- 20 Temmuz 2013
- 9.147
- 11.375
- 248
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #41.381
Hey tombik asıl bomba yi sen görmemiştinAynen kız boş muhabbet ettik hep
Sleek yurtdışında olan arkideşimiz var pastasından pembe çıktı kızı olacak :)
Semurcan sonuç bekliyor bilirsin hayırlısı ile inşallah
Aylinin oğluşu geliyor kısmetse belki biliyorsundur bunları ama :s
Zevzekbayan mı hatun mu neydi unuttum kızı vardı oğlu olacakmış bu kdr hatırlıyorum bide buinteriorarchitect denen kıızz dun ağustos analarına gidiyordu zor zapt ettik iki ağladık yalvardıkda gitmedi neyse ki :)
Çok elektrik almışsın tee buralardan hissettimSağlık ocağından aradılar beni tetanosu hatırlatmak için. Allahım kadın nasıl kibarrr nasıl ilgili alakalı birsürü soru sordu falan. Dedim benim doktorum 27.hafta civarı öneriyor hemen yaptırmak istermiyorum yarın da şehir dışına cıkıyorum dedim. Tabii olur siz nasıl isterseniz geldiğinizde görüşürüz o zaman falan dedi. Gidip sarılıp öpesim geldi kadını . Böylesini hiç görmedim sağlık ocağında bu yaşıma kadar
Allah mutluluğunuzu daim etsin yavrunuzla taçlandırsın kuzum :)hohoyttt oyarım valla. kocam çok yakışıklı benim. esmer behlülkimseler kaptırmam ben onu
ilk sayfaya bak bakalım görmüş müyüm görmemiş miyimHey tombik asıl bomba yi sen görmemiştinbenim kız dediğim evladım aslında erkekmis oğlum olacak matsiyahoje
İkimiz bir fidanın güller açan dalıyiz
Çok elektrik almışsın tee buralardan hissettim
PuhahaHadi öptümmm dedim kapattım
Kızlar ya birşey sorcam dun detaylı ultrasona gitmistim bulunduğum yerde olmadığından başka bi yere gittim doktor cok bastırdı karnima ultrasonu bugün hic bebeğinin kipirtisini hissedemiyorum birşey olmusmudur ya da ben mi evhamliyim cok korkuyorum
amin canım cümlemizinkini inşallah. bakma sen aslında tek beğenen benim de insan sevdi mi gözüne dünya güzeli gibi görünüyo işteAllah mutluluğunuzu daim etsin yavrunuzla taçlandırsın kuzum :)
Faydan olmaz miCanım biraz yaşadığın şehirle alakalı bir tercih yapmalısın. Sanırım Trabzon'da yaşıyorsun oralarda hava çok sıcak olmadığı için rahat bir spor ayakkabı tercih edebilirsin. Ya da yazlık hava alabilecek minik sevimli ayakkabılar da tercih edebilirsin sandaletten ziyadeumarım faydam olmuştur
Haydi bugün size bir soruyla geleyim güzeller
Eşleriniz doktor seçimi konusunda takıntılı mıdır? İlla erkek olsun der mi veya sağlık bu bayan erkek farketmez mi ? Özellikle doğum konusunda tutumu nedir merak ediyorum cevaplarınızı
Benim cevabım şu: Eşim erkek doktor taraftarı değildir ama detaylı ultrasonu özellikle erkek doktor yapıyor bizim 2 bebektede gittiğimiz erkek de. Ama bir anımı anlatayım doğu da kontrollere gittiğimiz bayan doktorumuz bnm sancım babalar gününde pazar günü tuttuğu için yoktu erkek doktor vardı eşim istemedi o halimle sancılarla beni diğer şubeye götürdü şansıma bayan dr vardı doğurdum:) kızımda çapada doktor seçme durumun yok zaten içler acısı haldeyim eşim hala bilmez erkek asistanlar hep alttan fitili attı kürtaj etti bir değil kaç erkek doktor hemde ama hala bilmez çok takıntılı demedi hiç kimse ona o halde mahvolurdum çünkü biraz tutucu bu konuda bu bebekte de son ay hastane hastane doktor çalışma saatlerini alıp buzdolabına asacakmış ne diyim Allah akıl fikir versin
Ya sizlerin eşlerinin tutumu nedir
matsiyahoje @idilduam interiorarchitect @DraconianX Jellyfish_ @Aryadeniz38 @sleek insanbuL @Seyda_Turker
@aylinnalprpinkypink @semurcan tulaykavas @duamnur @primavera77 @ALTINIM @HejaR12 @kalinkam @subitkisi nickleri aklıma gelip ama etiketleyemediğim herkes merak ediyorum cevaplarınızı
Bu konuda kadın doğumcu konusunda benim eşimde bayan doktor istiyor. Erkekden yana değil ama oğlumun doğumunda kontrole gelen erkek doktorlara ve doğumhanedeki erkek doktorlarada hiç tepki göstermedi... Bunda da gösterceğini zannetmiyorum...Haydi bugün size bir soruyla geleyim güzeller
Eşleriniz doktor seçimi konusunda takıntılı mıdır? İlla erkek olsun der mi veya sağlık bu bayan erkek farketmez mi ? Özellikle doğum konusunda tutumu nedir merak ediyorum cevaplarınızı
Benim cevabım şu: Eşim erkek doktor taraftarı değildir ama detaylı ultrasonu özellikle erkek doktor yapıyor bizim 2 bebektede gittiğimiz erkek de. Ama bir anımı anlatayım doğu da kontrollere gittiğimiz bayan doktorumuz bnm sancım babalar gününde pazar günü tuttuğu için yoktu erkek doktor vardı eşim istemedi o halimle sancılarla beni diğer şubeye götürdü şansıma bayan dr vardı doğurdum:) kızımda çapada doktor seçme durumun yok zaten içler acısı haldeyim eşim hala bilmez erkek asistanlar hep alttan fitili attı kürtaj etti bir değil kaç erkek doktor hemde ama hala bilmez çok takıntılı demedi hiç kimse ona o halde mahvolurdum çünkü biraz tutucu bu konuda bu bebekte de son ay hastane hastane doktor çalışma saatlerini alıp buzdolabına asacakmış ne diyim Allah akıl fikir versin
matsiyahoje @idilduam interiorarchitect @DraconianX Jellyfish_ @Aryadeniz38 @sleek insanbuL @Seyda_Turker
@aylinnalprpinkypink @semurcan tulaykavas @duamnur @primavera77 @ALTINIM @HejaR12 @kalinkam @subitkisi nickleri aklıma gelip ama etiketleyemediğim herkes merak ediyorum cevaplarınızı
Çok çekingenmişsin normal doğum yapacak olursan kasmaman gerek kendini bakBenim kocadan yana bir sorun olur mu hiç bilmiyorum çünkü kocama gelinceye kadar ben aşırı utangaç bir insanım. bikini bölgesi için lazere gittiğimde bile çamaşırımı çıkarmamak için baştan pazarlık yapıyordum. Artık bana alışmışlardı, kenardan kenardan yapabildikleri kadar yapıyolardı. Normal kadın doğum muayenesinde de yine kadın doktor ve kadın hemşireye gitmeme rağmen açmamam diye tutturmuştum. Soyunma kabinine girerken bir bez vermişlerdi. onu uzanınca üzerime örtmem için vermişler sanırım, ben belime dolaya dolaya kendime etek yaparak çıkmıştım kabinden. O halimi gören doktor ve hemşire gülme krizine girmişti. Neticede o kadar kasmıştım ki kendimi, smear testini yaptıramamıştım. Hal böyle olunca erkek doktoru düşünmedim bile şimdiye kadar. Hem ailemde hem akrabalarım arasında dalga konusuyum. çevremde herkes daha iyi olduğunu ya da ellerinin daha hafif olduğunu düşünerek özellikle erkek doktora gider. Benimle de dalga geçerler ama elimde değil. Ama tabi özel bir durumum olsa ve o alanda en iyisi bir erkek doktor olsa tabi gözümü kapar, muayene olurdum ama çok şükür öyle bir durumum yok.
Ay zaten kıskanmalarının mantığı yok keyfi bi durum değil zaten ama işte laf anlamayan kocalar var maalesef biride bende malum nobet tutar erkek sinek girmesin diye hiç böbürlenmiyorum kıskanç diye aksine sinir oluyorum bazen bazı durumlardaBu konuda kadın doğumcu konusunda benim eşimde bayan doktor istiyor. Erkekden yana değil ama oğlumun doğumunda kontrole gelen erkek doktorlara ve doğumhanedeki erkek doktorlarada hiç tepki göstermedi... Bunda da gösterceğini zannetmiyorum...
Çok çekingenmişsin normal doğum yapacak olursan kasmaman gerek kendini bakalıştır o dusunceye kendini cnm doğumunu dusun açılmalara bakacak doktorlar gelip surekli sezaryen mi düşünürsün yoksa
Hayırlısı ile atlatırsın merak etme çok duydum doğum fobisi olanları allah dara düşürmesin tabi kontrollerini iyi yaptır sürekli soyle sezaryen istediğini erken alıyorlar bebeği sezaryende çunku doğumun başlarsa acil sezaryen zor olur normal doğurtmaya kalkan hastanelerde var maalesef ben ksybettiğim bebeğimi doğuramadım nolur ddm yalvardım sezaryen için almadılar oldum resmen doğurana kdr 3 gun sancı çektim allah sağlıkla kurtarsın hepimizi inşallahhhGenel anesteziyle sezeryan yaptırıcam canım. Mümkünse iki gün önce bayıltıp, 3 gün sonra ayıltsınlar. O derece yani. Doğum fobim var da benim. Üniversite yurdunda oda arkadaşlarım ebeydi. Onların maceralarını dinleyip yanlışlıkla ders kitaplarındaki fotolara da maruz kalınca gelişti bu fobi. Bi de tabi canım çok tatlıdır.
Ya affedin bacım bu telefondan takip inan çok zor oluyor. Surekli yanlışlıkla reklamlara tikliyorum,geri dönmem dakikalar aliyor felanKızinsanbuL yazımı görmedin ay ben bile göremedim gerçi hızlı ilerliyor bakarsın tavsiyeme bi ara gidemde bişiler yiyim ben bebem acıktı mı ne kıpırdanıp duruyor bi obur daha geliyor galiba bana
Ayy çok hoş yakışır paşamaYa affedin bacım bu telefondan takip inan çok zor oluyor. Surekli yanlışlıkla reklamlara tikliyorum,geri dönmem dakikalar aliyor felanatladıklarım hakkını helal etsin.
Ben heralde adidasin günlük spor ayakkabisina karar kildim.çünkü acil giymesi lazım sizlerin de yorumlarına dayanarak yazin başlangıcında bir tane de sandalet alayim o zaman. Bizim burda marka satan bi mağaza var. O yüzden netten sipariş edicem.
Hayırlısı ile atlatırsın merak etme çok duydum doğum fobisi olanları allah dara düşürmesin tabi kontrollerini iyi yaptır sürekli soyle sezaryen istediğini erken alıyorlar bebeği sezaryende çunku doğumun başlarsa acil sezaryen zor olur normal doğurtmaya kalkan hastanelerde var maalesef ben ksybettiğim bebeğimi doğuramadım nolur ddm yalvardım sezaryen için almadılar oldum resmen doğurana kdr 3 gun sancı çektim allah sağlıkla kurtarsın hepimizi inşallahhh
benim eşimdede yok çok şükür yada varda bastırıyor ben bebek düşündüğüm evrede bi kaç kez bayanların alttan muayenesine maruz kaldım ve o gün bugündur tövbe ettim bayan doktora gitmeye şimdiki gittiğim doktor erkek çok da ilgili bilgili biri eşimde alıştı artık ona benden daha çok güveniyor bunuda nerden biliyorum 12 haftalıkken falan değiştirsek mi bayana mı gitsek diye bi teklif de bulundum yok bu hoca gayet iyi macera aramayalım dediHaydi bugün size bir soruyla geleyim güzeller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?