- 31 Aralık 2014
- 1.930
- 3.340
- 133
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #39.921
Aynı şey arkadaşımın da başına geldi,hem de usg cihazların çok net olduğu özel bir hastanede. 15+5 haftasında doktoru yüzde yüz kız artık kesinlikle değişmez demiş hatta ayrıntıları bile göstermiş bunlar vajinal bilmem ne bunlar dudaklar diye,fakat 18.haftasında çocuğun pipisi çıkmış ve ben yanılmam diyen doktoru bile şaşırıp kalmış. O pipiler sonradan nasıl çıkıyor ben de anlamadım ama demek ki herşeye rağmen yanılmalar olabiliyormuş.Canım 16 da bacak arası boş dedi.% 100 kız dedi. 20 de dolmuş bacak arası erkek oldu... İçini ferah tut inşallah değişmez Canım.
Banada denk geldi solucan gibi şeyler attım çöpe direk ne yıkarım ne yerim paratoner gibiyiz çekiyoruz direk galiba kız misafirleri iyi ağırladın mı bakim :)
Doğu babasına benziyordu halada aynı :) sonlara doğru girersen renkli ultrasona o zaman anlarsın kime benzediğini :) çok şirinler ya ben ağlamıştım çok duygulandım oğlumda oğlum gozlerini elleriyle kapıyordu :) dil çıkarıyordu kurban olurum Allah ın verdiğine annelik çok güzel birşey Allah kimsenin kucağını boş bıralmasınAyy bizz kimseye benzetemedik bebeği:) insallah canim hepimiz sorunsuz sekilde kucağimiza aliriz bebisler elini emiyo doktor karmima vurunca cekiyo cok garip yaa
O kdr da yapsınlar yaniE herhaldeSağ olsunlar fazla kaldırmadılar yerimden, çayı biten kalkıp kendi aldı Sevdim ben bu işi
Hamilelikleri doğuma kdr giyebiliyorsun cnm zaten karın ve bel kısımları elastik oluyor ben doğurana kdr giydim hep kiloda alsan oluyorKozlar hamile kıyafeti Nasıl seçilir
Şimdi aldığımız şey iki ay sonra da giyilir mi?
Benim kotlar pantolonlar olmuyor hiç.:
Eşofman aldım iki tane ama gel de onlar giyilmiyor ..
fikir alabilir miyim?
Yahu çözemediği ben bu hipotroid olayını şimdiye kadar bişey yoktu ve hamile kalmadan 8 ay önceden baktırdım herşey normaldi
Bugün gittim kendim kaşındın bi bakalım diye ve tesadüfi oldu ya baktırmasaydım nolacak yani
Doktorlar mı bişey bilmiyor yoksa bu normalmi süreç içerisinde anlamıyorum
Bildiğim bişey var iyi doktor yok denecek kadar az ellerinin altında her bişey var yorumlayacak adam yok
Bişey olacağına inanmıyorum ama ihmal etmemek için bide troid ilacı başlıcaz hadi hayırlısı Allah (cc)hepimizin yardımcısı olsun offf off
Yok yok çekiyor bizi böyle olaylar100 kişinin ortasına bir ^^ilginç hayvan^^ koysunlar 99 kişiye değil de bize gelir direkt Geçen yeşillik aldım pazardan, attım arabanın arkasına geldim eve poşetleri alıp çıkaracağım 97597328598 tane sümüklü böcek çıkmışlar yeşilliklerin üstüne fink atıyorlar Ondan sonrası malum, korkanlar bilir o yüzden anlatmayacağım o sahneyi
Yaa Allah esirgesin onlariAmin insaalah cnm senin kontrolunde sorunsuz gecerDoğu babasına benziyordu halada aynı :) sonlara doğru girersen renkli ultrasona o zaman anlarsın kime benzediğini :) çok şirinler ya ben ağlamıştım çok duygulandım oğlumda oğlum gozlerini elleriyle kapıyordu :) dil çıkarıyordu kurban olurum Allah ın verdiğine annelik çok güzel birşey Allah kimsenin kucağını boş bıralmasın
Ben de öldüremem ki, kıyamadığımdan olsa keşke ama neredeeeTünaydın güzel anneler ve de bebişleri... Herkese mutlu mesut bir haftasonu diliyorum inş.
Off yalnız değilmişim. Benim de ödüm kopar.1cicek3bocek gibi öldürmekten bile korkarım. Evimin yanında boş bir arazi var kelebek, böcük falan oluyor bu yüzden tüm pencerelerim, balkon kapılarım tellidir. Korktuğum için de gelir hep beni bulur ilginç böcükler Ama bu korkularımın kızçeme geçmesini istemiyorum ya. Korku öğrenilen bir durum sonuçta. Aman diyim çocuklara yansıtmamaya çalışın. Benim annem de çok tırsaktır kesin ondan ben de böyleyim
Evli derken soyle anlatiyim birlikte yasiyoruz herkes bizi evli biliyor ama nikahimiz yok kusuruma bakma cok gec cvp verdim o kadar mutsuzum ki cogu zaman foruma girip bakmiyorum bileevli misiniz siz?
Ben de öldüremem ki, kıyamadığımdan olsa keşke ama neredeeeEn kötüsü yalnızken baş başa kalmak onlarla Benim de evim öyle, her pencerede ve balkonda sineklik
Doğu geçenlerde sineği eliyle oldurduTünaydın güzel anneler ve de bebişleri... Herkese mutlu mesut bir haftasonu diliyorum inş.
Aslında doktorlar ilk tahliller içinde istiyorlar. Enteresan istememiş olması. Çünkü bebek gelişimi üzerinde etkisi var. İhmal etme, hemen endokrinoloji baksın ve başla ilacına inş.
Off yalnız değilmişim. Benim de ödüm kopar.1cicek3bocek gibi öldürmekten bile korkarım. Evimin yanında boş bir arazi var kelebek, böcük falan oluyor bu yüzden tüm pencerelerim, balkon kapılarım tellidir. Korktuğum için de gelir hep beni bulur ilginç böcükler Ama bu korkularımın kızçeme geçmesini istemiyorum ya. Korku öğrenilen bir durum sonuçta. Aman diyim çocuklara yansıtmamaya çalışın. Benim annem de çok tırsaktır kesin ondan ben de böyleyim
Ayy inşallahh cnmYaa Allah esirgesin onlariAmin insaalah cnm senin kontrolunde sorunsuz gecer
Yalnız çok andınız adlarını. Bu kadar üstüne konusunca, dusununce kesin bi tsne görürüm ben! Hepimiz göreceğiz bugün! Görürsünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?