2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379

Allah razı olsun kardeş. Derinlemesine bir inceleme yapıcam şimdi liste üzerinden. İlk etapta 4 tane derin gördüm. Vay arkadaş.

Ohh cok sukur canim benimmm aldigim en guzel haber bugun icini ferah tut hersey cok guzel olacak Allah'in izni ile dualarim sizinle

Ooo dev hizmet! Ellerine sağlık :))

bişçik olmaz merak etme ama faydalılardan ye sen yine de

harikasın bacım ancak bu kadar güzel özet olabilirdi.
hepsinden haberim vardı da @jindam ı bilmiyodum bilmez olaydım vay topiğin en minik bebesi vaay ne haylazlıklar peşindeymiş meğer

AY HİÇ ANLAMAM BU HESAPLARDAN HEM 5222 HEM 3916 MI ALCAK KAFAM KARIŞTI

Evet iki rakamın toplamını alıyorsunuz.

Aşağıdaki linkten de hesaplama yapabilirsiniz. Rapor gün sayısına toplam doğum izni sürenizi giriyorsunuz.
2.kutuya toplam brüt ücretinizin 3 katını giriyorsunuz. Toplam prim gün sayısına 90 yazıp aşağıda hesapla butonuna tıklayın. Rapor ücreti hesaplama şeklinde hesaplanıyormuş. Ayrıca emzirme ödeneği var. Onun başvurusu nereye yapılıyor bilmiyorum. 2016 yılı için 122 tl 1 seferlik ücret alınması söz konusu. Ve ilk çocuğunuz ise 300 TL devlet doğum ücreti veriyor. İşlemlerin nasıl olacağı konusunda aksilik yaşamamak için işyerinizin muhasebecisiyle görüşmenizde fayda var.

http://www.calismadunyasi.com/rapor-parasi.html

harikasın bacım ancak bu kadar güzel özet olabilirdi.
hepsinden haberim vardı da @jindam ı bilmiyodum bilmez olaydım vay topiğin en minik bebesi vaay ne haylazlıklar peşindeymiş meğer
Valla bebek bizim bebemiz kendi gidebilir bebemiz silik çizgiykenden burda idi @jindam ayağını denk al bebeni alır postalarız seni he

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…