2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Hey tombik asıl bomba yi sen görmemiştin benim kız dediğim evladım aslında erkekmis oğlum olacak matsiyahoje

Çok elektrik almışsın tee buralardan hissettim

Hey tombik asıl bomba yi sen görmemiştin benim kız dediğim evladım aslında erkekmis oğlum olacak matsiyahoje
ilk sayfaya bak bakalım görmüş müyüm görmemiş miyim
gördümm tabi de cevap yazamadım.ben sana demiştim erkek diye. heybetli duruyodu geniş omuzlar falan. ya ne olacağıdı

Benim doktorum da pat pat vuruyordu. bir şey olacağını sanmıyorum. Benim doktorum, çok tavsiye üzerine gittiğim bir doçent. Vardır bir bildiği diyorum. Senin de için rahat olsun. Onlar çok sağlam bir yerde :)

Faydan olmaz mi hepsini değerlendirip akşama sipariş edeceğim ayakkabıyı :)

Benim kocadan yana bir sorun olur mu hiç bilmiyorum çünkü kocama gelinceye kadar ben aşırı utangaç bir insanım. bikini bölgesi için lazere gittiğimde bile çamaşırımı çıkarmamak için baştan pazarlık yapıyordum. Artık bana alışmışlardı, kenardan kenardan yapabildikleri kadar yapıyolardı. Normal kadın doğum muayenesinde de yine kadın doktor ve kadın hemşireye gitmeme rağmen açmamam diye tutturmuştum. Soyunma kabinine girerken bir bez vermişlerdi. onu uzanınca üzerime örtmem için vermişler sanırım, ben belime dolaya dolaya kendime etek yaparak çıkmıştım kabinden. O halimi gören doktor ve hemşire gülme krizine girmişti. Neticede o kadar kasmıştım ki kendimi, smear testini yaptıramamıştım. Hal böyle olunca erkek doktoru düşünmedim bile şimdiye kadar. Hem ailemde hem akrabalarım arasında dalga konusuyum. çevremde herkes daha iyi olduğunu ya da ellerinin daha hafif olduğunu düşünerek özellikle erkek doktora gider. Benimle de dalga geçerler ama elimde değil. Ama tabi özel bir durumum olsa ve o alanda en iyisi bir erkek doktor olsa tabi gözümü kapar, muayene olurdum ama çok şükür öyle bir durumum yok.

Bu konuda kadın doğumcu konusunda benim eşimde bayan doktor istiyor. Erkekden yana değil ama oğlumun doğumunda kontrole gelen erkek doktorlara ve doğumhanedeki erkek doktorlarada hiç tepki göstermedi... Bunda da gösterceğini zannetmiyorum...

Çok çekingenmişsin normal doğum yapacak olursan kasmaman gerek kendini bak alıştır o dusunceye kendini cnm doğumunu dusun açılmalara bakacak doktorlar gelip surekli sezaryen mi düşünürsün yoksa

Ay zaten kıskanmalarının mantığı yok keyfi bi durum değil zaten ama işte laf anlamayan kocalar var maalesef biride bende malum nobet tutar erkek sinek girmesin diye hiç böbürlenmiyorum kıskanç diye aksine sinir oluyorum bazen bazı durumlarda

Çok çekingenmişsin normal doğum yapacak olursan kasmaman gerek kendini bak alıştır o dusunceye kendini cnm doğumunu dusun açılmalara bakacak doktorlar gelip surekli sezaryen mi düşünürsün yoksa

Genel anesteziyle sezeryan yaptırıcam canım. Mümkünse iki gün önce bayıltıp, 3 gün sonra ayıltsınlar. O derece yani. Doğum fobim var da benim. Üniversite yurdunda oda arkadaşlarım ebeydi. Onların maceralarını dinleyip yanlışlıkla ders kitaplarındaki fotolara da maruz kalınca gelişti bu fobi. Bi de tabi canım çok tatlıdır.

Hayırlısı ile atlatırsın merak etme çok duydum doğum fobisi olanları allah dara düşürmesin tabi kontrollerini iyi yaptır sürekli soyle sezaryen istediğini erken alıyorlar bebeği sezaryende çunku doğumun başlarsa acil sezaryen zor olur normal doğurtmaya kalkan hastanelerde var maalesef ben ksybettiğim bebeğimi doğuramadım nolur ddm yalvardım sezaryen için almadılar oldum resmen doğurana kdr 3 gun sancı çektim allah sağlıkla kurtarsın hepimizi inşallahhh

Ya affedin bacım bu telefondan takip inan çok zor oluyor. Surekli yanlışlıkla reklamlara tikliyorum,geri dönmem dakikalar aliyor felan atladıklarım hakkını helal etsin.

Ben heralde adidasin günlük spor ayakkabisina karar kildim.çünkü acil giymesi lazım sizlerin de yorumlarına dayanarak yazin başlangıcında bir tane de sandalet alayim o zaman. Bizim burda marka satan bi mağaza var. O yüzden netten sipariş edicem.

Eklentiler

• IMG_20160301_153400.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 209
Ayy çok hoş yakışır paşama ben turkuaz bulursam alacağım çok seviyorum o tonları beyazlı turkuazlı gibi sandaletide tulay ablanın dediği gibi onu kapalı yanları hafif açık bakabilirsin ben komple açık seviyorum doğu yaşından beri sandalet kullanıyor yazları sorun yaşamadık biz takılıp dusme gibi sen çocuğunu iyi bilirsin hayırlı olsun şimdiden kuzum

Ah canım ya hem psikolojik hem fiziksel olarak çok zor şeyler yaşamışsın. Allah Doğu'ya ve karnındaki bebeğine uzun, sağlıklı, güzel ömürler versin. Senin de yüzün hep gülsün. Çekilen acılar kefaret oluyor. Ben hep böyle inanıyorum.

Doktorumla doğum konusunu hiç konuşmadık. Bir dahaki muayeneden sonra alttan alttan işlemeye başlayayım ben o zaman.

benim eşimdede yok çok şükür yada varda bastırıyor ben bebek düşündüğüm evrede bi kaç kez bayanların alttan muayenesine maruz kaldım ve o gün bugündur tövbe ettim bayan doktora gitmeye şimdiki gittiğim doktor erkek çok da ilgili bilgili biri eşimde alıştı artık ona benden daha çok güveniyor bunuda nerden biliyorum 12 haftalıkken falan değiştirsek mi bayana mı gitsek diye bi teklif de bulundum yok bu hoca gayet iyi macera aramayalım dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…