- 7 Aralık 2015
- 3.364
- 9.569
- 158
- 36
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #41.101
iyi gecelerrrrrrrr balımmmm Allah rahatlık versinnn kooocaman öpüyoruz seni ve miniği...Bebislerinizi cok cok opuyor sizleri cok cok seviyor vee uyumaya gidiyorum ben kizlar gozlerim kapaniyo artik.iyi geceleerr yarin gorusmek uzere ♥
Haydi kızlar kapatıyoruz dükkanı, dağılın
hayırlı gecelerrr :) mimkinattııı yok sabah en geç 7 de burdayım :)Haydin hayırlı geceleeeer... Sabahda öyle 6 da dikilmeyin ayağa yatın uyuyun :)
Öyleyse ne Demiş atalar cahille sohbet etme canım sıkılır camla taharet olma g.... YırtılırBağzı insanlar sen nasıl bir dille konuşursan konuş anlamaz canım. Bu insanlar eğer uygun dilden anlayabilecek olsaydı gecenin bu vakti bu kadar gürültü yapmazdı. Şimdi ben kalkıp en uygun dille uyarsam bile bunlar beni kötü bilecek zaten
Ay onların minnak bacaklarını kollarını yerim yaa neden acıtsınnnlarr:)))ama rahatsız olduklarında tekmeyi bastıkları kesin geçen sinemaya gittin arya hanım rahatsız oldu bi Sn durmadı tekmeleri:)Kız başlarda kelebek kıpırtısı gibiydi bunlar sonra haftalar ilerledikçe ince ince canımızı acıtmaya başlıyorlar
Canim benim kizcenin bobreklerd genislemeben de neriman hanımı çok beğendim canım ondan alıcam randevuyu ayın 17si gibi alıcam ama daha açılmamış galiba.
çok sağolasın ben de kadın doğumdan girmeye çalıştım olmadı diye bide telefon açtım orda diyolar yok diyorum sonunda sıkıldılar neyse iyi günler diyip kapattılar. sorun bebekteyse fetal diye alın dediler. onu bilmiyodum en azından öğrenmiş oldum. sonunda buldum şimdi sağolasın tekrardan. ama 17 mart randevusu açılmamış dimi? sen de bakar mısın?
sende ne sıkıntı vardı canım ya benim kafa gitti hiçbişey hatırlamıyorum. aynı güne denk gelirsek görüşürüz birbirimize destek oluruz içeriye ne eş ne dost alıyolar perişan oluyoruz ya
Canm benim kizin bobreklerde genisleme var takip edilicek buyuycekmi kuculcek mi duzeledebilir dogum sonrasi ameliyat ta olabilir zaman gosterecek bu carsamba detayliya gidecegim insallh iyi seyler duyarim ... canim birde sistm 15 gun sonraya acilcak diye bisey yok bi bakiyosun bir hafta sonrsya veriyo ben mesfla gunduz 3 gbiydi sanirim sisten acildi bir hafta sonraya gun verdi sen her saatte dene... sen bir doktora gidecektin gittin mi ne oldu...karsilasmayi bende cok isterim kismet bakalim evet iceri kimseyi almiyorlar haklilar ama dusunsene herkesin girebildigini curcunaya doner kucucuk yer zaten su tadilattan dolayi onlarda zor sarsartarda idare etye calisiyorlarben de neriman hanımı çok beğendim canım ondan alıcam randevuyu ayın 17si gibi alıcam ama daha açılmamış galiba.
çok sağolasın ben de kadın doğumdan girmeye çalıştım olmadı diye bide telefon açtım orda diyolar yok diyorum sonunda sıkıldılar neyse iyi günler diyip kapattılar. sorun bebekteyse fetal diye alın dediler. onu bilmiyodum en azından öğrenmiş oldum. sonunda buldum şimdi sağolasın tekrardan. ama 17 mart randevusu açılmamış dimi? sen de bakar mısın?
sende ne sıkıntı vardı canım ya benim kafa gitti hiçbişey hatırlamıyorum. aynı güne denk gelirsek görüşürüz birbirimize destek oluruz içeriye ne eş ne dost alıyolar perişan oluyoruz ya
Benim de çok şükür bişey demiyo hatta yardım ediyo gelip okuldan falan alıyo da ihmal ettiğimi düşünyrm üzülyrm bi de senin okul ne zaman bitiyo ben son haftalarda bebek iyice bğyüyeceği için çok korkyrmyoo canım hiç sıkıntı yaşamadım Allah var hiç karışmadı sadece okula giderken makyaj yapma der :)
Sen ayrıntılıya gitmeden mi anladı sorunu yoksa ikinci kez mi gitcksin ben de denemeye çalıştım ama pes ettim pzt özele gitcm artık hiç bi testi yaptırmadım doktor en azından ayrıntılıyı yaptır dediCanim benim kizcenin bobreklerd genisleme
Canm benim kizin bobreklerde genisleme var takip edilicek buyuycekmi kuculcek mi duzeledebilir dogum sonrasi ameliyat ta olabilir zaman gosterecek bu carsamba detayliya gidecegim insallh iyi seyler duyarim ... canim birde sistm 15 gun sonraya acilcak diye bisey yok bi bakiyosun bir hafta sonrsya veriyo ben mesfla gunduz 3 gbiydi sanirim sisten acildi bir hafta sonraya gun verdi sen her saatte dene... sen bir doktora gidecektin gittin mi ne oldu...karsilasmayi bende cok isterim kismet bakalim evet iceri kimseyi almiyorlar haklilar ama dusunsene herkesin girebildigini curcunaya doner kucucuk yer zaten su tadilattan dolayi onlarda zor sarsartarda idare etye calisiyorlar
Canim ben 18 haftallikkwn normal muayneye gittigimde devletteki doktor gordu perinatologa yonlendirdi bir hafta sonra ona gittim simdi detayli icin gidecegim ttkrartkBenim de çok şükür bişey demiyo hatta yardım ediyo gelip okuldan falan alıyo da ihmal ettiğimi düşünyrm üzülyrm bi de senin okul ne zaman bitiyo ben son haftalarda bebek iyice bğyüyeceği için çok korkyrm
Sen ayrıntılıya gitmeden mi anladı sorunu yoksa ikinci kez mi gitcksin ben de denemeye çalıştım ama pes ettim pzt özele gitcm artık hiç bi testi yaptırmadım doktor en azından ayrıntılıyı yaptır dedi
Anladım ama çok küçük mş neden hemen söylüyolar ki sorularını daha ne ki minicik onlar hepinize dua edelim inş topikçe çatır çatır sağlıklı bi şekilde doğururuz yavrularımızıCanim ben 18 haftallikkwn normal muayneye gittigimde devletteki doktor gordu perinatologa yonlendirdi bir hafta sonra ona gittim simdi detayli icin gidecegim ttkrartk
Hayırlı olsun ben daha ne kendime ne ona aldım çok özenyrm ama eşim biraz katı bu konuda 7. Ayda başlayabilirsin en erken diyoSelam kizlar bugun kendime hamilelik kiyafeti aldim artik eskiler baya bi sıkmaya baslamisti daha bebise bisey almadim sira onda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?