2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Bi ben çok işsiz kalamadım doğum iznine çıksakta yatsak biraz yhaa kızlar doğum parası nekadar yaıyo nasıl hesaplanıyoya bilen varmı
4 aylık maaşınız kadar alınıyormuş. Hepsi doğum izni biterken alınıyormuş bir de. 2 bin tl maaşınız varsa toplu 8 bin tl bir rakam alırsınız.

4 aylık maaşınız kadar alınıyormuş. Hepsi doğum izni biterken alınıyormuş bir de. 2 bin tl maaşınız varsa toplu 8 bin tl bir rakam alırsınız.

maaşta agi yol falan içindeye onlarda hesplanıyormu acaba onları çıkartıptamı hesaplıyorlar acaba

maaşta agi yol falan içindeye onlarda hesplanıyormu acaba onları çıkartıptamı hesaplıyorlar acaba
Bu bilgiyi muhasebecimizden almıştım. Brüt ücret baz alınıyormuş. SGK bordronda görünen tutar brüt ücretindir.

1.500 TL net maaş alan evli ve çocuksuz Kadının alacağı doğum parası;
Doğum Raporu Gün Sayısı: 112 gün

Son 3 Aylık Toplam Brüt Maaş Miktarı : 6,294,51 TL (Aylık brüt maaş 2,098,17 TL baz alınmıştır)

Son 3 Aylık Ödenen SSK Prim Gün Sayısı: 30 gün

Doğum için Ayakta Tedavi Doğum Parası Tutarı: 5,222,11 TL

Doğum için Yatarak Tedavi Doğum Parası Tutarı: 3,916,58 TL

Kızlar Günaydın iyi haberlerle geldim. Dün bi doktora daha gittik cocuk cerrahına. Diyo ki doğumdan hemen sonra ameliyat ederiz sapasağlam olur diyo. Daha önce defalarca yapmış. Tabi 2 saat konuştuk ama özeti bu. Çok zor günler geçireceğiz doğumum sezeryan olacak bebek doğar doğmaz ameliyat olcak vs vs ama hepsi bitecek hepsi geçecek ve kızım sapasağlam olcak allahın izniyle.iyi düşünüp duaları aksatmamalıyız arkadaşlar. Durum tabi ki sıkıntılı ama bu doktor bize çok büyük umut oldu.
semurcan canım inşallah en kısa zamanda görürsün bu yazdığımı. Sana da moral olur inşallah

Güzel haberrr en sevdiğimiz :) Çok sevindim, o güzel kızını sağlıkla büyüteceksin ben inanıyorum :)

Canimmm çok sevindim inan iyi habere. allah kolaylıkla bu sureci atlatıp güzel günlere gotursun inşallah.

Okurken nasıl heyecanlandm anlatamam cok sükür güzel haber :)evet zor gunler bekliyo sizi ama en sonunda saglıklı olacak birlikte mutlulukla büyüyeceksiniz insallah ♥

Canım inan çok sevindim. Herşey güzel olacak Allahın izniyle... Kızına sağ salim kavuşacaksın...

Günaydın canlar.... Kahvaltı yaptım şimdi acayip bir miğde ağrısı çekiyorum... Offf nefes alamıyorum. İş yerindeki doktorumuz rennie verdi inşallah rahatlar... Herkese güzel birgün diliyorum...

Canım rennie tablet iyi geliyor, ama gavisondan da çok memnunum ben yoğun kıvamlı olduğu için hemen etki ediyor, çantamda tutuyorum hep nereye gitsem...

matsiyahoje canım hayırlı olsun :) inan çok sevindim bak gördün mü herşey çok güzel olacak; tüm süreçleri atlatacaksınız

Ohhhh be işte bu ! çok sevindim ya Koş hemen ceviz, fındık, badem at ağzına üstüne de muz ye Çok iyi baaak ona annesi

Çok şükür Can'ım ne güzel bir haber bu... Akşam senin için yine dua etmiştim hep aklımdasın, inşallah daha güzel haberler de alacağız hep birlikte :)

@tombik canım Allah a şükür bak gün doğmadan neler doğuo belki 1 ay sonra tamamen kaybolucak ve hiç gerek bile kalmicak Allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…