- 7 Aralık 2015
- 3.364
- 9.569
- 158
- 36
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #41.221
Bende aynı seyi düsünüyrmKapiciya ne ki cebinden mi veriyor allah allahgel bize isitirim ben seni
Şaka değil kuzum ya. Önüne konulan ikramliklari sildi supurdu. Bana da hiç halin yok ikinciyi nasıl doguracaksin,iki kilo doguramazsin bu halinle dedi. İlk ve son gorüşum olacak o kadını
Altta kalır miyim sonrasında ben de ona trip attimO zaman o atmadan sen kendine trip atacak bisey bulcaksın :))
Kızlar Günaydın iyi haberlerle geldim. Dün bi doktora daha gittik cocuk cerrahına. Diyo ki doğumdan hemen sonra ameliyat ederiz sapasağlam olur diyo. Daha önce defalarca yapmış. Tabi 2 saat konuştuk ama özeti bu. Çok zor günler geçireceğiz doğumum sezeryan olacak bebek doğar doğmaz ameliyat olcak vs vs ama hepsi bitecek hepsi geçecek ve kızım sapasağlam olcak allahın izniyle.iyi düşünüp duaları aksatmamalıyız arkadaşlar. Durum tabi ki sıkıntılı ama bu doktor bize çok büyük umut oldu.
@semurcan canım inşallah en kısa zamanda görürsün bu yazdığımı. Sana da moral olur inşallah
Zaten bunları anlayacak potansiyeli olmadığını görünce gulumsedim sadece canim. Az yedigime bağladı durumu evet :)Ne alaka , ya böyle negatif insanları ben de sevmiyorum, az yediğini mi düşünüyor? Zaten bebek senin depondan besleniyor, senin kilonla da çok alakası yok bebeğin....
Kızlar Günaydın iyi haberlerle geldim. Dün bi doktora daha gittik cocuk cerrahına. Diyo ki doğumdan hemen sonra ameliyat ederiz sapasağlam olur diyo. Daha önce defalarca yapmış. Tabi 2 saat konuştuk ama özeti bu. Çok zor günler geçireceğiz doğumum sezeryan olacak bebek doğar doğmaz ameliyat olcak vs vs ama hepsi bitecek hepsi geçecek ve kızım sapasağlam olcak allahın izniyle.iyi düşünüp duaları aksatmamalıyız arkadaşlar. Durum tabi ki sıkıntılı ama bu doktor bize çok büyük umut oldu.
@semurcan canım inşallah en kısa zamanda görürsün bu yazdığımı. Sana da moral olur inşallah
Ben de adidasın cok begendim bi tane. Bizimki çok koşuyor işte sandaletle rahat eder mi. Daha küçük ya 5aydir yuruyor teyzesiBen şimdiye kadar hep spor ayakkabı aldım adidastan ama bu yaz sandalet alicam ya ayakları terlio spor ayalkbiyla canim
Cnm öncelikle asıl 3 yasına kdr ayakları çok daha elastik olduğu için ortopedik almalı doğuya ilk adımlarını annem almıştı çok iyi hatırlamıyorum narkasını ama içi çok güzeldi. Ayakları yere bastıktan sonra ortopedi şart adidasa bak bence geçen sene aldı yine annem doğuya yaş gününe çok güzel giydi takılmadı düşmedi polarise bakabilirsin ama tercihin adidas olsun yada durumum çok iyi veririm dersen Columbia mağazası varsa orada yada avm lerde oraya bak çok rahat ayakkabıları inşallah kendime bile bu hafta spor alacağım ordan. Sandalet polariste çok hoş erkek çocuklara göre çok güzel modeller oluyor aşırı pahalıda değil. Bana sorarsan şuan ihtiyacı olan bir anne olarak ben spor ayakkabısı da alacağım sandalette ikisinin yeri ayrı ormana gidince sandalet giydirmiyorum böcekler ayağını yer diye polarise sandalete bakacağım büyük ihtimalle de adidastan da spor alırız bir iki aya şuan sadece botları var onları giyebiliyor ayakkabı bulmakta zor doğuya ayakkarı etli hep 1 1,5 numara büyük alıyoruz mecbur alırsan fikir ver banada indirim falan olursa bakarım gidip buralaraOğluma yaz icin ve rahat yürüyebilmesi için ayakkabı alıcam tecrübeli annişler. Bi araştırdım 3yasina kadar ortopedik olmasına gerek yok diyorlar. Sizce sandalet tarzi acik mi olmalı,yoksa iyi bir markanin spor ayakkabısı mi rahat olur. Tecrübeli anneler bu cahal kadını bilgilendirir misiniz lutfen
1cicek3bocek idilduam @HejaR12 @Daisymom tulaykavas denizbatiekin
Oleeyyy çok sevindim tombiğim bak güzel haberler gelmeye başlıyor ben inanıyorum o minnoş burda cilveli cilveli fotolarıyla bizi kendimizden geçirecek inanıyorum o günleri gorucez çok mutlu oldum dha daha iyi haberler getirmen dileğimleKızlar Günaydın iyi haberlerle geldim. Dün bi doktora daha gittik cocuk cerrahına. Diyo ki doğumdan hemen sonra ameliyat ederiz sapasağlam olur diyo. Daha önce defalarca yapmış. Tabi 2 saat konuştuk ama özeti bu. Çok zor günler geçireceğiz doğumum sezeryan olacak bebek doğar doğmaz ameliyat olcak vs vs ama hepsi bitecek hepsi geçecek ve kızım sapasağlam olcak allahın izniyle.iyi düşünüp duaları aksatmamalıyız arkadaşlar. Durum tabi ki sıkıntılı ama bu doktor bize çok büyük umut oldu.
İlk kez tanıştığım biriydi canim. İçimden geldi aslinda ama eşime bi daha gorusmek istemediğimi soyledim. Böylesi akillanmaz çünkü :)insanbuL sana öyle diyene şöyle söyleseydin"sen bu beyinle bu yaşına kadar geldiysen benim bebeğimde 2kg sağlıkla büyür hiç bişey olmaz" deseydin haketmiş:)))
Yaz için bazı spor markalarının açık ayakkabı-sandalet tarzı oluyo. Piyasaya çıktı mı bilmiyorum bir bak istersen. Geçen sene adidasın almıştım. Benim oğlum sandalet giymiyo mesela o yüzden büyük kurtarıcı oluyo.Oğluma yaz icin ve rahat yürüyebilmesi için ayakkabı alıcam tecrübeli annişler. Bi araştırdım 3yasina kadar ortopedik olmasına gerek yok diyorlar. Sizce sandalet tarzi acik mi olmalı,yoksa iyi bir markanin spor ayakkabısı mi rahat olur. Tecrübeli anneler bu cahal kadını bilgilendirir misiniz lutfen
1cicek3bocek idilduam @HejaR12 @Daisymom tulaykavas denizbatiekin
AhahahaMesajlari okurken bi an 7oglan anası diye okudum kız seni1cicek3bocek
ben en iyisi uyuyaym biraz daha algım tuhaflastı
Nerdeydiniz sevgili catmom
O zaman spor ayakkabı al canım sandaletle kosamaz daha.bende geçen sene hazr olduğunu düşündüm sandalet e bide corapsiz giyimi o spor ayalkbi çocuk sicakladi çokBen de adidasın cok begendim bi tane. Bizimki çok koşuyor işte sandaletle rahat eder mi. Daha küçük ya 5aydir yuruyor teyzesi
Kız ekürin nerede o da kaçmışBana arada geliyorlar sonra bi gidiyorlar sonra yine geliyorlar :))))) Her şeyden sıkılabiliyorum ben arada ondan kaçarım sen bakma banaAryacıım nasıl kuzcukkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?