2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Bende kac gundur es geciyordum yemek isini bugun bulgur pilavi ile mercimek yemegi yaptim genelde esim ise giderken ona soruyorum ne iatiyorsun diye o soyleyince kolay oluyor yoksa ne yemek yapsam bugun diye dusunmekten erken yaslanicaz
Benim ki ne istersen yap diyo sanki bana öyle daha kolay gibi düşünüyo ama hiç öyle değil keşke ne istiyosa söylese saçlarım dönüşüyo resmen artık

Çok tatlı çok beğendim ben hiç bakmadım ama bu çok hoşuma gitti kız ben de bakm buna

Ayni şeyi soyledim geçen gun ağırlasirsam alir listeyi kendin cikarsin, beğenmezsem de değiştirirsin dedim :)

Benim ki ne istersen yap diyo sanki bana öyle daha kolay gibi düşünüyo ama hiç öyle değil keşke ne istiyosa söylese saçlarım dönüşüyo resmen artık
Ayy bazen benimkide oyle diyor ya diyorum oyle olsa sana neden sorayim :) benimki etcil biraz sonra diyor et var mi var dersem direk iyi bi kavurma pilav yap yaninada cacik mis iste diyor

Çok tatlı çok beğendim ben hiç bakmadım ama bu çok hoşuma gitti kız ben de bakm buna
Bak bak benimde cok hosuma gitti katlanmasi falan cok pratik tek tusla otomatik kapaniyor parcalarin takilip cikarilmasi da cok kolay on tekerlik 360 derece donuyor e bide set halinde dedim daha ne olsun ya :)

Ayy bazen benimkide oyle diyor ya diyorum oyle olsa sana neden sorayim :) benimki etcil biraz sonra diyor et var mi var dersem direk iyi bi kavurma pilav yap yaninada cacik mis iste diyor
Ben zaten kurbandan sonra 2 ay hep et yapyrm nasıl kolay nasıl kolay anlatamam ama ben yiyemym kırmızı et şu An o yüzden de zorlanıyrm bi de kendime ayrı yemek yapmam grekiyo

Bende kac gundur es geciyordum yemek isini bugun bulgur pilavi ile mercimek yemegi yaptim genelde esim ise giderken ona soruyorum ne iatiyorsun diye o soyleyince kolay oluyor yoksa ne yemek yapsam bugun diye dusunmekten erken yaslanicaz
Ben yemeksiz duramam aslında 2 gundur miskinlik var üzerimde nitekim oğlum var bide yapmak durumundayım ona köfte pişirdim yapıp buzluğa koymuştum o tıkırı doyurdu bende meyve kahvaltılık takıldım bgn bide bizde koca yemek yemiyor evde işinde yiyor geç geldiği için artık yrn kendime mükellef bir sofra hazırlarım :) afiyet olsun sanada canım bebişine lop lop et olsun :)

Bak bak benimde cok hosuma gitti katlanmasi falan cok pratik tek tusla otomatik kapaniyor parcalarin takilip cikarilmasi da cok kolay on tekerlik 360 derece donuyor e bide set halinde dedim daha ne olsun ya :)
Nerde buldun peki 3 ünü bir ara da ve fiyat ne kadar

Selahattin bey bizim velimizdi. Babasıda kadın doğumcu annemin doktoruydu. Ben tanıdık olduğu için utandım gidemedim

Ben zaten kurbandan sonra 2 ay hep et yapyrm nasıl kolay nasıl kolay anlatamam ama ben yiyemym kırmızı et şu An o yüzden de zorlanıyrm bi de kendime ayrı yemek yapmam grekiyo
Ayy o iste cok zor 2 kere eziyet oluyor desene :/ bende egeliyim otculum illa bi sebze yemegi olacak yoksa midem kuruyor ya

Sana et kokuyor mu doğuda hiç yemedim tavuk eti yedim sürekli şimdi oda et yemiyor tavuk hastası yemeye çalışsan keşke kavurma şeklinde falan bu bebekte deli gibi et yer oldum hergebelik bir olmuyor demek ki sen ye ama mutlaka

Canım bi araştır istersen 3 tekerlekli arabalar nasıl diye

Ayni şeyi soyledim geçen gun ağırlasirsam alir listeyi kendin cikarsin, beğenmezsem de değiştirirsin dedim :)
Ama artık özenyrm ben de daha hiç bşey almadım kızıma çok ka tı daha ilk bebek tamam al ama abartma di yoo içinden gelecek söylemediği için almak istemyrm kendi hadi gidip bişeyler alalım dedin istiyrm sanki erkek olsa isterdi die kafama Takýrm işte cinsiyeti öğrendiğimizde öyle bi yanlış anlaşılmaz olmuştu da aramızda

Ben aslında svaslı olduğum için etçilim ama yiyemyrm nedense hep başka yemek yapyrm et olunca annem ve ablamda öyleymiş neden bilmyrm zorla köfte falan yiyorum ama yok yani

Nerde buldun peki 3 ünü bir ara da ve fiyat ne kadar
Uk sitesinden buldum canim £765 hepsi Turkiye de de satiliyor bu marka joker lerde sanirim ama emin degilim yinede istersen yaz bi internete hangi store larda satiliyor bi bak set halinde oldugu icin bana fiyat konusu iyi geldi tek tek almaya kalkinca bayaa abartili oluyor bide ben oda falan yapmayacagim yani cocuga alacagim ekstra tek sey araba olacak o yuzden o parayi gozden cikardik.

Artık Bizede ilerde 6 aylık olunca bebeklerimiz öneriyorum verirsiniz yemek konusunda çorba falan benim ablam bakck ama Eylüle ben her gün yemeğini götürmeyi düşünyrm ay çok heyecanlı

Bende bi ara mercimek yapiim hep aklimda annem surekli ye diyo ben useniyorum onu yapmaya zor biseymis gibi :))
Benimki hic soylemiyo bile bu yemek sorumlulugu cok zormus cook

Haklisin canim senin sorumlulugun daha fazla bende senin gibi olsam ayni durumda olurum mutlaka ki seneye bu zamanlar insallah ek gidaya gecmis olacagiz artik kafalari yerim ne yapsam diye kesin :) sagol canim benimmm :***

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…