2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Oğluma yaz icin ve rahat yürüyebilmesi için ayakkabı alıcam tecrübeli annişler. Bi araştırdım 3yasina kadar ortopedik olmasına gerek yok diyorlar. Sizce sandalet tarzi acik mi olmalı,yoksa iyi bir markanin spor ayakkabısı mi rahat olur. Tecrübeli anneler bu cahal kadını bilgilendirir misiniz lutfen
1cicek3bocek idilduam HejaR12 D Daisymom tulaykavas denizbatiekin

Son düzenleme:
Bi'tanem hayırlı hsberlerle döneceksin inanıyorum takipteyim mutlaka bildir bize sevinmeye ihtiyacımız var çok fazla dualarımız sizinle

AY HİÇ ANLAMAM BU HESAPLARDAN HEM 5222 HEM 3916 MI ALCAK KAFAM KARIŞTI

Ayy şaka mı bu ? Şaka ise komik değil gerçek söylediyse hiç komik değil.
Şaka değil kuzum ya. Önüne konulan ikramliklari sildi supurdu. Bana da hiç halin yok ikinciyi nasıl doguracaksin,iki kilo doguramazsin bu halinle dedi. İlk ve son gorüşum olacak o kadını

Herkese tünaydin annişler...
Günümüz esen olsun... Kontrolü olanlar çok iyi haberlerle gelsin... Olmayanlar çok muhabbet etmesin lütfen... kocası tripli,oğlu enerjik bir hamisim okuyamiyorum birkince
O zaman o atmadan sen kendine trip atacak bisey bulcaksın :))

Bizde seni seviyoruz güzellik :) bende dun çıkışımı yaptım zaten yetiyor banada burası

Haftasonu eşimin arkadaşının hatunu bana sen iki kilo bile doguramazsin dedi. Negatif insanları sevmiyorum ben DraconianX

Ne alaka , ya böyle negatif insanları ben de sevmiyorum, az yediğini mi düşünüyor? Zaten bebek senin depondan besleniyor, senin kilonla da çok alakası yok bebeğin....

Bu bütün memurlar için geçerli mi acaba

Ben şimdiye kadar hep spor ayakkabı aldım adidastan ama bu yaz sandalet alicam ya ayakları terlio spor ayalkbiyla canim

Bgn çıkarsam d&r bakarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…