- 23 Şubat 2011
- 7.748
- 6.019
- 398
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #39.901
Ay bende sendenim ya herkes gülüyor bana ben karıncadan bile korkarım kız bi kere kara fatma gördüm birinin evinde o gün bugündür huyluyum gidemedimO kelimeyi kullanma hayır onlar ilginç hayvanlarKafası koptuğu halde yaşayabileni bile var düşünebiliyor musun Hem ilginç hem korkunçluuuu
Sağol canım. Tabi ki herşeyde vardır bir hayır diyoruz. Çok şükür Allahım bebeğimde şimdilik bir sorun yok. O benim herşeyim...İçin niye buruk tatlım deme öyle yeterki senin ve bebeğinin sağlığısihati yerinde olsun rRabbim neylerse ggüzeleyler içini daraltipda miniginide üzme annesitulaykavas
Rica ederim canim cok fena pozlar dokror karnima vura vura uyandirdi miskini:)Çok teşekkürler canım haber verdiğin için :) Ayrıca her şeyin yolunda olmasına çok sevindim :) Pozlar da harika yaaa
Sormazmiyim ama bi sebep gosteemedile r hersey güzel simdilik şükürler olsun haftaya isede basliycam inşallah
Sen nasıl oldun
kız güzeli oğluşun diyelim o halde ağustos doğumlu mu oluyor yanı?
Benim oğlum 2014 agustos doğumlu.
Maşallah kızına da oğluna da ne güzel ya
Internette vardir canim ben hic yapmadim kalip cikariyosun once kartondan sonra kes yapistir basit aslindaayyyyy bayıldımmmm nasıl yapıyıor acaba nette yapılışı falan varmı çok güzelmişşşşş
valla cnm 16.haftada kendi dr um %100 net kız demişti.18.haftada grip oldum bir dr daha gittim. o da kız demişti.dün de 20.haftam bitti dr bebeğiniz kız dedi.artık şüphem yok.sadece sağlıklı sıhhatli olsunn hepimizinki inşallahhh...ayrıntılı fobisi yaşıyorum.duyduklarımdan sonra maalesefBende hep yanlarda hissediyorum transversiyon duruşta sanırım daha çok dönerler hayırlı haberlerle gel cnm inşallah maşallah kızına bu arada net kız dimiçok dondu cinsiyetler :)
sanırım sizin 4d ayrıntılıya gittik herzamanki gibi aynı ultrasyondu bizim, sağlıkla kucağına alırsın inşallahEki Görüntüle 1783806 Kizlar ayrintiliya gittik bgn simdilik cok sukur hersey normal 24 cm 320 gr oglus size el salliyo:) 35 dk surdu doktordan cok memnun kaldim
Evet 4d bayaa net girunuyodu bebek cok tesekkurler insallah hepimiz bebeklerimize sağlikla kavusuruzsanırım sizin 4d ayrıntılıya gittik herzamanki gibi aynı ultrasyondu bizim, sağlıkla kucağına alırsın inşallah
masallaahhhEki Görüntüle 1783806 Kizlar ayrintiliya gittik bgn simdilik cok sukur hersey normal 24 cm 320 gr oglus size el salliyo:) 35 dk surdu doktordan cok memnun kaldim
Cok tesekkurler canimmasallaahhhGozun aydin canimm
GünaydıınnSeni kim koruyacak peki yavru kuş ?
Daha değişmez minnakın :) hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallah bnm de ayrıntılı olayı çok kafamı bulandırıyor kaybımda olduğu için bnm için dönüm noktası Allah hayırlı güzel haberlerle çıkmayı nasip etsin cümlemize evlat bambaşka bişi onu hissetmek yetiyor kaybetme korkusu adınavalla cnm 16.haftada kendi dr um %100 net kız demişti.18.haftada grip oldum bir dr daha gittim. o da kız demişti.dün de 20.haftam bitti dr bebeğiniz kız dedi.artık şüphem yok.sadece sağlıklı sıhhatli olsunn hepimizinki inşallahhh...ayrıntılı fobisi yaşıyorum.duyduklarımdan sonra maalesef(
Anaamm kurban olurum ağza burna :) renkli olayına bayılıyorum nasıl görüyorsan öyle çıkıyorEki Görüntüle 1783806 Kizlar ayrintiliya gittik bgn simdilik cok sukur hersey normal 24 cm 320 gr oglus size el salliyo:) 35 dk surdu doktordan cok memnun kaldim
Ayy bizz kimseye benzetemedik bebeği:) insallah canim hepimiz sorunsuz sekilde kucağimiza aliriz bebisler elini emiyo doktor karmima vurunca cekiyo cok garip yaaAnaamm kurban olurum ağza burna :) renkli olayına bayılıyorum nasıl görüyorsan öyle çıkıyoroğlum aynı uyur hala gözleri yarı açık Allah ım sağlık sıhhatle kucağına almayı nasip etsin kuzum darısı bizlere inşallah maşallah bebişine
Ay bende sendenim ya herkes gülüyor bana ben karıncadan bile korkarım kız bi kere kara fatma gördüm birinin evinde o gün bugündür huyluyum gidemedimbi kere eşimi eve çağırdım geçen sene yazlıktan dönerken ordan valizle böcek getirmişiz gördüm ahanda ddm oranın böceği valizi açtım düştü içinden ters döndü dahada dönemedi. Duze fenada bi böcek eşim geldi işten çağırdım o oldurdu öldüremem bile o derece ıyh içim bile kotu oluyor böcek diyince
Banada denk geldi solucan gibi şeyler attım çöpe direk ne yıkarım ne yerim paratoner gibiyiz çekiyoruz direk galiba kız misafirleri iyi ağırladın mı bakim :)Yok yok çekiyor bizi böyle olaylar100 kişinin ortasına bir ^^ilginç hayvan^^ koysunlar 99 kişiye değil de bize gelir direkt Geçen yeşillik aldım pazardan, attım arabanın arkasına geldim eve poşetleri alıp çıkaracağım 97597328598 tane sümüklü böcek çıkmışlar yeşilliklerin üstüne fink atıyorlar Ondan sonrası malum, korkanlar bilir o yüzden anlatmayacağım o sahneyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?