- 17 Kasım 2015
- 1.780
- 2.181
- 133
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #41.541
Sen bana 'kerten'kele demedinmiKız ne dedikodu yaptığımı gördün
midenin bulanmasına hazır mısın şurda sana kertenkele belgeseli yapayım da gör
Sana dicek sözüm kalmadı.
Sen bana 'kerten'kele demedinmi
Bakiyrm sayfalar birikmis bakiyrm hep kertmelerhiç demeeee canım ben onlara hazırlık yapıyorum sen merak etme büyük çalışma varben eylemlerin kzıyııım
Ay dünyaları yedim doymadım bugün, bana bir şeyler oluyoooor
benimki bazen kafasıyla mı poposuyla mı artık bi ittiriyo içerden. karnım düşçek gibi oluyo ağırlık oluyo. bazen de dirseğiyle ittiriyo baya acıyo. ama seninki kasılma gibi bişey olabilir mi acaba ya bilemedim ki.Yürümemde sıkıntI yok ama gün boyu ağrı oldu ilk defa bu gün bende tedirgin oldum geçer belki diye doktora gitmedim bi de bişey yoksa panik yapmayım diye birden sancı gibi giriyo bebek hareket ederken yapabilirmi acaba diye düşündüm
Bu en zoruma giden oldugu icin bunu yazdm etiketlemeyip konustgn o kadar cok sey var ki...E bu dedikodu mu? Etiketledim de dedimAyrıca ne var bu kadar kızdınız mı şaka yaptık be alla allaa! @jindam
Bende tam tersi bisey yiyemedim bugun bana da biseyler oluyoAy dünyaları yedim doymadım bugün, bana bir şeyler oluyoooor
Bende tam tersi bisey yiyemedim bugun bana da biseyler oluyo
Valla nokta atisi yaptin simdi bakOyyy kıyamam sana :) Kısmetsiz olsan burada ne işin var ? :)
Yok böyle ittirme gibi değil ya ben öncedende bi kanama düşük riski atlattım o yüzden birazda tedirgin oldum acaba bişey olurmu diyebenimki bazen kafasıyla mı poposuyla mı artık bi ittiriyo içerden. karnım düşçek gibi oluyo ağırlık oluyo. bazen de dirseğiyle ittiriyo baya acıyo. ama seninki kasılma gibi bişey olabilir mi acaba ya bilemedim ki.
Tecrübeli annişler bi bakar mısınız?
Valla nokta atisi yaptin simdi baktakiliyorum canim ben sana ciddiye almiyorum tabiki :) Ama simdi yine etiketlenmemisken yazmasam olmazdi dayanamadim
Bu en zoruma giden oldugu icin bunu yazdm etiketlemeyip konustgn o kadar cok sey var ki...
neyse trip atmicam daha fazla ettik bulduk ne diyim
Yok canim ne kusuru ya surda kac kisi var hangimizi aklinda tutucanKasıtlı bir şey yok valla ya kusura bakma tekrarTakıl takıl sen de takıl gelen geçen takılıyor zaten
Hic de itici diilimHer ne kadar bugün çok itici de olsan, yemek yemediğine karışırım ve kızarım :/ Kalk soğan doğra yemek yap ye hadi.
Ben de seni yazdım kara yazmalı bundan sonra unutmamYok canim ne kusuru ya surda kac kisi var hangimizi aklinda tutucanBen bugun konustugumu yarin unutabiliyorum ama seni unutmam yazdim kara listeye
Hic de itici diilim
Siz dalga gecerken iyi ben trip atinca kotumu ask olsun :))
Meyve bekliyorum suan midem bi tuhaf bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?