2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Şaka değil kuzum ya. Önüne konulan ikramliklari sildi supurdu. Bana da hiç halin yok ikinciyi nasıl doguracaksin,iki kilo doguramazsin bu halinle dedi. İlk ve son gorüşum olacak o kadını

Caaaanımm ya senin tabağında gözü kalmış onun Ah be hiç anlamıyorsun böyle şeylerden Tepsiyi verseydin önüne bak senden iyisi olmazdı

Kizlar kullandiginiz vitaminlerin fiyati ne kadar bir de devlet karsiliyor mu ben vinalac kullaniyorum 31 liraya aliyorum surekli kullancaz maddi olarak agir geliyor bana

Yaşasıııııııın, işte bu :)) çok sevindim senin adına, çoook :)))

Ne alaka , ya böyle negatif insanları ben de sevmiyorum, az yediğini mi düşünüyor? Zaten bebek senin depondan besleniyor, senin kilonla da çok alakası yok bebeğin....
Zaten bunları anlayacak potansiyeli olmadığını görünce gulumsedim sadece canim. Az yedigime bağladı durumu evet :)

Bana da dün iş yerinde biri yemek istiyo musun dedi yok dedim iste iste sen zaten yarım saate acıkırsın yine dedi...kahkaha atıp kendinden mi biliyosun dedim morardı:))))sinir oluyorum böylesi insanlara laf yiyince rahatlıyorlar

canım benim çok sevindim. tabi ki zor olacak ama Rabbim dermansız dert vermesin. hepsini atlatırsınız Allahın izniyle. ben de yarın ayrıntılı ultrason için perinatoloğa gidicem. stresliyim ama dua ediyorum. hepimizin kuzusuna Rabbim hayırlı sağlıklı ömür versin inşallah.

Cnm öncelikle asıl 3 yasına kdr ayakları çok daha elastik olduğu için ortopedik almalı doğuya ilk adımlarını annem almıştı çok iyi hatırlamıyorum narkasını ama içi çok güzeldi. Ayakları yere bastıktan sonra ortopedi şart adidasa bak bence geçen sene aldı yine annem doğuya yaş gününe çok güzel giydi takılmadı düşmedi polarise bakabilirsin ama tercihin adidas olsun yada durumum çok iyi veririm dersen Columbia mağazası varsa orada yada avm lerde oraya bak çok rahat ayakkabıları inşallah kendime bile bu hafta spor alacağım ordan. Sandalet polariste çok hoş erkek çocuklara göre çok güzel modeller oluyor aşırı pahalıda değil. Bana sorarsan şuan ihtiyacı olan bir anne olarak ben spor ayakkabısı da alacağım sandalette ikisinin yeri ayrı ormana gidince sandalet giydirmiyorum böcekler ayağını yer diye polarise sandalete bakacağım büyük ihtimalle de adidastan da spor alırız bir iki aya şuan sadece botları var onları giyebiliyor ayakkabı bulmakta zor doğuya ayakkarı etli hep 1 1,5 numara büyük alıyoruz mecbur alırsan fikir ver banada indirim falan olursa bakarım gidip buralara

Oleeyyy çok sevindim tombiğim bak güzel haberler gelmeye başlıyor ben inanıyorum o minnoş burda cilveli cilveli fotolarıyla bizi kendimizden geçirecek inanıyorum o günleri gorucez çok mutlu oldum dha daha iyi haberler getirmen dileğimle

insanbuL sana öyle diyene şöyle söyleseydin"sen bu beyinle bu yaşına kadar geldiysen benim bebeğimde 2kg sağlıkla büyür hiç bişey olmaz" deseydin haketmiş:)))
İlk kez tanıştığım biriydi canim. İçimden geldi aslinda ama eşime bi daha gorusmek istemediğimi soyledim. Böylesi akillanmaz çünkü :)

Yaz için bazı spor markalarının açık ayakkabı-sandalet tarzı oluyo. Piyasaya çıktı mı bilmiyorum bir bak istersen. Geçen sene adidasın almıştım. Benim oğlum sandalet giymiyo mesela o yüzden büyük kurtarıcı oluyo.

Ben de adidasın cok begendim bi tane. Bizimki çok koşuyor işte sandaletle rahat eder mi. Daha küçük ya 5aydir yuruyor teyzesi
O zaman spor ayakkabı al canım sandaletle kosamaz daha.bende geçen sene hazr olduğunu düşündüm sandalet e bide corapsiz giyimi o spor ayalkbi çocuk sicakladi çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…