- 12 Mayıs 2015
- 201
- 283
- 103
- 37
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #41.181
4 aylık maaşınız kadar alınıyormuş. Hepsi doğum izni biterken alınıyormuş bir de. 2 bin tl maaşınız varsa toplu 8 bin tl bir rakam alırsınız.Bi ben çok işsiz kalamadım doğum iznine çıksakta yatsak biraz yhaakızlar doğum parası nekadar yaıyo nasıl hesaplanıyoya bilen varmı
4 aylık maaşınız kadar alınıyormuş. Hepsi doğum izni biterken alınıyormuş bir de. 2 bin tl maaşınız varsa toplu 8 bin tl bir rakam alırsınız.
Bu bilgiyi muhasebecimizden almıştım. Brüt ücret baz alınıyormuş. SGK bordronda görünen tutar brüt ücretindir.maaşta agi yol falan içindeye onlarda hesplanıyormu acaba onları çıkartıptamı hesaplıyorlar acaba
Kızlar Günaydın iyi haberlerle geldim. Dün bi doktora daha gittik cocuk cerrahına. Diyo ki doğumdan hemen sonra ameliyat ederiz sapasağlam olur diyo. Daha önce defalarca yapmış. Tabi 2 saat konuştuk ama özeti bu. Çok zor günler geçireceğiz doğumum sezeryan olacak bebek doğar doğmaz ameliyat olcak vs vs ama hepsi bitecek hepsi geçecek ve kızım sapasağlam olcak allahın izniyle.iyi düşünüp duaları aksatmamalıyız arkadaşlar. Durum tabi ki sıkıntılı ama bu doktor bize çok büyük umut oldu.
semurcan canım inşallah en kısa zamanda görürsün bu yazdığımı. Sana da moral olur inşallah
Canimmm çok sevindim inan iyi habere. allah kolaylıkla bu sureci atlatıp güzel günlere gotursun inşallah.Kızlar Günaydın iyi haberlerle geldim. Dün bi doktora daha gittik cocuk cerrahına. Diyo ki doğumdan hemen sonra ameliyat ederiz sapasağlam olur diyo. Daha önce defalarca yapmış. Tabi 2 saat konuştuk ama özeti bu. Çok zor günler geçireceğiz doğumum sezeryan olacak bebek doğar doğmaz ameliyat olcak vs vs ama hepsi bitecek hepsi geçecek ve kızım sapasağlam olcak allahın izniyle.iyi düşünüp duaları aksatmamalıyız arkadaşlar. Durum tabi ki sıkıntılı ama bu doktor bize çok büyük umut oldu.
semurcan canım inşallah en kısa zamanda görürsün bu yazdığımı. Sana da moral olur inşallah
Okurken nasıl heyecanlandm anlatamam cok sükür güzel haber :)evet zor gunler bekliyo sizi ama en sonunda saglıklı olacak birlikte mutlulukla büyüyeceksiniz insallah ♥Kızlar Günaydın iyi haberlerle geldim. Dün bi doktora daha gittik cocuk cerrahına. Diyo ki doğumdan hemen sonra ameliyat ederiz sapasağlam olur diyo. Daha önce defalarca yapmış. Tabi 2 saat konuştuk ama özeti bu. Çok zor günler geçireceğiz doğumum sezeryan olacak bebek doğar doğmaz ameliyat olcak vs vs ama hepsi bitecek hepsi geçecek ve kızım sapasağlam olcak allahın izniyle.iyi düşünüp duaları aksatmamalıyız arkadaşlar. Durum tabi ki sıkıntılı ama bu doktor bize çok büyük umut oldu.
Canım inan çok sevindim. Herşey güzel olacak Allahın izniyle... Kızına sağ salim kavuşacaksın...Kızlar Günaydın iyi haberlerle geldim. Dün bi doktora daha gittik cocuk cerrahına. Diyo ki doğumdan hemen sonra ameliyat ederiz sapasağlam olur diyo. Daha önce defalarca yapmış. Tabi 2 saat konuştuk ama özeti bu. Çok zor günler geçireceğiz doğumum sezeryan olacak bebek doğar doğmaz ameliyat olcak vs vs ama hepsi bitecek hepsi geçecek ve kızım sapasağlam olcak allahın izniyle.iyi düşünüp duaları aksatmamalıyız arkadaşlar. Durum tabi ki sıkıntılı ama bu doktor bize çok büyük umut oldu.
Günaydın canlar.... Kahvaltı yaptım şimdi acayip bir miğde ağrısı çekiyorum... Offf nefes alamıyorum. İş yerindeki doktorumuz rennie verdi inşallah rahatlar... Herkese güzel birgün diliyorum...
Kızlar Günaydın iyi haberlerle geldim. Dün bi doktora daha gittik cocuk cerrahına. Diyo ki doğumdan hemen sonra ameliyat ederiz sapasağlam olur diyo. Daha önce defalarca yapmış. Tabi 2 saat konuştuk ama özeti bu. Çok zor günler geçireceğiz doğumum sezeryan olacak bebek doğar doğmaz ameliyat olcak vs vs ama hepsi bitecek hepsi geçecek ve kızım sapasağlam olcak allahın izniyle.iyi düşünüp duaları aksatmamalıyız arkadaşlar. Durum tabi ki sıkıntılı ama bu doktor bize çok büyük umut oldu.
Ben de yiyeyim neyim eksikOhhhh be işte bu ! çok sevindim yaKoş hemen ceviz, fındık, badem at ağzına üstüne de muz ye Çok iyi baaak ona annesi
YKSANA neden kapattın canımKaloriferlerimizi yaktirmani tercih ederim
Çok şükür Can'ım ne güzel bir haber bu... Akşam senin için yine dua etmiştim hep aklımdasın, inşallah daha güzel haberler de alacağız hep birlikte :)Kızlar Günaydın iyi haberlerle geldim. Dün bi doktora daha gittik cocuk cerrahına. Diyo ki doğumdan hemen sonra ameliyat ederiz sapasağlam olur diyo. Daha önce defalarca yapmış. Tabi 2 saat konuştuk ama özeti bu. Çok zor günler geçireceğiz doğumum sezeryan olacak bebek doğar doğmaz ameliyat olcak vs vs ama hepsi bitecek hepsi geçecek ve kızım sapasağlam olcak allahın izniyle.iyi düşünüp duaları aksatmamalıyız arkadaşlar. Durum tabi ki sıkıntılı ama bu doktor bize çok büyük umut oldu.
Herkese tünaydin annişler...
Günümüz esen olsun... Kontrolü olanlar çok iyi haberlerle gelsin... Olmayanlar çok muhabbet etmesin lütfen... kocası tripli,oğlu enerjik bir hamisim okuyamiyorum birkince
Ben de yiyeyim neyim eksik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?