2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
kizlar hepinize gunaydin.
bu sabah ozellikle bir kitap tavsiyesinde bulunmak istedim. Ucakta basladim ve vakit yetersizliginden 3 gunde bitirebildim, dun aksam son satiri okudum ve agladim. Ozellikle esi kitap okumayi seven ve erkek bebek bekleyen annelerin eslerine almalarini da tavsiye ederim.

Kirmizi sacli kadin - Orhan Pamuk

Kızlar dün akşam bi girmedim topiğe ortalık toz duman... Okuyamadım valla 350 tane mesaj vardı...
Allah muhebbetinizi arttırsın, ağzımızın tadı hiç bozulmasın, neşemiz bol olsun...
Ortalığı baya dağıtmisiz gençler 350 msj Super_anne1411 @gvn1907 amin ablacım aminn enerjimiz hiç düşmesin inşallah

Hayırlı sabahlaaaaaaaaaaaar....

İnş. güzel haberlerle gelirsin, Allah yardımcınız olsun

Bende sizi kocaman öpüyorum tatlımmm yok yok gitmiyorum hiç bi yere Buralardaym :)

Gerçekten erkenden de gelmişsin

Günaydın canlar.... Kahvaltı yaptım şimdi acayip bir miğde ağrısı çekiyorum... Offf nefes alamıyorum. İş yerindeki doktorumuz rennie verdi inşallah rahatlar... Herkese güzel birgün diliyorum...

Geçmiş olsun. Ben nerdeyse her yemekten sonra alıyorum rennie ya da gaviscon. Fena midem yanıyor yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…