- 25 Aralık 2015
- 1.508
- 1.812
- 48
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #41.501
ben çok düşkünümdür kocama aslında da nazar değmesin diye yazmıyom
bi yerde bişey dedim miydi nazar değiyo akşama kavga dövüş oluyo. daha da yazmıcam zaten. bu akşam gelin kızlar saat 9 gibi bizim kavga biter size dert yanmaya gelirim
Tmm Başkan bizim grup içinde bi koordine olmamız Lazım zira hepimiz ayrı telden çalıyoruz:))))
hahayyyt ben kızımı kimselere vermem. babasına bile elletmicem benim olcak öpücem sevicem ohhhh:)Kız tommbik bu eski dünürler senin kıza sararlar bu defa söylemedi deme:)))illa kertecekler uslanmadılar:)))yanlış safdasın bebeeeem:)))huzurDraconianX Jellyfish_ veee tabikii bendee
evlilik değil ama birliktelikte bizim 10. yıl bitiyo kasımda inşallah. Allah hepimizin huzurunu sevgisini daim etsin inşallah. nazar da sizden değil benden kaynaklanıyo biri bişeyime dikkatli baksa yamuluyom hemenAman ne nazarı değecek, herkes eşiyle aşk yaşıyor zaten şurada kaç yıllık evliyiz ki :) Ama yine de maşallah diyelim de senin için rahat olsun canım
Bende farkındayım geliyorlar gidiyorlar filan diyodu:)))Bunlar hepJellyfish_ 'un yüzünden aslında. Bu ara fark ettim biraz aksatıyor bu grup işlerini.
Bende farkındayım geliyorlar gidiyorlar filan diyodu:)))Jellyfish_
Sen öyle san daha dün iki eski dünürde son sürat Kertme çalışmalarına devam ediyolardı:)))hahayyyt ben kızımı kimselere vermem. babasına bile elletmicem benim olcak öpücem sevicem ohhhh:)
senDraconianX e fazla güvenme Arya'nı oğluna kertiverir görürsün
evlilik değil ama birliktelikte bizim 10. yıl bitiyo kasımda inşallah. Allah hepimizin huzurunu sevgisini daim etsin inşallah. nazar da sizden değil benden kaynaklanıyo biri bişeyime dikkatli baksa yamuluyom hemenyıldızım yerlerde sürünüyo
ya onlar en son oğullarını kerttiydi hala mı akıllanmadılar te allam ya.Sen öyle san daha dün iki eski dünürde son sürat Kertme çalışmalarına devam ediyolardı:)))
Doğumdan sonra ebru şallı gibi vücudun olacaksa istersen 500 kg ye :)
ben artık önceden anlıyom ona göre davranıyom. bak bu akşam büyük gavga var haa çekirdekleri hazırlayın akşama geliyom anlatmayaBiz de ne zaman birlikte kayınvalidemlere gitsek, eve gelince bir kavga kopuyorSenin gibi alıştım ben de artık
Kız tommbik bu eski dünürler senin kıza sararlar bu defa söylemedi deme:)))illa kertecekler uslanmadılar:)))yanlış safdasın bebeeeem:)))huzurDraconianX Jellyfish_ veee tabikii bendee
yalnız o kivileri ekmek arasıasfdadafsasaasdBelki de sırrı oydu tombik ne biliyoz deniyorum işte
Birsey degil@jindamJellyfish_ Super_anne1411 @gvn1907 @insanbuL @idilduam @tulaykavas @batideniz @ALTINIM @semurcan@melda983 @melankolik_kedi @ipekm84 @kayacans[/USER] @sheyma46 L Light Of God @beteray @sleek @primavera77 @yesil33 @Senam72015 @Seyda_Turker @sima88 @frontoza @sare_ @Nurmuratkf @subitkisi @Daisymom @plum88 @SOSYOLOG022 @dimplehawk
İSim önerileriniz için teşekkür ederim
Bunlar hepJellyfish_ 'un yüzünden aslında. Bu ara fark ettim biraz aksatıyor bu grup işlerini.
ben artık önceden anlıyom ona göre davranıyom. bak bu akşam büyük gavga var haa çekirdekleri hazırlayın akşama geliyom anlatmayaneyse ki kv'min nazarı değmiyo. ona da şükür
AhahahaGeldiler mi ona fazla elleşmemek lazım aklında olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?