2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Sen topikte birilerine laf mı çarptın yoksa şişman diye ay bildiğin mixerim kendimden utandım bak 40 kg halinle havamı atıyon kız bak sen ancak bir kız doğurursan kilo alacaksın demedi deme bu arada işin esprisi ciddiyim çok kilolu doğmasın açıkçası xor oluyor gerçekten ah o alttan atılan dikişler bide makata kdr dikişliydim ben Allah tan 12. Gün banyoda duştu dikişlerim

ne diyim canım faydalı şeylerden ye bari. kusmuyosan güzel güzel beslen. benim kusmaktan gözlerim pörtledi iyice. bebek aldı başını gidiyo ben kilo veriyorum. bahane bulamazsan bu da tommbikin yerine de ye gitsin

dora deniz'e gurban oleymmmmmm çok beğendimm

bacım goygoy yapmışınız hep. hiç icraat yok yani
kontroller bebelerden haberler cinsiyetler falan yok mu 1 hafta boş mu geçti?

Annem getirdiğinde Adidasları üstünde bir kart vardı 3 noktalımı ne yazıyordu bu ortopedi demekmiş içini onların ayak sağlığına uygun yapıyorlarmış ama denemeden almasan keşke bize annem almıştı ama sıkıntı yaşamadık en kotu değiştirirdim netten alacaksan değişim garantili yer bul öyle al cnm sandalet sıkıntı olmaz her koşulda olur zaten doğunun ayaklar kürek gibi oldu çok büyük 27 numara giyiyor eşek sıpası bize bebekten çok doğunun masrafı olacak varya hiçbişeyi kalmadı işimiz zor

ne diyim canım faydalı şeylerden ye bari. kusmuyosan güzel güzel beslen. benim kusmaktan gözlerim pörtledi iyice. bebek aldı başını gidiyo ben kilo veriyorum. bahane bulamazsan bu da tommbikin yerine de ye gitsin

Ben de her yediğimi çıkarıyordum, şimdi ise günde bir kereye düştü ki buna da şükür. Sabah kahvaltıdan sonra oluyor genelde. Bulantılarım yüzünden ben de eksilerdeyim ama iştahım açıldıkça bu sefer de kilo almaktan korkuyorum

bacım goygoy yapmışınız hep. hiç icraat yok yani
kontroller bebelerden haberler cinsiyetler falan yok mu 1 hafta boş mu geçti?
Aynen kız boş muhabbet ettik hep
Sleek yurtdışında olan arkideşimiz var pastasından pembe çıktı kızı olacak :)
Semurcan sonuç bekliyor bilirsin hayırlısı ile inşallah
Aylinin oğluşu geliyor kısmetse belki biliyorsundur bunları ama :s
Zevzekbayan mı hatun mu neydi unuttum kızı vardı oğlu olacakmış bu kdr hatırlıyorum bide bu @jindam denen kıızz dun ağustos analarına gidiyordu zor zapt ettik iki ağladık yalvardıkda gitmedi neyse ki :)

Bu büyük icraat olmuş. Bi de kız isimlerini koysan nasıl makbule geçer. Ben de gizli gizli hastanelerin yenidoğan katına gidip kapı süslerinden isim araştırmayı önermiştim eşime ama neyseki o benden daha normal bir insan olduğu için kabul etmedi.

Telefon ve tablet uygulamalarında siri var konuşuyorsun cevap veriyor falan doğu demin onunla konuşuyor tabi siri anlamıyor ne dediğini sinirleniyor salak siri diyor parkta öğrenmiş çocuklardan onunla dertleşiyor diyor ki annemin gobekinde kardeşim var hep annemi uzuyor annem kusuyor diyo arada siri anlamayınca vuruyor falan bugün beni çok güldürdü bu çocuk

Ahahaha canım ya neden sağ elinle sol kulağını tutmaya çalıştın ki Bak benim gibi yap, gir kapı süsü resimlerinin olduğu bir instagram sayfasına, bak oradan isimlere

Hahah süpersin . Birde kiz ogrencilerin isimlerini gonderirsen cok makbule gecer :) simdiden tesekkurler :)

Neden iclerine dert oluyo anlamıyrm bende 30kilo alsam nolcak cocuk en fazla ne kadar doguyoki ne istiyolar yani tuhaf..

misam cım yanılmıyorsam, sen maxicosi ana kucağı ile ilgili fikir sormuştun. Biz de geçen hafta cabriofix modelinden aldık. Citi ile aralarında tek fark 2wayfix denilen baza ile arabaya isofix bağlantısı yapılabiliyor olması. Eğer o bazayı almayacaksanız citi modelini alman daha mantıklı ama isofix bağlantısı olsun dersen cabriofix ya da pebble modellerinden birini alman gerekiyor. Geçen hafta o kadar araştırdım ki maxicosi benden sorulur :)

Hep DraconianX heeepppp :)

Bizim ki eşya yı da geçtik kıyafet ne alsak onu alıyo düşünsene bi yere gidiyrz aynı kıyafet hiç utanmaz ben de dayancam tabi napcz bence bunlara bi konu açalım kk de buluşturalım belki bizi bırakırlar

Ahahaha canım ya neden sağ elinle sol kulağını tutmaya çalıştın ki Bak benim gibi yap, gir kapı süsü resimlerinin olduğu bir instagram sayfasına, bak oradan isimlere

Onu da yapıyorum bacım. İsimli emzik zinciri sayfalarından girip, kapı süsü sayfalarından çıkıyorum. ama bir de şöyle canlı kanlı göreyim diyorum, ne var yani hastane koridorlarında bir tur atsak diyorum ama icraate dökemedim henüz. Benim bebiş isimsiz kalacak bu gidişle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…