- 2 Aralık 2015
- 2.490
- 2.215
- 83
- 31
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #41.281
Bizim okuldakiler(hepsi ben den küçük) nasıl peşimde geçiyolar ya görmeniz lazım aman otur aman sene önce ye canlarım benim nasıl belli küçük oldukları hiç fesatlık yokBana da dün iş yerinde biri yemek istiyo musun dedi yok dedim iste iste sen zaten yarım saate acıkırsın yine dedi...kahkaha atıp kendinden mi biliyosun dedim morardı:))))sinir oluyorum böylesi insanlara laf yiyince rahatlıyorlar
Zaten bunları anlayacak potansiyeli olmadığını görünce gulumsedim sadece canim. Az yedigime bağladı durumu evet :)
inşallah canım.bana 24. haftada gidicem dememiş miydin? ben randevu alcaktım neriman hanımdan ama seni bekledim. eğer günler tutarsa aynı gün gidelim diye. ben martın 3. haftası gitmeyi düşünüyordum. 14-18i arası. senin randevu ne zaman?Canimmm inan cok sevindim cok mutlu oldum Allah a sukur bugunlerimize Rabbim dermansiz dert vermesin Allah in izni ile belki zor surecler bekliyor bizi ama inaniyorum sonu guzel olacak bu zor gunleri hepimiz atlatacagiz insallah bende yarin guzel haberler getiririm size
bizim elti mi taşındı dycm de daha dün burdaydı sanki onu anlatıyosun aldığımz şeylerin aynısını almayın die internetten getirttik diyorum düşün yani illa arar bulur onu nasıl sinir olurum@HejaR12 Fındık, ceviz, badem, muz, fıstık ezmesi
1cicek3bocek Ay çok sinir oldum ya gerçekten, az önce sesler geldi bakayım dedim dürbünden ne sesi diye. Doğalgaz sayacı takmaya gelmiş adamlar yeni taşınıyorlar ya bunlar, kadın da bizim sayacı göstererek aynı sayaç di mi onlarınki gibi takın diyor. Dolabımın aynısını yaptırdığı yetmedi şimdi sayaca göz dikti Sayaç ya sayaç, bir sayaç ne kadar farklı olabilir ki Sinirden gülüyorum ya
Ya işte neyin kafası anlamıyorum. Bunu söyleyen kadın da 90kg (ayiplamiyorum asla) rejimdeyim diyor,akşam yemeğine dürumcuye gitmiş sadece içini yemiş. Ama tabaktaki hamur işlerini bitirdi.insanbuL sana o muhabbeti yapan gibi banada çok yapanlar oluyor annem bile inan yaptı. Bebek daha 13 haftalık renkli fotosunu götürdük demez mi zayıf sanki kolları falan kız 100 gr kilosundan nolur dedim geçenlerde parkta bi kadın hiç bişeye benzemeyecek he bu bebe dedi geceleri ye geceleri diyor bana tanıdığım biri aslında ve tonlarcası sen hiç değişmemişsin nasıl hamilelik bu gotun göbeğin az buyusun çocuk zayıf doğar yoksa falan
Ay artık dedim ki zayıf doğsun yani 5 kg çocuk doğurma çabam yok zaten doğurana kdr oluyor adam. Doğu 3,5 doğdu öldüm doğurana kdr valla insanlara kulak asmamak gerek salla
yaaa işte böyle ikizler hep haksızlığa uğruyo malesef. halbuki bizimkinden iyi burç mu var. hep karışıklıklar hep haksızlıklar.... aaah ah.. görümcen kadar başına taş düşsün e mimatsiyahoje Görümcem ikizler değil terazi burcuymuş, kusura bakma ön yargılarım için küçük bir karışıklık olmuş
Hamilelik ve lohusalikta neler neler diyorlar. Doğumdan sonra başlarlar sütun mu yetmiyor bu çocuk ağlıyor diye...Ayy ne yiyor sunuz bebişlerin iz tombis oluyor bana da söyleyin :)
Canım benim oğlan 4 yaşında olacak mayısta daha hic sandalet giymedi birde 2 yaşında yürüdü benim tembel :) suan Botlarıni giyiyor ama bende şimdi spor ayakkabı arayisındayim geçen avmde vicco baktım iyi görünüyordu 65 lira.Polaris de uygun oluyor. Asıl ben newbalance beğendim oda 120 liraydi. Bu zamana kadar genellikle ortapedik aldım ben oğluma.birde geçen yıl Nike in sandalye ayakkabıları vardı giydir en arkadaşlarım çok memnundu bende yaza düşünüyorum oğluma.
Böyle insanlardan nefret ediyorum, bana da senin sutun yetmiyor bu çocuğa göğüslerini çok küçük diyorlardı
Sağlık ocağı decavit i bedava veriyor
bizim elti mi taşındı dycm de daha dün burdaydı sanki onu anlatıyosun aldığımz şeylerin aynısını almayın die internetten getirttik diyorum düşün yani illa arar bulur onu nasıl sinir olurum
Bizim burda AVM ya da çok marka mağazalar yok kuzum. Netten baktım adidas spor ayakkabı. Ama ortopedik açıklamasi göremedim. Ama birer tane almak fikrinde çok haklısın.Cnm öncelikle asıl 3 yasına kdr ayakları çok daha elastik olduğu için ortopedik almalı doğuya ilk adımlarını annem almıştı çok iyi hatırlamıyorum narkasını ama içi çok güzeldi. Ayakları yere bastıktan sonra ortopedi şart adidasa bak bence geçen sene aldı yine annem doğuya yaş gününe çok güzel giydi takılmadı düşmedi polarise bakabilirsin ama tercihin adidas olsun yada durumum çok iyi veririm dersen Columbia mağazası varsa orada yada avm lerde oraya bak çok rahat ayakkabıları inşallah kendime bile bu hafta spor alacağım ordan. Sandalet polariste çok hoş erkek çocuklara göre çok güzel modeller oluyor aşırı pahalıda değil. Bana sorarsan şuan ihtiyacı olan bir anne olarak ben spor ayakkabısı da alacağım sandalette ikisinin yeri ayrı ormana gidince sandalet giydirmiyorum böcekler ayağını yer diye polarise sandalete bakacağım büyük ihtimalle de adidastan da spor alırız bir iki aya şuan sadece botları var onları giyebiliyor ayakkabı bulmakta zor doğuya ayakkarı etli hep 1 1,5 numara büyük alıyoruz mecbur alırsan fikir ver banada indirim falan olursa bakarım gidip buralara
yaaa işte böyle ikizler hep haksızlığa uğruyo malesef. halbuki bizimkinden iyi burç mu var. hep karışıklıklar hep haksızlıklar.... aaah ah.. görümcen kadar başına taş düşsün e mi
Evet Internet sitelerinde var onlardan. Bizimki 5aydir yürüyor daha onlarla rahat koşabilir mi acaba. Botu dışında ilk ayakkabısı olcak teyzoşuYaz için bazı spor markalarının açık ayakkabı-sandalet tarzı oluyo. Piyasaya çıktı mı bilmiyorum bir bak istersen. Geçen sene adidasın almıştım. Benim oğlum sandalet giymiyo mesela o yüzden büyük kurtarıcı oluyo.
Sen hatayı resim çektirmekle yaptın ne münasebet evin resmini çekmek ya fazla yakınlaşma bu tipler tehlikeli gerçekten@HejaR12 Fındık, ceviz, badem, muz, fıstık ezmesi
1cicek3bocek Ay çok sinir oldum ya gerçekten, az önce sesler geldi bakayım dedim dürbünden ne sesi diye. Doğalgaz sayacı takmaya gelmiş adamlar yeni taşınıyorlar ya bunlar, kadın da bizim sayacı göstererek aynı sayaç di mi onlarınki gibi takın diyor. Dolabımın aynısını yaptırdığı yetmedi şimdi sayaca göz dikti Sayaç ya sayaç, bir sayaç ne kadar farklı olabilir ki Sinirden gülüyorum ya
Kız yok hafızasına çekmiş resmiSen hatayı resim çektirmekle yaptın ne münasebet evin resmini çekmek ya fazla yakınlaşma bu tipler tehlikeli gerçekten
Takmamak gerek evet. Sut şans işi olur olmaz inşallah olur o ayrı konu bende az emzirdim kıza hamile kaldığımda doğu 6 aylıktı mecburen kestik buna vermeyi istiyorum 2 yaşa kdr inşallah olur olmaz dediğim gibi şans işi iyi besleniriz bol su içeriz olur Allah izin verirseHemde kaynanam diyordu
Ayy birde başkalarına benim emzirmedigimi söylüyormus nefret ediyorum böyle insanlardan inşallah bu sefer öyle insanları takmayiz bebeklerimiz sağlıklı bir şekilde buyurler
Çok op ıslak ıslak olsunNeyse gel unutalım kötü geçmişigel öpeyim seni
05:42 de günaydın mesajı atan erkenci @jindam a karşılık öğleden önce uyanmayan bir pinkypink. Adeta birbirimizi tamamlıyoruz. Ne tatlıyızGünaydın günaydın günaydın topiğin çıtır hamis hatunları
Hepimiz için güzelliklerle dolu bi gün olsun
Kontrolü olanlar güzel haberlerle dönsun :)
Hepinizi öpüyoruz kocaman:)
pinkypink günaydın canim seni ve bebeğini ayrıca öperim ahayt kıskananlar çatlasın
En mantıklısı bende kurtulsam şurdan benden iyisi yok evim güzel memnunumda ama komşu sorunlu olunca daha evden de soğuyorsun doğuma kdr taşınmalıyımKız yok hafızasına çekmiş resmiAma merhaba merhaba tabii bundan sonra ^^
Hihihi@CatmominsanbuL @aylinnalpr tulaykavas misam DraconianX @Daisymom @idilduam 1cicek3bocek @Aryadeniz38 @batideniz @papatya380150 ve sevincimi-üzüntümü paylaşan herkese çok teşekkür ederim kızlar.
Allah hepinizden razı olsun. sağlıklı tombiş bebekleriniz olsun inşallah.
Çok şükür bebeğim düşündüğümden iyiymiş. Ben de daha iyiyim artık.
Daha mesajımı görmemiş olan ama bana dualarını esirgemeyen herkese teşekkür ederim.
Oscar konuşması gibi oldu ya duygulandım bak.
Şu giremediğim 1 haftayı biri bana özet geçsin ama ya birileri o kadar çok konuşmuş ki (kimler acaba?? @CatmomDraconianX 1cicek3bocek insanbuL mu? yok canımmmmm ) o kadar sayfayı okuyamadım özet geçin gevezeler siziii
Kızlar Günaydın iyi haberlerle geldim. Dün bi doktora daha gittik cocuk cerrahına. Diyo ki doğumdan hemen sonra ameliyat ederiz sapasağlam olur diyo. Daha önce defalarca yapmış. Tabi 2 saat konuştuk ama özeti bu. Çok zor günler geçireceğiz doğumum sezeryan olacak bebek doğar doğmaz ameliyat olcak vs vs ama hepsi bitecek hepsi geçecek ve kızım sapasağlam olcak allahın izniyle.iyi düşünüp duaları aksatmamalıyız arkadaşlar. Durum tabi ki sıkıntılı ama bu doktor bize çok büyük umut oldu.
@semurcan canım inşallah en kısa zamanda görürsün bu yazdığımı. Sana da moral olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?