2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379

Aman ne nazarı değecek, herkes eşiyle aşk yaşıyor zaten şurada kaç yıllık evliyiz ki :) Ama yine de maşallah diyelim de senin için rahat olsun canım

Kız tommbik bu eski dünürler senin kıza sararlar bu defa söylemedi deme:)))illa kertecekler uslanmadılar:)))yanlış safdasın bebeeeem:)))huzur DraconianX Jellyfish_ veee tabikii bendee
hahayyyt ben kızımı kimselere vermem. babasına bile elletmicem benim olcak öpücem sevicem ohhhh:)
sen DraconianX e fazla güvenme Arya'nı oğluna kertiverir görürsün

Aman ne nazarı değecek, herkes eşiyle aşk yaşıyor zaten şurada kaç yıllık evliyiz ki :) Ama yine de maşallah diyelim de senin için rahat olsun canım
evlilik değil ama birliktelikte bizim 10. yıl bitiyo kasımda inşallah. Allah hepimizin huzurunu sevgisini daim etsin inşallah. nazar da sizden değil benden kaynaklanıyo biri bişeyime dikkatli baksa yamuluyom hemen yıldızım yerlerde sürünüyo

Biz de ne zaman birlikte kayınvalidemlere gitsek, eve gelince bir kavga kopuyor Senin gibi alıştım ben de artık

Biz de ne zaman birlikte kayınvalidemlere gitsek, eve gelince bir kavga kopuyor Senin gibi alıştım ben de artık
ben artık önceden anlıyom ona göre davranıyom. bak bu akşam büyük gavga var haa çekirdekleri hazırlayın akşama geliyom anlatmaya neyse ki kv'min nazarı değmiyo. ona da şükür

ben artık önceden anlıyom ona göre davranıyom. bak bu akşam büyük gavga var haa çekirdekleri hazırlayın akşama geliyom anlatmaya neyse ki kv'min nazarı değmiyo. ona da şükür

Ağzını hayra aç be sen de dur Diğer günlerden daha da iyi davran bugün kocana, ne derse haklısın de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…