2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Aaaa senin dediğin de laf mı yani. Devlet hamile bir kadın için gerekli olan vitaminleri neden karşılasın canım. Devlet'in işi mi yok senin benim gibi hamilelerle mi uğraşacak aşk olsun :))))
Ben de karsilamiyo saniyordum canim ama bir arkdas decaviti saglik ocaklarinin ucretsiz verdigini yazmis

hımmm, ben ne yaptım diye düşüyorum :))
ben de 3 yaşına kadar tam ortopedik giydirdim, 3 ten sonra pek üzerinde durmadım çünkü kızım hep cicili istedi oğlanda mavi :))

ben hala bahar ve yaz ayları için spor ayakkabı tercih ediyorum. sandaletle ya da terlik tipi şeylerle rahat koşup oynayamıyor benim kuduruklar. eğer ayakkabı tarzında, biraz daha kapalı sandalet alırsan rahat edersin diye düşünüyorum.
lcw de mutlaka bahsettiğim sandaletlerden vardır ya da gelecektir. çok kullanışlı oluyorlar. kirlerdimi yıka gitsin, taş gibi :)))

Hamdolsun çok sevindim. Ins saglikla buyuteceksin yavrunu.

Haftasonu eşimin arkadaşının hatunu bana sen iki kilo bile doguramazsin dedi. Negatif insanları sevmiyorum ben DraconianX

Asıl zayıf hatunlar tosun gibi bebisler doğurur halt etmiş o

Kızlar Trendyol'da Gör-Sin hamile butiği var. Slopetler var. Bakmak isterseniz. Ben denemeden cesarte edip alamıyorum ama çok hoşlar...

Hemde kaynanam diyordu
Ayy birde başkalarına benim emzirmedigimi söylüyormus nefret ediyorum böyle insanlardan inşallah bu sefer öyle insanları takmayiz bebeklerimiz sağlıklı bir şekilde buyurler

ay bu insanları anlamak mümkün değill..

arkadaşım doymayan çocuk belli olur 1
bi bebeği annesi kadar kimse düşünemez 2

Ay nasıl sevindim valla çok şükür bebeğin seninle olsun da birlikte herşeyin üatesinden gelirsiiz inş biraz zorlancksın ama allah yardımcın olsun bizde yanında olcz inş

Kim oldugunu soylemeyimde biri anneme hastalikli gibi surekli bulantisi var zayif nasi hamilelik bu demis insanbuL :)

tövbeler olsun
fesatlara bak
böyle insanlar maalesef çevremizde oldukça fazla
benimde var bi komşu
ay sen pek kilo almadın yemek yemiyorsun kilo alman lazım cevabım '' dr mümkünse 5.aya kadar ben normal ve aşırı kilolulara kilo almamayı öneriyorum '' diyor sağlkıklı olan bu imiş
yok doğum tam sıcağa denk gelecek '' yaza gelse sıcak soğuğa gelse kış mutlaka bi mevsime denk gelecek' dedim
artık lafımı esirgemiyuorum

ne zaman görse beni boğuyor valla

Jellyfish_ insanbuL Super_anne1411 tulaykavas misam DraconianX D Daisymom idilduam @gvn1907 L Light Of God denizbatiekin P papatya380150 ve sevincimi-üzüntümü paylaşan herkese çok teşekkür ederim kızlar.
Allah hepinizden razı olsun. sağlıklı tombiş bebekleriniz olsun inşallah.
Çok şükür bebeğim düşündüğümden iyiymiş. Ben de daha iyiyim artık.
Daha mesajımı görmemiş olan ama bana dualarını esirgemeyen herkese teşekkür ederim.
Oscar konuşması gibi oldu ya duygulandım bak.
Şu giremediğim 1 haftayı biri bana özet geçsin ama ya birileri o kadar çok konuşmuş ki (kimler acaba?? Jellyfish_ DraconianX @gvn1907 insanbuL mu? yok canımmmmm) o kadar sayfayı okuyamadım özet geçin gevezeler siziii

Ay nasıl sevindim valla çok şükür bebeğin seninle olsun da birlikte herşeyin üatesinden gelirsiiz inş biraz zorlancksın ama allah yardımcın olsun bizde yanında olcz inş
inşallah canım. sizin desteğiniz ve dualarınız olmasa yıkılırdım ben. bu haftayı geçiremezdim. Sağolun hepiniz.

Şaka değil kuzum ya. Önüne konulan ikramliklari sildi supurdu. Bana da hiç halin yok ikinciyi nasıl doguracaksin,iki kilo doguramazsin bu halinle dedi. İlk ve son gorüşum olacak o kadını
Aman boşver gıcık ya nasıl gıcık oldum banada bu bebek nerde die saçma sapan şaka yapı yoo lar hala eski kıyafetlerim oluyo die gelmyrm ama aynı şakayı her gördüklerinde yapıyolar çıkınca görürsünüz de denmiyor ki herkese

Tmm canım tşkler

Canimmm inan cok sevindim cok mutlu oldum Allah a sukur bugunlerimize Rabbim dermansiz dert vermesin Allah in izni ile belki zor surecler bekliyor bizi ama inaniyorum sonu guzel olacak bu zor gunleri hepimiz atlatacagiz insallah bende yarin guzel haberler getiririm size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…