- 25 Ekim 2013
- 10.378
- 6.879
- 448
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #41.401
Allah im ya. Bazen kiskandiklarinda da söylüyorlar bunu. Bazen de gerçekten cahillikten. Benim eşimin babasıda o kafada. Çok zayıf, gelin dediğin böyle olmaz demiş. Kendi kizi lise çağında ama 40 beden ustu giyiyor. Ona bile ekmek felan yeme denilince yok yok zayıf bu çocuk derKim oldugunu soylemeyimde biri anneme hastalikli gibi surekli bulantisi var zayif nasi hamilelik bu demisinsanbuL :)
@misam cım yanılmıyorsam, sen maxicosi ana kucağı ile ilgili fikir sormuştun. Biz de geçen hafta cabriofix modelinden aldık. Citi ile aralarında tek fark 2wayfix denilen baza ile arabaya isofix bağlantısı yapılabiliyor olması. Eğer o bazayı almayacaksanız citi modelini alman daha mantıklı ama isofix bağlantısı olsun dersen cabriofix ya da pebble modellerinden birini alman gerekiyor. Geçen hafta o kadar araştırdım ki maxicosi benden sorulur :)
Netten arastirayim dedim bu meşhur uzmanlar :) üç yaşına kadar ortopedik şart değil demişler. Benim de kafam karıştı. Ama iyi markaların ayakkabıları ortopedik diye belirtilmese de uygundur diye dusunuyorum, yanı inşallah öyledir :)hımmm, ben ne yaptım diye düşüyorum :))
ben de 3 yaşına kadar tam ortopedik giydirdim, 3 ten sonra pek üzerinde durmadım çünkü kızım hep cicili istedi oğlanda mavi :))
ben hala bahar ve yaz ayları için spor ayakkabı tercih ediyorum. sandaletle ya da terlik tipi şeylerle rahat koşup oynayamıyor benim kuduruklar. eğer ayakkabı tarzında, biraz daha kapalı sandalet alırsan rahat edersin diye düşünüyorum.
lcw de mutlaka bahsettiğim sandaletlerden vardır ya da gelecektir. çok kullanışlı oluyorlar. kirlerdimi yıka gitsin, taş gibi :)))
Ya ben bile kendime inanmiyordum oğlum 3,5 kg doğunca inandiramadim kimseyi. Önemli olan bebeğin kilosu değil de işte anlatamiyorsun insanlara.Hamdolsun çok sevindim. Ins saglikla buyuteceksin yavrunu.
Asıl zayıf hatunlar tosun gibi bebisler doğurur halt etmiş o
Hey tombik asıl bomba yi sen görmemiştinbenim kız dediğim evladım aslında erkekmis oğlum olacak matsiyahoje
matsiyahoje benimde kız diye sevdiğim Zeynebim erkekmiş. Al benden de bir bomba....
Senin yokluğunu fırsat bildi bu zalımlar bana saldırdılar açeydin gollarını getme deydydin topik annesi olarakharikasın bacım ancak bu kadar güzel özet olabilirdi.
hepsinden haberim vardı dainteriorarchitect ı bilmiyodum bilmez olaydım vay topiğin en minik bebesi vaay ne haylazlıklar peşindeymiş meğer
Peki bebek arabası aldın mi? Ana kucağını ben de maxi cosi düşünüyorum. Onun monte edilebileceği bir de araba lazım.
Amin hepimizin yavrusuna aynen konuş yavaştan fobinide soyle mutlaka ilgili olsunlar hayırlısı ile doğsunlar zaten artık zaman geçsin istiyorum bi an onceAh canım ya hem psikolojik hem fiziksel olarak çok zor şeyler yaşamışsın. Allah Doğu'ya ve karnındaki bebeğine uzun, sağlıklı, güzel ömürler versin. Senin de yüzün hep gülsün. Çekilen acılar kefaret oluyor. Ben hep böyle inanıyorum.
Doktorumla doğum konusunu hiç konuşmadık. Bir dahaki muayeneden sonra alttan alttan işlemeye başlayayım ben o zaman.
Valla bebek bizim bebemiz kendi gidebilir bebemiz silik çizgiykenden burda idiinteriorarchitect ayağını denk al bebeni alır postalarız seni he
Yedim bile ben meyveyi ihmal etmiyorum hiçMeyve saatiYemeyeni görmeyeceğim
Ayy canimsin seni boyle görmek o kadar güzel ki:) biz de sana çok tesekkur ediyoruz topigimizin annesi iyi ki varsın kuzucugun ve sen@CatmominsanbuL @aylinnalpr tulaykavas @misam DraconianX D Daisymom @idilduam 1cicek3bocek @Aryadeniz38 @batideniz @papatya380150 ve sevincimi-üzüntümü paylaşan herkese çok teşekkür ederim kızlar.
Allah hepinizden razı olsun. sağlıklı tombiş bebekleriniz olsun inşallah.
Çok şükür bebeğim düşündüğümden iyiymiş. Ben de daha iyiyim artık.
Daha mesajımı görmemiş olan ama bana dualarını esirgemeyen herkese teşekkür ederim.
Oscar konuşması gibi oldu ya duygulandım bak.
Şu giremediğim 1 haftayı biri bana özet geçsin ama ya birileri o kadar çok konuşmuş ki (kimler acaba?? @CatmomDraconianX 1cicek3bocek insanbuL mu? yok canımmmmm ) o kadar sayfayı okuyamadım özet geçin gevezeler siziii
Ya ben bile kendime inanmiyordum oğlum 3,5 kg doğunca inandiramadim kimseyi. Önemli olan bebeğin kilosu değil de işte anlatamiyorsun insanlara.
Çok uzun eve geçince bakcamHaydi bugün size bir soruyla geleyim güzeller
Eşleriniz doktor seçimi konusunda takıntılı mıdır? İlla erkek olsun der mi veya sağlık bu bayan erkek farketmez mi ? Özellikle doğum konusunda tutumu nedir merak ediyorum cevaplarınızı
Benim cevabım şu: Eşim erkek doktor taraftarı değildir ama detaylı ultrasonu özellikle erkek doktor yapıyor bizim 2 bebektede gittiğimiz erkek de. Ama bir anımı anlatayım doğu da kontrollere gittiğimiz bayan doktorumuz bnm sancım babalar gününde pazar günü tuttuğu için yoktu erkek doktor vardı eşim istemedi o halimle sancılarla beni diğer şubeye götürdü şansıma bayan dr vardı doğurdum:) kızımda çapada doktor seçme durumun yok zaten içler acısı haldeyim eşim hala bilmez erkek asistanlar hep alttan fitili attı kürtaj etti bir değil kaç erkek doktor hemde ama hala bilmez çok takıntılı demedi hiç kimse ona o halde mahvolurdum çünkü biraz tutucu bu konuda bu bebekte de son ay hastane hastane doktor çalışma saatlerini alıp buzdolabına asacakmış ne diyim Allah akıl fikir versin
Ya sizlerin eşlerinin tutumu nedir
matsiyahoje @idilduam interiorarchitect DraconianX @Catmom @Aryadeniz38 @sleek insanbuL @Seyda_Turker
@aylinnalprpinkypink @semurcan tulaykavas @duamnur @primavera77 @ALTINIM @HejaR12 @kalinkam @subitkisi nickleri aklıma gelip ama etiketleyemediğim herkes merak ediyorum cevaplarınızı
aynı babası sipa omuzları burnu ensesiilk sayfaya bak bakalım görmüş müyüm görmemiş miyim
gördümm tabi de cevap yazamadım.ben sana demiştim erkek diye. heybetli duruyodu geniş omuzlar falan. ya ne olacağıdı
Olsun balımahahahahBu şarkı bizim şarkımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?