- 23 Şubat 2011
- 7.748
- 6.019
- 398
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #41.361
Ve a.s hg canım :) selamm kızlar
Aslında iyi fikirmiş. Kedimin yanına sokulayım o izliyor zaten bakim nereye bakıyor
Benim ki bilmiyo ki hiç kime gidiyrm kime gelyrm ben sevmyrm pek biriyle hastaneye gitmeyi tk gitmeliyim ki doktora istediğimi sorm ama hep erkek denk geldi bana herşeyi çok kıskanana adam nedense bu konuya hiç takılmıyo açıkçası sanırım bunun böyle olması gerektiğini düşünüyo sadece bebeğin durumunu soru yoo hastaneden gelince allahtan şu An o sorun yok bende ama bi aklına gelirse biterim yaniHaydi bugün size bir soruyla geleyim güzeller
Eşleriniz doktor seçimi konusunda takıntılı mıdır? İlla erkek olsun der mi veya sağlık bu bayan erkek farketmez mi ? Özellikle doğum konusunda tutumu nedir merak ediyorum cevaplarınızı
Benim cevabım şu: Eşim erkek doktor taraftarı değildir ama detaylı ultrasonu özellikle erkek doktor yapıyor bizim 2 bebektede gittiğimiz erkek de. Ama bir anımı anlatayım doğu da kontrollere gittiğimiz bayan doktorumuz bnm sancım babalar gününde pazar günü tuttuğu için yoktu erkek doktor vardı eşim istemedi o halimle sancılarla beni diğer şubeye götürdü şansıma bayan dr vardı doğurdum:) kızımda çapada doktor seçme durumun yok zaten içler acısı haldeyim eşim hala bilmez erkek asistanlar hep alttan fitili attı kürtaj etti bir değil kaç erkek doktor hemde ama hala bilmez çok takıntılı demedi hiç kimse ona o halde mahvolurdum çünkü biraz tutucu bu konuda bu bebekte de son ay hastane hastane doktor çalışma saatlerini alıp buzdolabına asacakmış ne diyim Allah akıl fikir versin
Ya sizlerin eşlerinin tutumu nedir
matsiyahoje idilduam interiorarchitect DraconianX Jellyfish_ @Aryadeniz38 sleek insanbuL @seydaturker
Super_anne1411 pinkypink semurcan tulaykavas duamnur primavera77 nickleri aklıma gelip ama etiketleyemediğim herkes merak ediyorum cevaplarınızı
Kedi candır. Ben 1 ay önce 7 yıllık kedimi kaybettim. Çok büyük üzüntü oldu bana, hala kendime gelebilmiş değilim. Kedilerimizin kıymetini bilelim. Bol bol öpüp koklayalım
Haydi bugün size bir soruyla geleyim güzeller
Eşleriniz doktor seçimi konusunda takıntılı mıdır? İlla erkek olsun der mi veya sağlık bu bayan erkek farketmez mi ? Özellikle doğum konusunda tutumu nedir merak ediyorum cevaplarınızı
Benim cevabım şu: Eşim erkek doktor taraftarı değildir ama detaylı ultrasonu özellikle erkek doktor yapıyor bizim 2 bebektede gittiğimiz erkek de. Ama bir anımı anlatayım doğu da kontrollere gittiğimiz bayan doktorumuz bnm sancım babalar gününde pazar günü tuttuğu için yoktu erkek doktor vardı eşim istemedi o halimle sancılarla beni diğer şubeye götürdü şansıma bayan dr vardı doğurdum:) kızımda çapada doktor seçme durumun yok zaten içler acısı haldeyim eşim hala bilmez erkek asistanlar hep alttan fitili attı kürtaj etti bir değil kaç erkek doktor hemde ama hala bilmez çok takıntılı demedi hiç kimse ona o halde mahvolurdum çünkü biraz tutucu bu konuda bu bebekte de son ay hastane hastane doktor çalışma saatlerini alıp buzdolabına asacakmış ne diyim Allah akıl fikir versin
matsiyahoje idilduam interiorarchitect DraconianX Jellyfish_ @Aryadeniz38 sleek insanbuL Seyda_Turker
Super_anne1411 pinkypink semurcan tulaykavas duamnur primavera77 ALTINIM HejaR12 kalinkam subitkisi nickleri aklıma gelip ama etiketleyemediğim herkes merak ediyorum cevaplarınızı
misam cım yanılmıyorsam, sen maxicosi ana kucağı ile ilgili fikir sormuştun. Biz de geçen hafta cabriofix modelinden aldık. Citi ile aralarında tek fark 2wayfix denilen baza ile arabaya isofix bağlantısı yapılabiliyor olması. Eğer o bazayı almayacaksanız citi modelini alman daha mantıklı ama isofix bağlantısı olsun dersen cabriofix ya da pebble modellerinden birini alman gerekiyor. Geçen hafta o kadar araştırdım ki maxicosi benden sorulur :)
benimkine özellikle sorsam bak kadın doktor da var erkek de var hangisine gideyim falan desem kadına git der. ama tek farkı kadın yada erkek olmasıysa öyle der. onun haricinde desem ki erkek olan daha iyi tecrübeli vs vs. o zaman düşünür. kadın işine gelir tabi. senin durumunda olsa erkek doktor yapardı doğumumu çünkü özellikle acil durumlarda hiç bakmaz. ama keyfi durumlarda kadına yönelir. ister istemez kıskançlık erkeklerin hamurunda var. haa kendisi de gidip de ürolojiye falan kadın doktora gidecek olsa o kadına ellettiği uzuvlarını koparıp yediririm onaHaydi bugün size bir soruyla geleyim güzeller
matsiyahoje idilduam interiorarchitect DraconianX Jellyfish_ @Aryadeniz38 sleek insanbuL Seyda_Turker
Super_anne1411 pinkypink semurcan tulaykavas duamnur primavera77 ALTINIM HejaR12 kalinkam subitkisi nickleri aklıma gelip ama etiketleyemediğim herkes merak ediyorum cevaplarınızı
ufaktan bir telefon trafiği arasında kaçamak yapıp bakiim dedim yeni bir gündem oluşmuş bileHaydi bugün size bir soruyla geleyim güzeller
Doğumda sıkıntı çıkarmaz inşBenim ki bilmiyo ki hiç kime gidiyrm kime gelyrm ben sevmyrm pek biriyle hastaneye gitmeyi tk gitmeliyim ki doktora istediğimi sorm ama hep erkek denk geldi bana herşeyi çok kıskanana adam nedense bu konuya hiç takılmıyo açıkçası sanırım bunun böyle olması gerektiğini düşünüyo sadece bebeğin durumunu soru yoo hastaneden gelince allahtan şu An o sorun yok bende ama bi aklına gelirse biterim yani
bişey olmamıştır canım merak etme sanırım daha iyi görüntü almak için bastırıyolar zarar vercek bişey olsa yapmazlarKızlar ya birşey sorcam dun detaylı ultrasona gitmistim bulunduğum yerde olmadığından başka bi yere gittim doktor cok bastırdı karnima ultrasonu bugün hic bebeğinin kipirtisini hissedemiyorum birşey olmusmudur ya da ben mi evhamliyim cok korkuyorum
hahahaaa bende bırak ürolojiyi grip oluyo bi dahiliyeye gidiyo hemen hangi doktora ona bakıyorum eşim için doktor tercihim erkekten yanabenimkine özellikle sorsam bak kadın doktor da var erkek de var hangisine gideyim falan desem kadına git der. ama tek farkı kadın yada erkek olmasıysa öyle der. onun haricinde desem ki erkek olan daha iyi tecrübeli vs vs. o zaman düşünür. kadın işine gelir tabi. senin durumunda olsa erkek doktor yapardı doğumumu çünkü özellikle acil durumlarda hiç bakmaz. ama keyfi durumlarda kadına yönelir. ister istemez kıskançlık erkeklerin hamurunda var. haa kendisi de gidip de ürolojiye falan kadın doktora gidecek olsa o kadına ellettiği uzuvlarını koparıp yediririm ona
kıskançlık benden sorulur bacım
Sen eşinden beter çıktın kızbenimkine özellikle sorsam bak kadın doktor da var erkek de var hangisine gideyim falan desem kadına git der. ama tek farkı kadın yada erkek olmasıysa öyle der. onun haricinde desem ki erkek olan daha iyi tecrübeli vs vs. o zaman düşünür. kadın işine gelir tabi. senin durumunda olsa erkek doktor yapardı doğumumu çünkü özellikle acil durumlarda hiç bakmaz. ama keyfi durumlarda kadına yönelir. ister istemez kıskançlık erkeklerin hamurunda var. haa kendisi de gidip de ürolojiye falan kadın doktora gidecek olsa o kadına ellettiği uzuvlarını koparıp yediririm ona
kıskançlık benden sorulur bacım
Oyh ben seni yiyerim şlap şlap diye öptümÇok op ıslak ıslak olsun
ahahaha içinde canavar yatıyormuşufaktan bir telefon trafiği arasında kaçamak yapıp bakiim dedim yeni bir gündem oluşmuş bileeşimden önce ben bayan olsa iyi olur dedim hep ve şansıma çok iyi bi bayan doktor buldum ama bulunduğum şehrin en iyisi erkekse de kesinlikle olmaz demem bu benim düşüncem bu kadar alakasız anlatımın sonrasında asıl cevaba geliyorum eşim son hastaneye gidişimizde doğum ekibinizde erkek varmı diye sordu tabi ben şok hiç aklıma gelmemişti normal doğum ekibinde erkek olmadıgını öğrendik rahat bir nefes alıp ayrıntılımıza gittik sonra
İkimiz bir fidanın güller açan dalıyiz05:42 de günaydın mesajı atan erkenciinteriorarchitect a karşılık öğleden önce uyanmayan bir pinkypink. Adeta birbirimizi tamamlıyoruz. Ne tatlıyız Sana ve herkese tünaydın bacım
Mesajlarımı şuan yeni okuyordun brzdan bodoslama dalcan banaOyh ben seni yiyerim şlap şlap diye öptüm
hohoyttt oyarım valla. kocam çok yakışıklı benim. esmer behlülSen eşinden beter çıktın kızbu topiğe eşiniz kıskanç mı değilde siz kıskanç mısınız diye sordum sayıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?