- 20 Temmuz 2013
- 9.147
- 11.375
- 248
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #41.121
Benim okul haziranin ilk haftası bitiyo canımBenim de çok şükür bişey demiyo hatta yardım ediyo gelip okuldan falan alıyo da ihmal ettiğimi düşünyrm üzülyrm bi de senin okul ne zaman bitiyo ben son haftalarda bebek iyice bğyüyeceği için çok korkyrm
Sen ayrıntılıya gitmeden mi anladı sorunu yoksa ikinci kez mi gitcksin ben de denemeye çalıştım ama pes ettim pzt özele gitcm artık hiç bi testi yaptırmadım doktor en azından ayrıntılıyı yaptır dedi
Bende sizi kocaman öpüyorum tatlımmm yok yok gitmiyorum hiç bi yere Buralardaym :)interiorarchitect yanlışlıkla bi daha etiketlemişim nasıl olmuşsa k.b öpyrz seni ve bebeğini boş yere bildirirm geldi şimdi sana bu ara da hiç yere gitme uğururmuzsun topigin o zor cinsiyet bilmeden geçen günlerde bizi heyecanlandırmanı unutmadık
İnanmıyorummmmm bi aile Saadetini bozdukinteriorarchitect @aylinnalpr @DraconianX @gvn1907 @idilduam L Light Of God @melda983
Allah sizi ne yapmaya kızlar. Şu 20sayfa kadar muhabbetinizi okuyacam diye kaptirdim telefona kendimi.sizin yüzünuzden kocam küstü banane vardı bu kadar çok muhabbet edecek hayınlarr
Canım benim hadi hayirli sonuçlarla gel insallah dualarımız seninle ve miniginle@aylinnalpr canım sorumu yanıtsız birakmadigin için tesekkur ederim ben Dr.ma bir danisayim buarda topik arkadaslarim yarın 13.30 da ayrıntılım var dualarinizda bana ve minnakimada yer verir misiniz buna ihtiyacim var heyecandan uykuda gelmiyor hepinizi opuyorum şimdilik saglicakla kalin
Canım inşallah çok güzel haberlerle döneceksin merakla bekliyoruz haberlerini@aylinnalpr canım sorumu yanıtsız birakmadigin için tesekkur ederim ben Dr.ma bir danisayim buarda topik arkadaslarim yarın 13.30 da ayrıntılım var dualarinizda bana ve minnakimada yer verir misiniz buna ihtiyacim var heyecandan uykuda gelmiyor hepinizi opuyorum şimdilik saglicakla kalin
@aylinnalpr canım sorumu yanıtsız birakmadigin için tesekkur ederim ben Dr.ma bir danisayim buarda topik arkadaslarim yarın 13.30 da ayrıntılım var dualarinizda bana ve minnakimada yer verir misiniz buna ihtiyacim var heyecandan uykuda gelmiyor hepinizi opuyorum şimdilik saglicakla kalin
Öyle mi? Ne alaka? İster girerim ister girmem. Ya da girerim okurum ama yazmak zorunda değilim... Ne kadar saçma... Benim burda zaten yasak gündüzleri giremiyorum akşamda sadece bakıyordum. Bakmam bundan sonra çokta tınnn... Burası bana yetiyor zaten... Seviyorum sizleri...tulaykavas fb grubundan aktif olmayanları çıkardıklarını yazmışlardı mantıkları bu sanırım. Herkes oturup btn gün yazmak zorunda bende çıkacağım kendim. Biri yazmıştı ki herks belli kişilerle konuşuyor falan atladım hemen yazdım birkaç kelime çokta lazım değil açıkçası çıkarsınlar salla
Herkes bu adamı diyo ya hayırdır inşallah. Eşimle görüşeyim de gideriz canım sağol.
kizlar sag olun, cok mahcup oldum. cok tesekkur ederim.semurcan candır can simidi gibi Hatun'dur:) güven verir dinler iyi gelir onunla konuşmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?