2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
O kelimeyi kullanma hayır onlar ilginç hayvanlar Kafası koptuğu halde yaşayabileni bile var düşünebiliyor musun Hem ilginç hem korkunçluuuu
Ay bende sendenim ya herkes gülüyor bana ben karıncadan bile korkarım kız bi kere kara fatma gördüm birinin evinde o gün bugündür huyluyum gidemedim bi kere eşimi eve çağırdım geçen sene yazlıktan dönerken ordan valizle böcek getirmişiz gördüm ahanda ddm oranın böceği valizi açtım düştü içinden ters döndü dahada dönemedi. Duze fenada bi böcek eşim geldi işten çağırdım o oldurdu öldüremem bile o derece ıyh içim bile kotu oluyor böcek diyince

İçin niye buruk tatlım deme öyle yeterki senin ve bebeğinin sağlığısihati yerinde olsun rRabbim neylerse ggüzeleyler içini daraltipda miniginide üzme annesi tulaykavas
Sağol canım. Tabi ki herşeyde vardır bir hayır diyoruz. Çok şükür Allahım bebeğimde şimdilik bir sorun yok. O benim herşeyim...

Sormazmiyim ama bi sebep gosteemedile r hersey güzel simdilik şükürler olsun haftaya isede basliycam inşallah
Sen nasıl oldun

Çok şükür daha iyiyim ben de...
Eş biraz çıkmış yukarı
Yavrum da iyi keyfi yerinde bin şükür
Yavaştan kalkıyorum artık
Bugün inşaallah haftalar sonra dışarıya çıkacağım
İniaallah bir daha sorun yaşamayız

Bende hep yanlarda hissediyorum transversiyon duruşta sanırım daha çok dönerler hayırlı haberlerle gel cnm inşallah maşallah kızına bu arada net kız dimi çok dondu cinsiyetler :)
valla cnm 16.haftada kendi dr um %100 net kız demişti.18.haftada grip oldum bir dr daha gittim. o da kız demişti.dün de 20.haftam bitti dr bebeğiniz kız dedi.artık şüphem yok.sadece sağlıklı sıhhatli olsunn hepimizinki inşallahhh...ayrıntılı fobisi yaşıyorum.duyduklarımdan sonra maalesef (

her sabahh gözümü açaraçmaz bebeğimin hareketlerini hissetmek muhteşem...sanki babasına kur yapıyor canım kızım...muhteşem bir duygu..günaydın,harika haftasonu dilerim herkese

sanırım sizin 4d ayrıntılıya gittik herzamanki gibi aynı ultrasyondu bizim, sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Evet 4d bayaa net girunuyodu bebek cok tesekkurler insallah hepimiz bebeklerimize sağlikla kavusuruz

Daha değişmez minnakın :) hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallah bnm de ayrıntılı olayı çok kafamı bulandırıyor kaybımda olduğu için bnm için dönüm noktası Allah hayırlı güzel haberlerle çıkmayı nasip etsin cümlemize evlat bambaşka bişi onu hissetmek yetiyor kaybetme korkusu adına

Eki Görüntüle 1783806 Kizlar ayrintiliya gittik bgn simdilik cok sukur hersey normal 24 cm 320 gr oglus size el salliyo:) 35 dk surdu doktordan cok memnun kaldim
Anaamm kurban olurum ağza burna :) renkli olayına bayılıyorum nasıl görüyorsan öyle çıkıyor oğlum aynı uyur hala gözleri yarı açık Allah ım sağlık sıhhatle kucağına almayı nasip etsin kuzum darısı bizlere inşallah maşallah bebişine

Ayy bizz kimseye benzetemedik bebeği:) insallah canim hepimiz sorunsuz sekilde kucağimiza aliriz bebisler elini emiyo doktor karmima vurunca cekiyo cok garip yaa

Yok yok çekiyor bizi böyle olaylar 100 kişinin ortasına bir ^^ilginç hayvan^^ koysunlar 99 kişiye değil de bize gelir direkt Geçen yeşillik aldım pazardan, attım arabanın arkasına geldim eve poşetleri alıp çıkaracağım 97597328598 tane sümüklü böcek çıkmışlar yeşilliklerin üstüne fink atıyorlar Ondan sonrası malum, korkanlar bilir o yüzden anlatmayacağım o sahneyi

Şimdi detaylı kağıtlarıma baktım oğlumda 22+3 te girmişim 532 gr 27 cm miş

Kızda 22 de girmişim 385 gr 24 cm miş

Bakalım bu bebişimin ölçümleri nasıl çıkacak

Banada denk geldi solucan gibi şeyler attım çöpe direk ne yıkarım ne yerim paratoner gibiyiz çekiyoruz direk galiba kız misafirleri iyi ağırladın mı bakim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…