- 25 Aralık 2015
- 1.508
- 1.812
- 48
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #41.521
bundan sonra topik arkasında yaşayalım sevdamızı canım... yokse bizim topuğumuza sıkacak bunlar
Hıı evetsen bana entelektüel mi demek istedin?
yalnız o kivileri ekmek arasıasfdadafsasaasday gülmekten yazamadım
Sende cok dedikoducuAy nası da uyuz bi hıı evet. Çok iticisin.
Yürümemde sıkıntI yok ama gün boyu ağrı oldu ilk defa bu gün bende tedirgin oldum geçer belki diye doktora gitmedim bi de bişey yoksa panik yapmayım diye birden sancı gibi giriyo bebek hareket ederken yapabilirmi acaba diye düşündümcanım nasıl bi ağrı çok aşırı değilse bence sıkıntı olmaz. yürümende falan zorlanma var mı? bağlar geriliyo olabilir mi?
Sende cok dedikoducu
Gul gul nasil kismetsizsem artikAhahaha ay sen yine mi yoksun listede
midenin bulanmasına hazır mısın şurda sana kertenkele belgeseli yapayım da gör
Oyyy kıyamam sana :) Kısmetsiz olsan burada ne işin var ? :)Gul gul nasil kismetsizsem artik
Evet sana da diyorum dedikoducuPardon, duyamadım? Sen benim arkadaşıma dedikoducu mu dedin ?
Bunlarda bizi gömdükce gömüyomidenin bulanmasına hazır mısın şurda sana kertenkele belgeseli yapayım da gör
ağzına sağlııııık tombikiiiimm bizim adımız çıkmış ben biliyorum onlar özelden kertiyohahayyyt ben kızımı kimselere vermem. babasına bile elletmicem benim olcak öpücem sevicem ohhhh:)
senDraconianX e fazla güvenme Arya'nı oğluna kertiverir görürsün
hiç demeeee canım ben onlara hazırlık yapıyorum sen merak etme büyük çalışma varBunlarda bizi gömdükce gömüyointeriorarchitect
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?