- 20 Ekim 2015
- 4.200
- 5.405
- 108
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #41.241
Aynı kişiler galiba bize gelenler:)))iyiyiz çok şükür deniz Hanım'larda iyiler miBana arada geliyorlar sonra bi gidiyorlar sonra yine geliyorlar :))))) Her şeyden sıkılabiliyorum ben arada ondan kaçarım sen bakma banaAryacıım nasıl kuzcukkkk
Rece ederim hanımefendi o nasıl sözBende aynı seyi düsünüyrm
Sen bana asılıyomusun napıysn
Sen de ye, her gün ye ! Tombiş tombiş bebeklerimiz olsun
Oğluma yaz icin ve rahat yürüyebilmesi için ayakkabı alıcam tecrübeli annişler. Bi araştırdım 3yasina kadar ortopedik olmasına gerek yok diyorlar. Sizce sandalet tarzi acik mi olmalı,yoksa iyi bir markanin spor ayakkabısı mi rahat olur. Tecrübeli anneler bu cahal kadını bilgilendirir misiniz lutfen
1cicek3bocek @idilduam HejaR12 D Daisymom tulaykavas @batideniz
Şaka değil kuzum ya. Önüne konulan ikramliklari sildi supurdu. Bana da hiç halin yok ikinciyi nasıl doguracaksin,iki kilo doguramazsin bu halinle dedi. İlk ve son gorüşum olacak o kadını
Kizlar kullandiginiz vitaminlerin fiyati ne kadar bir de devlet karsiliyor mu ben vinalac kullaniyorum 31 liraya aliyorum surekli kullancaz maddi olarak agir geliyor bana
Cıxx sakin ol sen erkekler halletsin bence cnm daha etkili olur bence eşin uygun bir dille rahatsızlığını dile getirir hamilesin manyağın tekidir bişi falan yapar Allah korusunKarşı komşuma sinir olmakla meşgulüm :/ İyice dolup taşıp patlayayım artık diyorum. Nasıl, iyi fikir değil mi?
Ya evet neden aklima gelmedi buCaaaanımm ya senin tabağında gözü kalmış onunAh be hiç anlamıyorsun böyle şeylerden Tepsiyi verseydin önüne bak senden iyisi olmazdı
Kizlar kullandiginiz vitaminlerin fiyati ne kadar bir de devlet karsiliyor mu ben vinalac kullaniyorum 31 liraya aliyorum surekli kullancaz maddi olarak agir geliyor bana
Canım biraz yaşadığın şehirle alakalı bir tercih yapmalısın. Sanırım Trabzon'da yaşıyorsun oralarda hava çok sıcak olmadığı için rahat bir spor ayakkabı tercih edebilirsin. Ya da yazlık hava alabilecek minik sevimli ayakkabılar da tercih edebilirsin sandaletten ziyadeOğluma yaz icin ve rahat yürüyebilmesi için ayakkabı alıcam tecrübeli annişler. Bi araştırdım 3yasina kadar ortopedik olmasına gerek yok diyorlar. Sizce sandalet tarzi acik mi olmalı,yoksa iyi bir markanin spor ayakkabısı mi rahat olur. Tecrübeli anneler bu cahal kadını bilgilendirir misiniz lutfen
1cicek3bocek @idilduam HejaR12 D Daisymom tulaykavas @batideniz
Aynı kişiler galiba bize gelenler:)))iyiyiz çok şükür deniz Hanım'larda iyiler mi
Bilmiyorum ki yeni sistem nasıl? Hiç bir fikrim yok. Ben özel okulda çalışıyorum. Yani kamu çalışanı değilim. Bizim işyerimiz maaşımızı kesmiyordu normal yatırıyordu (9 sene önce) Ben rapor bitiminde aldığım parayı işyerime vermiştim. O sistem çok iyiydi. Şimdi ne yapacaklar hiç bir fikrim yok. Sistem değişti çünkü. Araştırır bir bilgiye ulaşırsam sizi de aydınlatırım...tulaykavas canım memurlar doğum yardımı alabiliyorlar mı mesela sen alabilecek misin
allah şifa versin canım.Kızlar Günaydın iyi haberlerle geldim. Dün bi doktora daha gittik cocuk cerrahına. Diyo ki doğumdan hemen sonra ameliyat ederiz sapasağlam olur diyo. Daha önce defalarca yapmış. Tabi 2 saat konuştuk ama özeti bu. Çok zor günler geçireceğiz doğumum sezeryan olacak bebek doğar doğmaz ameliyat olcak vs vs ama hepsi bitecek hepsi geçecek ve kızım sapasağlam olcak allahın izniyle.iyi düşünüp duaları aksatmamalıyız arkadaşlar. Durum tabi ki sıkıntılı ama bu doktor bize çok büyük umut oldu.
@semurcan canım inşallah en kısa zamanda görürsün bu yazdığımı. Sana da moral olur inşallah
HejaR12 banada diyorlardı göğüslerin küçük bu çocuk doymuyordur falan gayette doyuyordu uyuyurdu ama onların nalet çenesi durmuyordu bir turlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?