2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Hmm benim çok alacağımı var aslında ilk bebek herşeyi baştan alıncak bi de akika kurbanı falan düşünyrm ama herşeyi yapcm çünkü bundan sonra kiler olursa Allahın izniyle herşeyleri tam olck ben de çalışcm buna ilk die haksızlık olmasın istyrm

Haklisin canim senin sorumlulugun daha fazla bende senin gibi olsam ayni durumda olurum mutlaka ki seneye bu zamanlar insallah ek gidaya gecmis olacagiz artik kafalari yerim ne yapsam diye kesin :) sagol canim benimmm :***
En zevkli dönem ek gıda inşallah hep beraber hazırlayacağız bebişleri o döneme ben lisans yaptım ek gıdada :)

Bende bi ara mercimek yapiim hep aklimda annem surekli ye diyo ben useniyorum onu yapmaya zor biseymis gibi :))
Benimki hic soylemiyo bile bu yemek sorumlulugu cok zormus cook
Yap valla kuzum bende ne yapsam diye dusundugumde elim hep mercimege gidiyor esim corbasinida yemeginide cok seviyor Allah'tan bana da kolaylik oluyor :) yemin ederim 3,5 yolda yemek yuzunden saclarima aklar dustu

Anladim canim benimde ilk bebek ama ben 1 yasina kadar bizim odamizda yatiracagim icin sadece chicco nun next 2 me yatagini aldim onuda bizim yataga monte ettirecegim ki bebegi rahatlikla gorebileyim diye,o yuzden 1 yasindan sonra normal bir oda yapacagim bebek odasi yapmayacagim yani :) e bide kiyafetler falan alinacak ki onlarida zaten yavas yavas alacagiz kismetse ondan dedim araba da boyle olsun :)

Yap valla kuzum bende ne yapsam diye dusundugumde elim hep mercimege gidiyor esim corbasinida yemeginide cok seviyor Allah'tan bana da kolaylik oluyor :) yemin ederim 3,5 yolda yemek yuzunden saclarima aklar dustu
Bu aralar bizim evde sadece yayla iciliyo digerleri beni rahatsz ediyo nedense anlamadm mecburen bana uymak zorunda kaliyo bu konuda :) mercimek yapinca ona ayri bisey yapim ben yemez o bastan tamam yap yerim der yerken et yokmu der
bende tukendim 3yılda

Ben aslında svaslı olduğum için etçilim ama yiyemyrm nedense hep başka yemek yapyrm et olunca annem ve ablamda öyleymiş neden bilmyrm zorla köfte falan yiyorum ama yok yani
Etin kokusu çıkacak şekilde yap içine siner mantarlı sebzeli yap mesela ben çoban kavurma yapıyorum severek yiyorum bulgur pilavı ile denesen yanılmazsın inş bi zaman sonra yiyebilirsin bebekte yemiyor sonradan çünkü oğlum yesin diye yumuşacık pişiriyorum ağzını sürmüyor köfte yiyor Allahtan ek gıdaya gelince bencede sebzelerini buharda pişirirsin oh mis brokolisi havucu kabağı besin deposu ablanda ezer çatalla yedirir sabah 1 saat erken kalksan hazırlarsın zaten pişiyor buharda 1 saate o zamanlar gelsin Allah ın izniyle ne mamalar yaparız biz topikçek :)

Bende yaylaya bayiliyorum ya ama gel gor ki esim nefret ediyor bende kendime yapiyorum onada etli birseyler kivirttiriyorum al iste sana bir aksam yemegi Allah'tan yemegi sorun yapan bir esim yok bazi erkekler yemek konusunda cok fena ya illa her aksam onlerine yemek bekliyorlar o acidan cok sansliyim cok sukur :)

Evet o zamana yine fikirlerinizi alırız inş ek gıda çok önemli gerçekten ben un çorbasıyla büyümüşüm hala da zayıfım yani ben o yüzden bebeğime dikkat etmek istyrm

Senden ogrenecegimiz cok sey var diye bosuna demiyorum ben n olur o zamanlarda burada ol tamam mi :)
Çok konuşuyorum diye topikten atmazlarsa olurum tabi işin esprisi bi yana asıl o zaman birbirimize ihtitacımız olacak bebeklerin seveceği şeyler farklıdır damak meselesi oğlum kırmızı et harici ne versem yer yaşıtları daha katı gıdayı yutmuyor erken alıştırma da önemli ben 4 aylık elma puresi veriyordum tosuncuk gibiydi bide bak resimde 4 aylık :) hem emiyordu hem midesini zorlamayacak besinler veriyordum o zaman gelsin Allah büyük listeler yaparız hep beraber çok tecrübeli annemiz var burada

Hic bisey yapasim yoksa makarna ton baligi hemen et tavuk olsun hic sesleri cikmiyo dimi

Canım bi araştır istersen 3 tekerlekli arabalar nasıl diye
Baktim canim arka tekerlekleri oldukca buyuk bide on tekerlegi 360 derece donuyor sisirme de degil ici kopukmus patlama riski falanda yok yorumlari okudum kullanisli diyorlar dagda tepede bile suren olmus ama yinede bakarim tabi

İnsallah canim birlikten kuvvet dogar diye bosuna dememisler :)

Annem 2
benim annemde erkenden baslamaktan yana :) bi sana bi anneme sorsam benim oglus ucar gider valla :)) doguya nasi baktiysa benim oglusada uzaktan oyle bakicaksin teyzesi :))

Yok canim cinsiyetle ne alakası var. Erkekler bizim gibi bebişlerin varlığını hissedemedikleri için anneler kadar heyecanlı olmuyorlar bence.

Baktim canim arka tekerlekleri oldukca buyuk bide on tekerlegi 360 derece donuyor sisirme de degil ici kopukmus patlama riski falanda yok yorumlari okudum kullanisli diyorlar dagda tepede bile suren olmus ama yinede bakarim tabi
3 tekeri tecrübe ettim arabayı geri iade ettim ben cnm yolda araba yana yatıyordu bebeğin kilolu olursa sıkıntı yaşayabilirsin mümkünse mağazada dene topluca bir bebeği koy içine musade isteyip test et ben aldığım gibi geri verdim yana yılıyordu hep markası çok iyi olanlarda olmayadabilir iyi karar
ver biz anneler bebek ağırlığı kdr da alışveriş yapıp dolduruyoruz bilirsin onuda göz önüne alarak çom amaçlı yüksek kg kapasiteli al ben şuan baby 2go kullanıyorum doğu 20 kg alışveriş yapıyorum bi 15 kg da maşallah iyi giriyoruz yollarda sıkıntı olmuyor

Annem 2
benim annemde erkenden baslamaktan yana :) bi sana bi anneme sorsam benim oglus ucar gider valla :)) doguya nasi baktiysa benim oglusada uzaktan oyle bakicaksin teyzesi :))
Severim onu ben :) bakmam mı keşke yakın olaydın bir pişer yerlerdi ne güzel :) ama doğuya ne verdiysem inş yine öyle başlayacağım bebişkolara besleyici şeyler yapacağız hep beraber ben tarifleri yazacağım isteyen deneyecek artık

Ayni şeyi soyledim geçen gun ağırlasirsam alir listeyi kendin cikarsin, beğenmezsem de değiştirirsin dedim :)

Ayy valla ben ilk oglumda 7,5 aylıktim araba puset almaya iki gün yataktan kalkamadim o kadar kötü oldum ki siz siz olun agirlasmadan gidin arabayi da eşim seçti ben ayakta duramiyordum :)

Bana da tavuk kokuyor halana öyle oglumda da oyleydi hamilelik lerinde hiç tavuk yemiyor um ok kötü midemi bulandiriyor ama oğluş aksine tavuğu çok seviyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…