2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
aynen valla sinir bozucu bi durum anasıyla babasından başkası o hakka sahip değil cinayet çıkar valla
Ben de eşime dyrm 9 ay Taşyrm bi sürü hayalim var ama seslenilecek ismi onlar koyuyo napalım aile yarısı işte bişeyler değişmiyo yine ben iyim doğumdan önce Eylül sena die herkese söyledik bunu da ilk yapan benim ailede mutluyum gururluyum

@jindam bilir bizim taraflarda doğulular farklı isimleri zor telaffuz eder ne desek kaynana soyleyemiyor tabi ddm haydar su koyucaz beğenmedi o kdr inandı koyacağımıza doğu ya bile dogi der zaten kendisi bide değiştirirler bazı isimleri şiveleriyle

Aman yok boşver, ortak bir karar verelim sonra başımıza kakar bu adamlar Allah'tan tutturmuyorlar babamın adı, dıdımın adı diye
Deniz ismine biraz,daha ılımlı bakalım ne olacak tutturdu ilk çocuğun adını sen koydun bunu ben koyacam diye... Aynen şükür öyle onun adı bunun adı diye tutturmuyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…