Doruk diye sesleniriz falan diye koymak istememiştim
Ömer AlpKiiim bana kulağa hoş gelen, anlamı güzel bir erkek ismi öneriiirrr ??Arda diye düşünüyoruz ama alışamadım bir türlü o isme ya Hadi size güveniyorum, aslansınız siz. Bak ben üşenmeden herkesi etiketliyorum, siz de üşenmeden bana isim önerin interiorarchitect @Catmom @aylinnalpr 1cicek3bocek @insanbuL @idilduam @tulaykavas @batideniz @ALTINIM @semurcan @melda983 @melankolik_kedi ipekm84 Sahihuban @sheyma46 @Aryadeniz38 @beteray @sleek @primavera77 @yesil33 Senam72015 @Seyda_Turker @sima88 @frontoza @sare_ @Nurmuratkf @subitkisi D Daisymom @plum88 @SOSYOLOG022 @dimplehawk
Ne demek istedin sen ?Yaaaaaaa çok şeysin biliyorsun di mi
Oğlumda 55 kilo hamile kaldım bunda 63 hala hamileliklerim oluyor için rahar alabilirsin cnm hadi guzel ciciler al :)O zaman süper
Şimdi çıkacam inşaallah alışverişe aklımda hep soru idi
Teşekkürler
Ertuğrul Biz de onu düşünüyoruz en baştan beriBeni etiketlememiste olsan soyliyimbiz erkek olsaydi Yusuf ya da Ertugrul koyacaktik
Bak ya bide sanssiz oldum iyimiVay arkadaş ya 50 tane isim etiketledim nasıl olmazsın sen aralarındaBu kadar mı şanssız olur bir insan ahaha
Alakası yok onunla ya, kız isimleri çok janjanlı ama erkek isimleri öyle miaynı durum bende de var canım aynı şekilde bende seslenerek hissetmeye çalışıyorum işte bi çınar yakın geldi bana
bi de ben kendimi kıza o kadr kaptırmışım ki erkek ismi beğenemiyorum :)
canım daha önce roni koyacaktım biliyorsun ki çalıntı oldu ona çok yakın ya bilemedimYa bana dorukta sıradan geliyor bazen isim turetmeye çalışıyorum o da olmuyor
interiorarchitect rodin koyabilirsin kuzu :)
Heyooo çok Mutlu oldumOğlumda 55 kilo hamile kaldım bunda 63 hala hamileliklerim oluyor için rahar alabilirsin cnm hadi guzel ciciler al :)
Aras,ayaz,Batuhan, burak, buğra,boğaç,koray,musap,kayra bunlar geldi aklıma bende erkek olsa isim düşinmemiştim bizim ailede erkeğe başkası koyuyo ismi çünküKiiim bana kulağa hoş gelen, anlamı güzel bir erkek ismi öneriiirrr ??Arda diye düşünüyoruz ama alışamadım bir türlü o isme ya Hadi size güveniyorum, aslansınız siz. Bak ben üşenmeden herkesi etiketliyorum, siz de üşenmeden bana isim önerin interiorarchitect @Catmom @aylinnalpr 1cicek3bocek @insanbuL @idilduam @tulaykavas @batideniz @ALTINIM @semurcan @melda983 @melankolik_kedi ipekm84 Sahihuban @sheyma46 @Aryadeniz38 @beteray @sleek @primavera77 @yesil33 Senam72015 @Seyda_Turker @sima88 @frontoza @sare_ @Nurmuratkf @subitkisi D Daisymom @plum88 @SOSYOLOG022 @dimplehawk
al benden de o kadr :)Bende ayaz uraz bayılıyorım ama eşimin tarafı kedi gibi doğurdukları için isim kalmadı koyacak
Bizde ege dusunuyoruz arda guzel aras olabilir:)Kiiim bana kulağa hoş gelen, anlamı güzel bir erkek ismi öneriiirrr ??Arda diye düşünüyoruz ama alışamadım bir türlü o isme ya Hadi size güveniyorum, aslansınız siz. Bak ben üşenmeden herkesi etiketliyorum, siz de üşenmeden bana isim önerin interiorarchitect @Catmom @aylinnalpr 1cicek3bocek @insanbuL @idilduam @tulaykavas @batideniz @ALTINIM @semurcan @melda983 @melankolik_kedi ipekm84 Sahihuban @sheyma46 @Aryadeniz38 @beteray @sleek @primavera77 @yesil33 Senam72015 @Seyda_Turker @sima88 @frontoza @sare_ @Nurmuratkf @subitkisi D Daisymom @plum88 @SOSYOLOG022 @dimplehawk
Rodin anlamı çok hoştu bakmıştım ben çok istiyorum ama eşim çok tutucu isimler istemiyor okulda farklı davranırlar diyor çocuğa istanbulda zorluk çekebilir diye bende dusundum sonradancanım daha önce roni koyacaktım biliyorsun ki çalıntı oldu ona çok yakın ya bilemedim
Bak ya bide sanssiz oldum iyimiBu arada Yagiz isminide cok begeniyorum.insallah yagiz bi oglun olur
Koyun canim cok guzel bence :)Ertuğrul Biz de onu düşünüyoruz en baştan beri
hiçç deme yaaaaaaaaaaaa :)Alakası yok onunla ya, kız isimleri çok janjanlı ama erkek isimleri öyle miÇınar mesela çevremde o kadar çok var ki, bana hep diziyi hatırlatıyor Bu ara Poyraz koyuyorlar Poyraz Karayel dizisinden dolayı Amaaaan noname olsa ne olur ki
bende o yüzden bi türkçe isim koymak istiyorum yanına ilerde ne olcağı bilinmez zorluk yaşamasın diyeRodin anlamı çok hoştu bakmıştım ben çok istiyorum ama eşim çok tutucu isimler istemiyor okulda farklı davranırlar diyor çocuğa istanbulda zorluk çekebilir diye bende dusundum sonradan
Canım ben Arel ismini çok beğeniyorum, ayrıca oğlumun adı Görkem onu önerebilirim. Bir de Deniz ismi önerilerim arasında :)Kiiim bana kulağa hoş gelen, anlamı güzel bir erkek ismi öneriiirrr ??Arda diye düşünüyoruz ama alışamadım bir türlü o isme ya Hadi size güveniyorum, aslansınız siz. Bak ben üşenmeden herkesi etiketliyorum, siz de üşenmeden bana isim önerin interiorarchitect @Catmom @aylinnalpr 1cicek3bocek @insanbuL @idilduam @tulaykavas @batideniz @ALTINIM @semurcan @melda983 @melankolik_kedi ipekm84 Sahihuban @sheyma46 @Aryadeniz38 @beteray @sleek @primavera77 @yesil33 Senam72015 @Seyda_Turker @sima88 @frontoza @sare_ @Nurmuratkf @subitkisi D Daisymom @plum88 @SOSYOLOG022 @dimplehawk
Aminn Rabbim burdaki herkesin bebegini sag saglim dunyaya gelmesini nasip etsinYaaaTeşekkür ederim güzel dileklerin için. Sağ salim kucağına almayı nasip etsin Allah senin de kızını, gerisini sen halledersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?