- 15 Şubat 2011
- 7.018
- 13.025
- 248
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #41.141
semurcan 1 saat dinledi beni candır ya :) kendime geldim valla siz bir gvn1907 katlanamıyorsunuz kızceğiz beni 1 saat dinledi :)
Sucumu kabul ediyorum amainteriorarchitect Super_anne1411 DraconianX @gvn1907 idilduam @Aryadeniz38 M melda983
Allah sizi ne yapmaya kızlar. Şu 20sayfa kadar muhabbetinizi okuyacam diye kaptirdim telefona kendimi.sizin yüzünuzden kocam küstü banane vardı bu kadar çok muhabbet edecek hayınlarr
Günaydın ablacım çok geçmiş olsun... Sana da güzel günler :)Günaydın canlar.... Kahvaltı yaptım şimdi acayip bir miğde ağrısı çekiyorum... Offf nefes alamıyorum. İş yerindeki doktorumuz rennie verdi inşallah rahatlar... Herkese güzel birgün diliyorum...
Ortalığı baya dağıtmisiz gençler 350 msjKızlar dün akşam bi girmedim topiğe ortalık toz duman...Okuyamadım valla 350 tane mesaj vardı...
Allah muhebbetinizi arttırsın, ağzımızın tadı hiç bozulmasın, neşemiz bol olsun...
Bak bana satasio hala yaSucumu kabul ediyorum amaidilduam cok yuklendi bi susmadi cevap vermek zorunda kaldim :)
Amin canım hiç susmamislar dimi bende şikayetçiyimKızlar dün akşam bi girmedim topiğe ortalık toz duman...Okuyamadım valla 350 tane mesaj vardı...
Allah muhebbetinizi arttırsın, ağzımızın tadı hiç bozulmasın, neşemiz bol olsun...
Amiiinnn♥Kızlar dün akşam bi girmedim topiğe ortalık toz duman...Okuyamadım valla 350 tane mesaj vardı...
Sen ne zaman susmayı düsünüyosun yaAmin canım hiç susmamislar dimi bende şikayetçiyim
Bana faydası olmayan yemegi tatlıyı napim benBak bana satasio hala ya2 çeşit yemek 1 çeşit tatlı yaptım ewi topladım siz burda çene çalın anca
Günah kecisi biz olduk dimi :))Ortalığı baya dağıtmisiz gençler 350 msjSuper_anne1411 @gvn1907 amin ablacım aminn enerjimiz hiç düşmesin inşallah
Super_anne1411 canım sorumu yanıtsız birakmadigin için tesekkur ederim ben Dr.ma bir danisayim buarda topik arkadaslarim yarın 13.30 da ayrıntılım var dualarinizda bana ve minnakimada yer verir misiniz buna ihtiyacim var heyecandan uykuda gelmiyor hepinizi opuyorum şimdilik saglicakla kalin
Bende sizi kocaman öpüyorum tatlımmm yok yok gitmiyorum hiç bi yere Buralardaym :)
Günaydın canlar.... Kahvaltı yaptım şimdi acayip bir miğde ağrısı çekiyorum... Offf nefes alamıyorum. İş yerindeki doktorumuz rennie verdi inşallah rahatlar... Herkese güzel birgün diliyorum...
Öyleyse ne Demiş atalar cahille sohbet etme canım sıkılır camla taharet olma g.... Yırtılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?