2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Canım 16 da bacak arası boş dedi.% 100 kız dedi. 20 de dolmuş bacak arası erkek oldu... İçini ferah tut inşallah değişmez Canım.
Aynı şey arkadaşımın da başına geldi,hem de usg cihazların çok net olduğu özel bir hastanede. 15+5 haftasında doktoru yüzde yüz kız artık kesinlikle değişmez demiş hatta ayrıntıları bile göstermiş bunlar vajinal bilmem ne bunlar dudaklar diye,fakat 18.haftasında çocuğun pipisi çıkmış ve ben yanılmam diyen doktoru bile şaşırıp kalmış. O pipiler sonradan nasıl çıkıyor ben de anlamadım ama demek ki herşeye rağmen yanılmalar olabiliyormuş.

Banada denk geldi solucan gibi şeyler attım çöpe direk ne yıkarım ne yerim paratoner gibiyiz çekiyoruz direk galiba kız misafirleri iyi ağırladın mı bakim :)

E herhalde Sağ olsunlar fazla kaldırmadılar yerimden, çayı biten kalkıp kendi aldı Sevdim ben bu işi

Kozlar hamile kıyafeti Nasıl seçilir

Şimdi aldığımız şey iki ay sonra da giyilir mi?

Benim kotlar pantolonlar olmuyor hiç.:

Eşofman aldım iki tane ama gel de onlar giyilmiyor ..

fikir alabilir miyim?

Ayy bizz kimseye benzetemedik bebeği:) insallah canim hepimiz sorunsuz sekilde kucağimiza aliriz bebisler elini emiyo doktor karmima vurunca cekiyo cok garip yaa
Doğu babasına benziyordu halada aynı :) sonlara doğru girersen renkli ultrasona o zaman anlarsın kime benzediğini :) çok şirinler ya ben ağlamıştım çok duygulandım oğlumda oğlum gozlerini elleriyle kapıyordu :) dil çıkarıyordu kurban olurum Allah ın verdiğine annelik çok güzel birşey Allah kimsenin kucağını boş bıralmasın

Kozlar hamile kıyafeti Nasıl seçilir

Şimdi aldığımız şey iki ay sonra da giyilir mi?

Benim kotlar pantolonlar olmuyor hiç.:

Eşofman aldım iki tane ama gel de onlar giyilmiyor ..

fikir alabilir miyim?
Hamilelikleri doğuma kdr giyebiliyorsun cnm zaten karın ve bel kısımları elastik oluyor ben doğurana kdr giydim hep kiloda alsan oluyor

tulaykavas ablan sen hala üzülüyor musun ya etme öyle cnm rabbim sağlık versin bende çok istedim kız olmadı alıştım bunada nasipten ötesi yok kıyafet falan almıştın ondan brzds buruk oldun sen sağlık dilemek gerek sadece

Tünaydın güzel anneler ve de bebişleri... Herkese mutlu mesut bir haftasonu diliyorum inş.

Aslında doktorlar ilk tahliller içinde istiyorlar. Enteresan istememiş olması. Çünkü bebek gelişimi üzerinde etkisi var. İhmal etme, hemen endokrinoloji baksın ve başla ilacına inş.

Off yalnız değilmişim. Benim de ödüm kopar. 1cicek3bocek gibi öldürmekten bile korkarım. Evimin yanında boş bir arazi var kelebek, böcük falan oluyor bu yüzden tüm pencerelerim, balkon kapılarım tellidir. Korktuğum için de gelir hep beni bulur ilginç böcükler Ama bu korkularımın kızçeme geçmesini istemiyorum ya. Korku öğrenilen bir durum sonuçta. Aman diyim çocuklara yansıtmamaya çalışın. Benim annem de çok tırsaktır kesin ondan ben de böyleyim

Yaa Allah esirgesin onlariAmin insaalah cnm senin kontrolunde sorunsuz gecer

Bu arada kızımız olacakmış doktor sandaviç gördüm dedi
Eltiminde oğlu olacakmış ikimizinde birer tane kızı var
O değil şimdi kaynanam onun oğlu olacak diye hazırlık yapacak bizim zaten kızımız varya hani olanları giydirsin diyecek ben şimdiden bunu düşünüyorum aptalmıyım neyim
Duamın önce ruh beden akıl ve aza sağlığı ama Rabbimde (cc) içimden geçeni biliyorua kızı olan oğlan ister oğlu olan kız
İşin ilginç tarafı hergören oğlun olacak dedi şu ana kadar galiba gönülde isteyince motive olmuşum halbuki evlat değilmi hepsi aynı ama insanoğlu değilmi olana kadar ağlar oluncada seçmek ister
Allah(cc)ım herkezin gönlünden geçeni versin inşallah

Ben de öldüremem ki, kıyamadığımdan olsa keşke ama neredeee En kötüsü yalnızken baş başa kalmak onlarla Benim de evim öyle, her pencerede ve balkonda sineklik

Ben de öldüremem ki, kıyamadığımdan olsa keşke ama neredeee En kötüsü yalnızken baş başa kalmak onlarla Benim de evim öyle, her pencerede ve balkonda sineklik

Yalnız çok andınız adlarını. Bu kadar üstüne konusunca, dusununce kesin bi tsne görürüm ben! Hepimiz göreceğiz bugün! Görürsünüz

Doğu geçenlerde sineği eliyle oldurdu o korkmuyor hiç ben o olen sineği alana kdr peçeteyle ordan canım çıktı valla

Kiiim bana kulağa hoş gelen, anlamı güzel bir erkek ismi öneriiirrr ?? Arda diye düşünüyoruz ama alışamadım bir türlü o isme ya Hadi size güveniyorum, aslansınız siz. Bak ben üşenmeden herkesi etiketliyorum, siz de üşenmeden bana isim önerin interiorarchitect Jellyfish_ @aylinnalpr 1cicek3bocek insanbuL idilduam tulaykavas @batideniz ALTINIM semurcan M melda983 melankolik_kedi ipekm84 Sahihuban sheyma46 @Aryadeniz38 beteray sleek primavera77 yesil33 Senam72015 Seyda_Turker sima88 @frontoza @sare_ @Nurmuratkf subitkisi D Daisymom plum88 SOSYOLOG022 dimplehawk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…