2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
insanbuL sana o muhabbeti yapan gibi banada çok yapanlar oluyor annem bile inan yaptı. Bebek daha 13 haftalık renkli fotosunu götürdük demez mi zayıf sanki kolları falan kız 100 gr kilosundan nolur dedim geçenlerde parkta bi kadın hiç bişeye benzemeyecek he bu bebe dedi geceleri ye geceleri diyor bana tanıdığım biri aslında ve tonlarcası sen hiç değişmemişsin nasıl hamilelik bu gotun göbeğin az buyusun çocuk zayıf doğar yoksa falan
Ay artık dedim ki zayıf doğsun yani 5 kg çocuk doğurma çabam yok zaten doğurana kdr oluyor adam. Doğu 3,5 doğdu öldüm doğurana kdr valla insanlara kulak asmamak gerek salla

Sen de ye, her gün ye ! Tombiş tombiş bebeklerimiz olsun

Ayy ne yiyor sunuz bebişlerin iz tombis oluyor bana da söyleyin :)

Canım benim oğlan 4 yaşında olacak mayısta daha hic sandalet giymedi birde 2 yaşında yürüdü benim tembel :) suan Botlarıni giyiyor ama bende şimdi spor ayakkabı arayisındayim geçen avmde vicco baktım iyi görünüyordu 65 lira.Polaris de uygun oluyor. Asıl ben newbalance beğendim oda 120 liraydi. Bu zamana kadar genellikle ortapedik aldım ben oğluma.birde geçen yıl Nike in sandalye ayakkabıları vardı giydir en arkadaşlarım çok memnundu bende yaza düşünüyorum oğluma.

Şaka değil kuzum ya. Önüne konulan ikramliklari sildi supurdu. Bana da hiç halin yok ikinciyi nasıl doguracaksin,iki kilo doguramazsin bu halinle dedi. İlk ve son gorüşum olacak o kadını

Böyle insanlardan nefret ediyorum, bana da senin sutun yetmiyor bu çocuğa göğüslerini çok küçük diyorlardı

Kizlar kullandiginiz vitaminlerin fiyati ne kadar bir de devlet karsiliyor mu ben vinalac kullaniyorum 31 liraya aliyorum surekli kullancaz maddi olarak agir geliyor bana

Sağlık ocağı decavit i bedava veriyor

Karşı komşuma sinir olmakla meşgulüm :/ İyice dolup taşıp patlayayım artık diyorum. Nasıl, iyi fikir değil mi?
Cıxx sakin ol sen erkekler halletsin bence cnm daha etkili olur bence eşin uygun bir dille rahatsızlığını dile getirir hamilesin manyağın tekidir bişi falan yapar Allah korusun

HejaR12 yaa nasil bir vitamin acaba benimkinden memnunum aslinda bir suru vitamin eki var doktoruma sorayim o zaman sagol canim

Kizlar kullandiginiz vitaminlerin fiyati ne kadar bir de devlet karsiliyor mu ben vinalac kullaniyorum 31 liraya aliyorum surekli kullancaz maddi olarak agir geliyor bana

Aaaa senin dediğin de laf mı yani. Devlet hamile bir kadın için gerekli olan vitaminleri neden karşılasın canım. Devlet'in işi mi yok senin benim gibi hamilelerle mi uğraşacak aşk olsun :))))

Canım biraz yaşadığın şehirle alakalı bir tercih yapmalısın. Sanırım Trabzon'da yaşıyorsun oralarda hava çok sıcak olmadığı için rahat bir spor ayakkabı tercih edebilirsin. Ya da yazlık hava alabilecek minik sevimli ayakkabılar da tercih edebilirsin sandaletten ziyade umarım faydam olmuştur

Eslemak canım genelde çevremdeki hamislerin kullandığı vitamin bunda da baya vitamin var dr una sorarsın sen canım. Rica ederim ne demek :)

Kız insanbuL yazımı görmedin ay ben bile göremedim gerçi hızlı ilerliyor bakarsın tavsiyeme bi ara gidemde bişiler yiyim ben bebem acıktı mı ne kıpırdanıp duruyor bi obur daha geliyor galiba bana

HejaR12 Fındık, ceviz, badem, muz, fıstık ezmesi
1cicek3bocek Ay çok sinir oldum ya gerçekten, az önce sesler geldi bakayım dedim dürbünden ne sesi diye. Doğalgaz sayacı takmaya gelmiş adamlar yeni taşınıyorlar ya bunlar, kadın da bizim sayacı göstererek aynı sayaç di mi onlarınki gibi takın diyor. Dolabımın aynısını yaptırdığı yetmedi şimdi sayaca göz dikti Sayaç ya sayaç, bir sayaç ne kadar farklı olabilir ki Sinirden gülüyorum ya

tulaykavas canım memurlar doğum yardımı alabiliyorlar mı mesela sen alabilecek misin
Bilmiyorum ki yeni sistem nasıl? Hiç bir fikrim yok. Ben özel okulda çalışıyorum. Yani kamu çalışanı değilim. Bizim işyerimiz maaşımızı kesmiyordu normal yatırıyordu (9 sene önce) Ben rapor bitiminde aldığım parayı işyerime vermiştim. O sistem çok iyiydi. Şimdi ne yapacaklar hiç bir fikrim yok. Sistem değişti çünkü. Araştırır bir bilgiye ulaşırsam sizi de aydınlatırım...

allah şifa versin canım.

HejaR12 banada diyorlardı göğüslerin küçük bu çocuk doymuyordur falan gayette doyuyordu uyuyurdu ama onların nalet çenesi durmuyordu bir turlu

Hemde kaynanam diyordu
Ayy birde başkalarına benim emzirmedigimi söylüyormus nefret ediyorum böyle insanlardan inşallah bu sefer öyle insanları takmayiz bebeklerimiz sağlıklı bir şekilde buyurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…