- 22 Ocak 2008
- 8.883
- 8.888
- 723
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #41.261
Ben de karsilamiyo saniyordum canim ama bir arkdas decaviti saglik ocaklarinin ucretsiz verdigini yazmisAaaa senin dediğin de laf mı yani. Devlet hamile bir kadın için gerekli olan vitaminleri neden karşılasın canım. Devlet'in işi mi yok senin benim gibi hamilelerle mi uğraşacak aşk olsun :))))
Ben de karsilamiyo saniyordum canim ama bir arkdas decaviti saglik ocaklarinin ucretsiz verdigini yazmis
Oğluma yaz icin ve rahat yürüyebilmesi için ayakkabı alıcam tecrübeli annişler. Bi araştırdım 3yasina kadar ortopedik olmasına gerek yok diyorlar. Sizce sandalet tarzi acik mi olmalı,yoksa iyi bir markanin spor ayakkabısı mi rahat olur. Tecrübeli anneler bu cahal kadını bilgilendirir misiniz lutfen
@gvn1907idilduam HejaR12 D Daisymom tulaykavas denizbatiekin
Kızlar Günaydın iyi haberlerle geldim. Dün bi doktora daha gittik cocuk cerrahına. Diyo ki doğumdan hemen sonra ameliyat ederiz sapasağlam olur diyo. Daha önce defalarca yapmış. Tabi 2 saat konuştuk ama özeti bu. Çok zor günler geçireceğiz doğumum sezeryan olacak bebek doğar doğmaz ameliyat olcak vs vs ama hepsi bitecek hepsi geçecek ve kızım sapasağlam olcak allahın izniyle.iyi düşünüp duaları aksatmamalıyız arkadaşlar. Durum tabi ki sıkıntılı ama bu doktor bize çok büyük umut oldu.
@semurcan canım inşallah en kısa zamanda görürsün bu yazdığımı. Sana da moral olur inşallah
Haftasonu eşimin arkadaşının hatunu bana sen iki kilo bile doguramazsin dedi. Negatif insanları sevmiyorum benDraconianX
Öyle oldu vallaGünah kecisi biz olduk dimi :))
Neyse gel unutalım kötü geçmişiAlacağın olsun
Hemde kaynanam diyordu
Ayy birde başkalarına benim emzirmedigimi söylüyormus nefret ediyorum böyle insanlardan inşallah bu sefer öyle insanları takmayiz bebeklerimiz sağlıklı bir şekilde buyurler
Ay nasıl sevindim valla çok şükür bebeğin seninle olsun da birlikte herşeyin üatesinden gelirsiiz inş biraz zorlancksın ama allah yardımcın olsun bizde yanında olcz inşKızlar Günaydın iyi haberlerle geldim. Dün bi doktora daha gittik cocuk cerrahına. Diyo ki doğumdan hemen sonra ameliyat ederiz sapasağlam olur diyo. Daha önce defalarca yapmış. Tabi 2 saat konuştuk ama özeti bu. Çok zor günler geçireceğiz doğumum sezeryan olacak bebek doğar doğmaz ameliyat olcak vs vs ama hepsi bitecek hepsi geçecek ve kızım sapasağlam olcak allahın izniyle.iyi düşünüp duaları aksatmamalıyız arkadaşlar. Durum tabi ki sıkıntılı ama bu doktor bize çok büyük umut oldu.
@semurcan canım inşallah en kısa zamanda görürsün bu yazdığımı. Sana da moral olur inşallah
Kim oldugunu soylemeyimde biri anneme hastalikli gibi surekli bulantisi var zayif nasi hamilelik bu demisinsanbuL :)
inşallah canım. sizin desteğiniz ve dualarınız olmasa yıkılırdım ben. bu haftayı geçiremezdim. Sağolun hepiniz.Ay nasıl sevindim valla çok şükür bebeğin seninle olsun da birlikte herşeyin üatesinden gelirsiiz inş biraz zorlancksın ama allah yardımcın olsun bizde yanında olcz inş
Aman boşver gıcık ya nasıl gıcık oldum banada bu bebek nerde die saçma sapan şaka yapı yoo lar hala eski kıyafetlerim oluyo die gelmyrm ama aynı şakayı her gördüklerinde yapıyolar çıkınca görürsünüz de denmiyor ki herkeseŞaka değil kuzum ya. Önüne konulan ikramliklari sildi supurdu. Bana da hiç halin yok ikinciyi nasıl doguracaksin,iki kilo doguramazsin bu halinle dedi. İlk ve son gorüşum olacak o kadını
Tmm canım tşklerBilmiyorum ki yeni sistem nasıl? Hiç bir fikrim yok. Ben özel okulda çalışıyorum. Yani kamu çalışanı değilim. Bizim işyerimiz maaşımızı kesmiyordu normal yatırıyordu (9 sene önce) Ben rapor bitiminde aldığım parayı işyerime vermiştim. O sistem çok iyiydi. Şimdi ne yapacaklar hiç bir fikrim yok. Sistem değişti çünkü. Araştırır bir bilgiye ulaşırsam sizi de aydınlatırım...
Ay hiç gelecegim yoktu vallaCaaaanımm ya senin tabağında gözü kalmış onunAh be hiç anlamıyorsun böyle şeylerden Tepsiyi verseydin önüne bak senden iyisi olmazdı
Canimmm inan cok sevindim cok mutlu oldum Allah a sukur bugunlerimize Rabbim dermansiz dert vermesin Allah in izni ile belki zor surecler bekliyor bizi ama inaniyorum sonu guzel olacak bu zor gunleri hepimiz atlatacagiz insallah bende yarin guzel haberler getiririm sizeKızlar Günaydın iyi haberlerle geldim. Dün bi doktora daha gittik cocuk cerrahına. Diyo ki doğumdan hemen sonra ameliyat ederiz sapasağlam olur diyo. Daha önce defalarca yapmış. Tabi 2 saat konuştuk ama özeti bu. Çok zor günler geçireceğiz doğumum sezeryan olacak bebek doğar doğmaz ameliyat olcak vs vs ama hepsi bitecek hepsi geçecek ve kızım sapasağlam olcak allahın izniyle.iyi düşünüp duaları aksatmamalıyız arkadaşlar. Durum tabi ki sıkıntılı ama bu doktor bize çok büyük umut oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?