- 25 Ekim 2013
- 10.378
- 6.879
- 448
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #41.201
Merkezi sistem benlik bi durum degilkiYKSANA neden kapattın canım
Haftasonu eşimin arkadaşının hatunu bana sen iki kilo bile doguramazsin dedi. Negatif insanları sevmiyorum benSen de ye, her gün ye ! Tombiş tombiş bebeklerimiz olsun
Haftasonu eşimin arkadaşının hatunu bana sen iki kilo bile doguramazsin dedi. Negatif insanları sevmiyorum benDraconianX
Kapiciya ne ki cebinden mi veriyor allah allahMerkezi sistem benlik bi durum degilki
Kapıcı günes gördümü yakmıyo
Kızlar dün akşam bi girmedim topiğe ortalık toz duman...Okuyamadım valla 350 tane mesaj vardı...
Allah muhebbetinizi arttırsın, ağzımızın tadı hiç bozulmasın, neşemiz bol olsun...
Nerdeydiniz sevgili catmomGeldimmmm
Bi'tanem hayırlı hsberlerle döneceksin inanıyorum takipteyim mutlaka bildir bize sevinmeye ihtiyacımız var çok fazla dualarımız sizinleSuper_anne1411 canım sorumu yanıtsız birakmadigin için tesekkur ederim ben Dr.ma bir danisayim buarda topik arkadaslarim yarın 13.30 da ayrıntılım var dualarinizda bana ve minnakimada yer verir misiniz buna ihtiyacim var heyecandan uykuda gelmiyor hepinizi opuyorum şimdilik saglicakla kalin
Alacağın olsunGünaydın günaydın günaydın topiğin çıtır hamis hatunları
Hepimiz için güzelliklerle dolu bi gün olsun
Kontrolü olanlar güzel haberlerle dönsun :)
Hepinizi öpüyoruz kocaman:)
@pinkypink günaydın canim seni ve bebeğini ayrıca öperim ahayt kıskananlar çatlasın
Bu bilgiyi muhasebecimizden almıştım. Brüt ücret baz alınıyormuş. SGK bordronda görünen tutar brüt ücretindir.
1.500 TL net maaş alan evli ve çocuksuz Kadının alacağı doğum parası;
Doğum Raporu Gün Sayısı: 112 gün
Son 3 Aylık Toplam Brüt Maaş Miktarı : 6,294,51 TL (Aylık brüt maaş 2,098,17 TL baz alınmıştır)
Son 3 Aylık Ödenen SSK Prim Gün Sayısı: 30 gün
Doğum için Ayakta Tedavi Doğum Parası Tutarı: 5,222,11 TL
Doğum için Yatarak Tedavi Doğum Parası Tutarı: 3,916,58 TL
Şaka değil kuzum ya. Önüne konulan ikramliklari sildi supurdu. Bana da hiç halin yok ikinciyi nasıl doguracaksin,iki kilo doguramazsin bu halinle dedi. İlk ve son gorüşum olacak o kadınıAyy şaka mı bu ? Şaka ise komik değil gerçek söylediyse hiç komik değil.
O zaman o atmadan sen kendine trip atacak bisey bulcaksın :))Herkese tünaydin annişler...
Günümüz esen olsun... Kontrolü olanlar çok iyi haberlerle gelsin... Olmayanlar çok muhabbet etmesin lütfen... kocası tripli,oğlu enerjik bir hamisim okuyamiyorum birkince
Bizde seni seviyoruz güzellik :) bende dun çıkışımı yaptım zaten yetiyor banada burasıÖyle mi? Ne alaka? İster girerim ister girmem. Ya da girerim okurum ama yazmak zorunda değilim... Ne kadar saçma... Benim burda zaten yasak gündüzleri giremiyorum akşamda sadece bakıyordum. Bakmam bundan sonra çokta tınnn... Burası bana yetiyor zaten... Seviyorum sizleri...
Haftasonu eşimin arkadaşının hatunu bana sen iki kilo bile doguramazsin dedi. Negatif insanları sevmiyorum benDraconianX
Bu bütün memurlar için geçerli mi acabaBu bilgiyi muhasebecimizden almıştım. Brüt ücret baz alınıyormuş. SGK bordronda görünen tutar brüt ücretindir.
1.500 TL net maaş alan evli ve çocuksuz Kadının alacağı doğum parası;
Doğum Raporu Gün Sayısı: 112 gün
Son 3 Aylık Toplam Brüt Maaş Miktarı : 6,294,51 TL (Aylık brüt maaş 2,098,17 TL baz alınmıştır)
Son 3 Aylık Ödenen SSK Prim Gün Sayısı: 30 gün
Doğum için Ayakta Tedavi Doğum Parası Tutarı: 5,222,11 TL
Doğum için Yatarak Tedavi Doğum Parası Tutarı: 3,916,58 TL
Ben şimdiye kadar hep spor ayakkabı aldım adidastan ama bu yaz sandalet alicam ya ayakları terlio spor ayalkbiyla canimOğluma yaz icin ve rahat yürüyebilmesi için ayakkabı alıcam tecrübeli annişler. Bi araştırdım 3yasina kadar ortopedik olmasına gerek yok diyorlar. Sizce sandalet tarzi acik mi olmalı,yoksa iyi bir markanin spor ayakkabısı mi rahat olur. Tecrübeli anneler bu cahal kadını bilgilendirir misiniz lutfen
1cicek3bocek idilduam HejaR12 D Daisymom tulaykavas
negatif degil bildigin cahil be oHaftasonu eşimin arkadaşının hatunu bana sen iki kilo bile doguramazsin dedi. Negatif insanları sevmiyorum benDraconianX
Bgn çıkarsam d&r bakarımkizlar hepinize gunaydin.
bu sabah ozellikle bir kitap tavsiyesinde bulunmak istedim. Ucakta basladim ve vakit yetersizliginden 3 gunde bitirebildim, dun aksam son satiri okudum ve agladim. Ozellikle esi kitap okumayi seven ve erkek bebek bekleyen annelerin eslerine almalarini da tavsiye ederim.
Kirmizi sacli kadin - Orhan Pamuk
Hamikeyken vücut daha savunmasız oluyor ondan böyle oluyoruz bende de hep grip hali var cnm geçmiş olsun inşallahBir insan 5.5 ayda 3 kez bronşit olabilir mi kendimle gurur duyuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?